louben Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Εχω μια πενταετια τουλαχιστον το προηγουμενο μοντελο της και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Δεν παιρνει καψουλες αλλα αν χρησιμοποιης καλης ποιοτητας συσκευασμενο(προσωπικα παιρνω το χρυσο της LAVAZZA η της JACOBS εισαι οκ.Κανει και αφρογαλα (την εχω δοκιμασει) απλα θελει βαθυ σκευος να μην πιτσιλισει.Οσο για την εγγυηση οντως η Λιντλ ειναι Νο1.
arxaggelos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Το βρήκα το θέμα, έχουμε ήδη δώσει αρκετές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη εσπρεσσιέρα εδώ.
nek4d Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ποιες προσφορές; Κάτι tassimo κλπ δεν είναι καφετιέρες, για ροφήματα είναι και κοστίζουν 80+. Το όνομα τους καθαρά θέμα μαρκετινγκ είναι. Για καφετιέρα delonghi 1100w και 15bar, 50 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή. αμαν βρε παιδια, όλα ετοιμα τα θέλετε! (εννοειται δεν μιλαμε για "καψουλιέρες") Είπα οτι ειδα ΤΩΡΑ σε carrefour κ praktiker, ριξτε μια ματια στα φυλλαδια τους, ειναι κ online! Link delonghi 44.90 ευρω στην σελιδα 20 Link σε flash και pdf delonghi στα 54 ευρω, σελ 17 υπάρχουν κ αλλες προσφορες τριγυρω. Αλλο silvercrest, αλλο delonghi. Και ο ιδιος κατασκευαστης να ειναι, οι προδιαγραφές είναι διαφορετικές. παντως στα LIDL προσωπικα εχω κανει τις καλυτερες αγορες και με τα μισα λεφτα απ οτι θα δινα αλου.τι μιξερακια εχω παρει,τι αποχυμοτες, τι πολυμιξερ, τι ζυγαριες μεχρι κρεπιερα εχω παρει απο εκει(ειμαι μαγειρας γι αυτο τοσο κουζινικο) δεν μου εχει χαλασει ποτε τιποτα.silvercrest fot the win Δυστυχως σε μενα εχουν χαλασει πολλα silvercrest, κυριως μαγειρικα σκευη... Για την εγγυηση των lidl, έως τωρα έχω θετικη άποψη.
alexpen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Αλλος ενας ικανοποιημενος χρηστης εδω. 1 χρονο τωρα. Αλλα οπως ειπε κ ενας φιλος πιο πριν, θα προτιμουσα να την δω πιο φθηνα απο περυσι τουλαχιστον κανα 40αρι γιατι οντως πλεον σε αυτη την τιμη βρισκεις κ αλλες επωνυμες κ αξιοπρεπεις καφετιερες. Παντως μην τσιμπας με κατι τασιμο κλπ. Ο εσπρεσσο τους συγκριτικα με αυτην ειναι χαλια!
ipal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Nα και μια amazonο προσφορα delonghi, πιο design (σειρα icona) -στα 90 απο 130€ εδω. http://www.amazon.co.uk/DeLonghi-Icona-ECO310-B-Espresso-Machine/dp/B0029NZW3G/ref=zg_bs_10706951_
paylidis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 παιδιά πάρτε την και μην κολλάτε σε "παγίδεσ" marketing. εγω πήρα σε τοπική προσφορά απο carrefour μια delonghi στα 30 ευρω πριν 7-8 μήνες και την έχω ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ.
lionheart75 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Συμφωνώ με Παυλίδη, την μηχανή την έχει συγγενής μου και είναι μια χαρά. Δεν βρίσκω διαφορά στην γεύση του καφέ που φτιάχνει η δικιά μου rowenta espremio. Και οι δύο χρησιμοποιούμε την πεπιεσμένη συσκευασία της lavazza. Αν δεν είχα ήδη θα την χτύπαγα ανετότατα/ Μην το ψάχνεται στην τιμή αυτή είναι ευκαιρία και τα προιόντα της silvercrest του lidl μου έχουν βγεί αξιόπιστα όσες φορές αγόρασα.
panosno1com Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 oταν λεμε καφε απο καφεκοπτειο , πως ακριβως ; δλδ ας πουμε χυμα οπως παιρνουμε τον <<ελληνικο>> ; [εννοω πως μπαινει στη συγκεκριμενη καφετιέρα γιατι λεω να την αγορασω...! 8/12 βγαινει η συγκεκριμενη ε; [αν καταλαβα καλα ]
nek4d Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 oταν λεμε καφε απο καφεκοπτειο , πως ακριβως ; δλδ ας πουμε χυμα οπως παιρνουμε τον <<ελληνικο>> ; [εννοω πως μπαινει στη συγκεκριμενη καφετιέρα γιατι λεω να την αγορασω...! 8/12 βγαινει η συγκεκριμενη ε; [αν καταλαβα καλα ] βγαινει εδω Link ναι, στα καφεκοπτεια μπορεις να παρεις φρεσκοαλεσμενο καφε. Οι μυλοι για εσπρεσσο ειναι διαφορετικοι απο ελληνικο κλπ κλπ πολλοι "ειδικοί"/espresso fans εχουν μυλο στο σπιτι (ή dual μηχανη) ασχετως μηχανης εσπρεσσο και ορκιζονται σε αυτόν!
GeorgT. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον αν κ αρχάριος έκατσα κ ενημερώθηκα μερικές φόρες απο τους ειδικούς του Greekespresso κ αυτο που μπορώ να σας πω οτι με αυτην την μηχανή σκέτη κ έτοιμο καφε απο το σουπερμακετ θα πίνεται κατι σαν εσπρέσο! Πρώτων εχει pressurised φιλτρακι (πάνω κανονικό με αρκετές τρυπούλες κ κάτω μόνο μια) που βγάζει κατι σαν καιμακι αλλα καμιά σχεση δεν εχει με τον κανονικο εσπρεσσο! (http://www.gallacoffeeblog.co.uk/wp-content/uploads/2010/04/espresso.jpg δεξια κανονικό αριστερά pres.) Δεύτερον καλός εσπρέσο χωρίς έξτρα μύλο δεν γίνεται, δεν πάει να έχεις κ την rancilio silvia! Ο Καφες στα 30 λεπτα μετα την αλεση του χανει τις περισσότερες αρωματικές του ουσιες! Τρίτων να βρείτε καλή πρώτη ύλη (καφές σε μορφή κόκκων)! Προσωπικά έψαξα αρκετα θεσσαλονικη αλλα τελικα κατέληξα να παραγγέλνω απο Αθηνα απο το πιθανότατα μοναδικό speciality cofee shop της Ελλάδος!! Εν συντομία ολα αυτα κοστίζουν (200€ μηχανη + 100€ μύλος για super low budget) κ ξεφεύγει για το μεσο χρήστη αλλα προσωπικά με ενα κλώνο μιας ariete απο το aldi + άλλαξα το φιλτρακι σε κανονικό απο pressurised! Μαζι με ενα μήλο των 30 κατι ευρω (De'Longhi KG79) + μια πατέντα για να αλεθει πιο λεπτα τον καφε εχω φτάσει σε για τα δικα μου οικονομικά δεδομένα σε πολυ καλο επίπεδό που προς το παρών με αρκεί!
coyote2 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον αν κ αρχάριος έκατσα κ ενημερώθηκα μερικές φόρες απο τους ειδικούς του Greekespresso κ αυτο που μπορώ να σας πω οτι με αυτην την μηχανή σκέτη κ έτοιμο καφε απο το σουπερμακετ θα πίνεται κατι σαν εσπρέσο! Πρώτων εχει pressurised φιλτρακι (πάνω κανονικό με αρκετές τρυπούλες κ κάτω μόνο μια) που βγάζει κατι σαν καιμακι αλλα καμιά σχεση δεν εχει με τον κανονικο εσπρεσσο! (http://www.gallacoffeeblog.co.uk/wp-content/uploads/2010/04/espresso.jpg δεξια κανονικό αριστερά pres.) Δεύτερον καλός εσπρέσο χωρίς έξτρα μύλο δεν γίνεται, δεν πάει να έχεις κ την rancilio silvia! Ο Καφες στα 30 λεπτα μετα την αλεση του χανει τις περισσότερες αρωματικές του ουσιες! Τρίτων να βρείτε καλή πρώτη ύλη (καφές σε μορφή κόκκων)! Προσωπικά έψαξα αρκετα θεσσαλονικη αλλα τελικα κατέληξα να παραγγέλνω απο Αθηνα απο το πιθανότατα μοναδικό speciality cofee shop της Ελλάδος!! Εν συντομία ολα αυτα κοστίζουν (200€ μηχανη + 100€ μύλος για super low budget) κ ξεφεύγει για το μεσο χρήστη αλλα προσωπικά με ενα κλώνο μιας ariete απο το aldi + άλλαξα το φιλτρακι σε κανονικό απο pressurised! Μαζι με ενα μήλο των 30 κατι ευρω (De'Longhi KG79) + μια πατέντα για να αλεθει πιο λεπτα τον καφε εχω φτάσει σε για τα δικα μου οικονομικά δεδομένα σε πολυ καλο επίπεδό που προς το παρών με αρκεί! το άλλαξα εννοείς όπως δείχνουν στο youtube... το έβγαλες τελειως?
GeorgT. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Οχι ήμουν τυχερός γιατί ειχα μια παλια Krups vivo με απλο καλαθάκι που ταίριαξε γαντι! Εχω βέβαια υποψιν στο μελλον να φτιάξω το pres pf με κανενα Dremel (να κοψω το πάτο δηλαδή για να γινει απλο) πχ: ετσι καπως πρεπει να βγαινει ο καφες τουλαχιστον: αν πετύχετε κατι τέτοιο δεν ειναι 100% σίγουρα οτι θα εχει καλη γεύση αλλα θα είστε τουλάχιστον στο σωστο δρόμο
The_Judas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 αμαν βρε παιδια, όλα ετοιμα τα θέλετε! (εννοειται δεν μιλαμε για "καψουλιέρες") Είπα οτι ειδα ΤΩΡΑ σε carrefour κ praktiker, ριξτε μια ματια στα φυλλαδια τους, ειναι κ online! Link delonghi 44.90 ευρω στην σελιδα 20 Link σε flash και pdf delonghi στα 54 ευρω, σελ 17 υπάρχουν κ αλλες προσφορες τριγυρω. Αλλο silvercrest, αλλο delonghi. Και ο ιδιος κατασκευαστης να ειναι, οι προδιαγραφές είναι διαφορετικές. Δυστυχως σε μενα εχουν χαλασει πολλα silvercrest, κυριως μαγειρικα σκευη... Για την εγγυηση των lidl, έως τωρα έχω θετικη άποψη. Ευχαριστώ για τα λινκ φίλε. Μια παρατήρηση όμως. Η delonghi ec7 έχει μόλις 3.5 bar πίεση και 800w. Καμία σχέση οι προδιαγραφές με την silvercrest. Δεν είναι καν προσφορά, τόσο κοστίζει και στο skroutz. Η άλλη που προτείνεις (Delonghi I45)... είναι η ίδια ακριβώς με την silvercrest! Εκεί πάω πάσο... για 5 ευρώ πάνω δεν υπάρχει διαφορά αν κολλάς στο όνομα. Έχει όμως μικρότερη εγγύηση από την silvercrest.
nek4d Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για τα λινκ φίλε. Μια παρατήρηση όμως. Η delonghi ec7 έχει μόλις 3.5 bar πίεση και 800w. Καμία σχέση οι προδιαγραφές με την silvercrest. Δεν είναι καν προσφορά, τόσο κοστίζει και στο skroutz. Η άλλη που προτείνεις (Delonghi I45)... είναι η ίδια ακριβώς με την silvercrest! Εκεί πάω πάσο... για 5 ευρώ πάνω δεν υπάρχει διαφορά αν κολλάς στο όνομα. Έχει όμως μικρότερη εγγύηση από την silvercrest. σωστοοοός θα ξεφυτρωσουν κ αλλες προσφορες συντομα, αν δεν βιαζεται καποιος, μπορει να περιμενει λιγο. Οι προσφορες που ανεφερα ειναι ενδεικτικες, δεν το έψαξα, τυχαια τις ειδα στα printed φυλλαδια τους. Κωτσο-electro επισης εχουν συχνα στα φυλλαδια τους εσπρεσσομηχανη. προσωπικα εχω 1 κλασσικη εδω και 3 στο νησι (σπιτι-ξενοδοχειο), εκ των οποιων η μια υβριδικη (φιλτρου με προγραμματισμο/εσπρεσσο) της morris με τα 19 Bar (τωρα την εχει προσφορα ο κωτσο απο 149>129). Χαλασε με λιγη χρηση (5-6 μηνες) και τα εχω παρει γιατι δεν βρισκω που εχω το χαρτι της αγορας και διαβασα διαφορα αρνητικα για το σερβις τους. Την Δευτερα πηρα για πρωτη φορα "καψουλιερα", την nespresso απο τα media markt 19 bar (το χα ψαξει πριν κ παιρνει αλλες καψουλες για να βαζω κ δικο μου καφε οποτε θελω, τις περιμενω προς δοκιμη) και οφειλω να ομολογησω οτι το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικό με τους δικους της καφεδες, οι οποίοι έχουν πραγματικα τα χαρακτηρηστικα που περιγραφουν! Ηδη εχω μετανιωσει που δεν πηρα κ μια για το νησι, εβγαινε 19 ευρω με κουπονι, -50 για καφεδες ή άλλο εξοπλισμο κ τιμη 69 απο αρχικη 129! Εξαφανιστηκαν σε χρονο dt. Για μυλο και καλυτερη μηχανη, δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθω, διοτι δεν εχω χρονο για ιεροτελεστιες. Αλλος ενας λογος που με ενθουσιασε η nespresso.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα