Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , ύστερα από διακοπές ρεύματος σε ένα ibook G4 ( χωρίς μπαταρία επάνω )πετάει αυτό , λέτε να έπαθε

τίποτα ο δίσκος ( άσχετος με apple ) ; :rolleyes:

post-151794-0-75472900-1322759793_thumb.jpg

Δημοσ.

μμμ για μνημη εμενα μου φαινεται εκ πρωτης ματιας..

Αν δωσεις την εντολη mac-boot όπως λεει στο τελος τι κανει?? Σκαλωνει πουθενα?

Κάνει να ξεκινήσει και κολλάει σε μια οθόνη που έχει κάτι μικρά κυβάκια με το σήμα της apple και εναλλάσονται

αλλά μένει εκεί , δεν μπαίνει δηλαδή στο λειτουργικό , θέλει επανεκκίνηση πάλι και με το ζόρι εμφανίζει την

οθόνη που σας έδειξα πριν , τι λες να ελένξω μνήμη ; :rolleyes:

Δημοσ.

Πάτα να ξεκινήσει.

Πριν ανοίξει, κράτα πατημένο το Cmd και το D μέχρι να βγει ένα σχηματάκι... θα το καταλάβεις.

Μετά, κάνε το test και δες τι θα βγάλει.

Δημοσ.

Πάτα να ξεκινήσει.

Πριν ανοίξει, κράτα πατημένο το Cmd και το D μέχρι να βγει ένα σχηματάκι... θα το καταλάβεις.

Μετά, κάνε το test και δες τι θα βγάλει.

Συνδυασμό εννοείς cmd ; Γιατί κουμπί δεν έχει !! :rolleyes:

Δημοσ.

Το Command ειναι το πληκτρο που χει το μηλαρακι στα παλια πληκτρολογια και διπλα του ενα συμβολο σα τετραγωνο αλλα με κυκλικες γωνιες..

Το δικο σου πρεπει να ναι το τέταρτο απο τη πρωτη σειρα του Keyboard..

Δημοσ.

Το Command ειναι το πληκτρο που χει το μηλαρακι στα παλια πληκτρολογια και διπλα του ενα συμβολο σα τετραγωνο αλλα με κυκλικες γωνιες..

Το δικο σου πρεπει να ναι το τέταρτο απο τη πρωτη σειρα του Keyboard..

Ναι το τέταρτο είναι αλλά δεν δείχνει τίποτα , παίρνω λευκή οθόνη ( ο ήχος ακούγεται κανονικά όμως ) , τώρα πρόσεξα ό,τι στο κάτω

μέρος του φορητού που έχει 4 λαμπάκια στην σειρά , το ένα από αυτά ( το τέταρτο ) αναβοσβύνει , ποιο είναι το επόμενο βήμα ;

:rolleyes:

Δημοσ.

Ναι το τέταρτο είναι αλλά δεν δείχνει τίποτα , παίρνω λευκή οθόνη ( ο ήχος ακούγεται κανονικά όμως ) , τώρα πρόσεξα ό,τι στο κάτω

μέρος του φορητού που έχει 4 λαμπάκια στην σειρά , το ένα από αυτά ( το τέταρτο ) αναβοσβύνει , ποιο είναι το επόμενο βήμα ;

:rolleyes:

Βάλε μέσα το CD που έχει το hardware test (είναι το 2 νομίζω). Και ξανακάνε ότι σου είπα.

Δημοσ.

Βάλε μέσα το CD που έχει το hardware test (είναι το 2 νομίζω). Και ξανακάνε ότι σου είπα.

Το cd δε το έχω , μάλλον αύριο μεθαύριο θα το βρω και θα ενημερώσω για το τι έγινε , σε ευχαριστώ !! :rolleyes:

Δημοσ.

Timonkaipumpa , δυστυχώς δεν έχω το cd , τι άλλο μπορώ να κάνω ; :rolleyes:

Δοκίμασες όταν το ανοίγεις, αμέσως μόλις ακουστεί το chime, να κρατήσεις πατημένο το Cmd και το πλήκτρο D;

Εάν όχι, κάνε αυτό και μην τα αφήσεις μέχρι να βγει ένα εικονίδιο. Από εκεί και πέρα θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασες όταν το ανοίγεις, αμέσως μόλις ακουστεί το chime, να κρατήσεις πατημένο το Cmd και το πλήκτρο D;

Εάν όχι, κάνε αυτό και μην τα αφήσεις μέχρι να βγει ένα εικονίδιο. Από εκεί και πέρα θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις.

Μπα δε γίνεται τίποτα με το μυλαράκι και το d στη εκκίνηση , τώρα ψάχνω να βρω κανένα apple hardware

test , τι άλλη λύση υπάρχει ; Καλές γιορτές !! :eek:

Επεξ/σία από ss13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...