apostan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Σήμερα αγόρασα ένα laptop HP G6 - 1212ev κατά την εκίνηση σήμερα έδωσα όνομα στο pc και όνομα χρήστη όπως ζητούσε αλλά δεν έβαλα κωδικό για το όνομα χρήστη το άφησα κενό. Στη συνεχεια μου ζητησε κωδικό για wifi. Τωρα έχω κολησει γιατι μου ζητάει κωδικό χρήστη για όνομα χρήστη που του έδωσα αλλά το θέμα έναι πως εγώ δεν είχα δώσει κωδικό
micos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Τον κωδικό αυτόν που στον ζητάει; Στο wifi ή όταν προσπαθείς να συνδεθείς στο router; Δεν κατάλαβα καλά αυτό το σημείο.
apostan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 τον κωδικό χρήστη μου ζητάει για τα windows (για να ξεκινησουν τα windows) οπου εκεί εγώ δεν του είχα δώσει κωδικο το είχα αφήσει κενό μπήκα με safe mode kai εκεί δουλεύει κανονικά δλδ δεν μου ζηταει κωδικό έκανες δοκιμες αλλάζοντας το όνομα χρήστη κ βάζοντας κωδικό κ δουλε΄θει κανονικά αλλα΄μονο σε safe mode όταν το γυρίζω κανονικά να ξεκινήσουν μου βγάζει πάλι το όνομα χρήστη η ο κωδικός πρόσβασης είναι λάθος
Pantelwolf Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 στο safe mode δημιουργησε ενα καινουριο χρηστη με δικαιώματα διαχειριστή και μπες με αυτον.
micos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Οπότε, βάλε password. Μετά, μέσα από το win δώσε για Εκτέλεση το control userpasswords2 ξετσεκάρισε το "Οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν..." και πάτα OK,θα σου ζητήσει σε ποιος χρήστης θα μπαίνει αυτόματα και εκεί δώσε το Username και το password του χρήστη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα