sifounas1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 μπορει να μου βρει καποιος η να μου πει βημα βημα γιατι εχω μπερδευτει τι πρεπει να κανω με αυτο το προγραμμα ετσι ωστε αν παθει κατι το pc να το επαναφερω χωρις format στην κατασταση που ηταν (με εγκατεστημενα προγραμματα, screensavers κτλ)? ευχαριστω!!!!!!!!!!!!
N0tisOO7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Έχει η επίσημη ιστοσελίδα τις λειτουργίες του και τα βήματα χρήσης του. Κοίταξε εδώ. Αυτά που θα σου χρησιμεύσουν περισσότερο είναι τα εξής: Disk and Partition Backup, Restore system by bootable CD, Restore partition(s) on one disk, Restore hard disk.
sifounas1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Έχει η επίσημη ιστοσελίδα τις λειτουργίες του και τα βήματα χρήσης του. Κοίταξε εδώ. Αυτά που θα σου χρησιμεύσουν περισσότερο είναι τα εξής: Disk and Partition Backup, Restore system by bootable CD, Restore partition(s) on one disk, Restore hard disk. σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια αλλα μηπως μπορεις να μου πεις πιο απ ολα πρεπει να χρησιμοποιησω για να εχω το αποτελεσμα που γραφω στο παραπανω ποστ? και παλι ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!
N0tisOO7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Για αυτό που θες χρησιμοποιείς το Disk and Partition Backup και το Restore system by bootable CD όπου δημιουργείται ένα CD ή και USB. Κάνεις boot και με ένα απ' αυτά και έχοντας το backup αρχείο σ' ένα flashάκι ή εξωτερικό σκληρό κάνεις την ανάκτηση. Είναι πολύ καλό πρόγραμμα και θέλει λίγο χρόνο για να το μάθεις και πολύ προσοχή για το τι κάνεις. Για εξάσκηση χρησιμοποίησε ένα Virtual Player (VMware, Virtualbox) για να είσαι σίγουρος τι θα κάνεις.
sifounas1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Για αυτό που θες χρησιμοποιείς το Disk and Partition Backup και το Restore system by bootable CD όπου δημιουργείται ένα CD ή και USB. Κάνεις boot και με ένα απ' αυτά και έχοντας το backup αρχείο σ' ένα flashάκι ή εξωτερικό σκληρό κάνεις την ανάκτηση. Είναι πολύ καλό πρόγραμμα και θέλει λίγο χρόνο για να το μάθεις και πολύ προσοχή για το τι κάνεις. Για εξάσκηση χρησιμοποίησε ένα Virtual Player (VMware, Virtualbox) για να είσαι σίγουρος τι θα κάνεις. σε ευχαριστω παρα πολυ να σαι καλα :mrgreen: :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα