jumper_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Με ενδιαφερει η αγορα ενος netbook... Ο λογος η ευκολια στη μετακινηση... Αλλωστε λεφτα για κατι παραπανω ( βλεπε κατι Ultrabook, macbook air κλπ ) δεν παιζουν... Ψαχνω λοιπον να βρω οτι καλυτερο γινεται σε αυτη την κατηγορια και με ενα ποσο γυρω στα 250 ευρω... Εχω ξεχωρισει δυο λοιπον και θελω τη γνωμη σας! Το ενα ειναι το πολυδιαφημισμενο Lenovo Ideapad S100 που παλιοτερα κυκλοφορουσε και σε προσφορα... Το αλλο ειναι το ASUS X101H-BLACK057S το οποιο το βρηκα στο PIXMANIA... Τι λετε;; Αξιζει τη χρηματικη διαφορα;; Ο επεξεργαστης που εχει ο INTEL Atom N570 στα 1,66 GHz ειναι μονοπυρινος;;
jumper_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Διπύρινος είναι. Εφοσον ειναι διπυρινο σε ιδιο χρονισμο να υποθεσω αξιζει τη διαφορα;;;
angmar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δε παίζει να γίνει καμιά οικονομία έστω μέσα στις γιορτές για κάτι τέτοιο; Είναι 50€ πάνω απ το budget σου, αλλά δες specs σε σχέση με τα άλλα. Καμία σχέση. Στα άλλα 2 υπολόγισε ότι θα χρειαστείς ό,τι και να κάνεις 1GB μνήμης ακόμα. Δε κινούνται χωρίς αυτό. Επίσης το κακό είναι ότι τερματίζουν στα 2GB. Το S205 έχει 3GB DDR3 απ τη μάνα του, μετράει. Προσωπικά, για 50€ δε θα το σκεφτόμουν καν.
jumper_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δε παίζει να γίνει καμιά οικονομία έστω μέσα στις γιορτές για κάτι τέτοιο; Είναι 50€ πάνω απ το budget σου, αλλά δες specs σε σχέση με τα άλλα. Καμία σχέση. Στα άλλα 2 υπολόγισε ότι θα χρειαστείς ό,τι και να κάνεις 1GB μνήμης ακόμα. Δε κινούνται χωρίς αυτό. Επίσης το κακό είναι ότι τερματίζουν στα 2GB. Το S205 έχει 3GB DDR3 απ τη μάνα του, μετράει. Προσωπικά, για 50€ δε θα το σκεφτόμουν καν. Η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα προσεξει... Λες να παω σε κατι τετοιο;; Φαινεται οτι εχει και αρκετα καλυτερη καρτα γραφικων... Το οτι ειναι αγγλικη εκδοση θα εχω κανενα θεμα;; Επισης τα μεταφορικα απο το PIXMANIA ειναι και οριστικα;; Δεν πιστευω να εχει τιποτα αλλες χρεωσεις;;;
angmar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Προσωπικά ναι. Δε μιλάμε μόνο για κάρτα γραφικών. Μιλάμε για λίγο μεγαλύτερη οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση, σημαντικό. Μεγαλύτερο δίσκο, wifi n, HDMI, και αν όντως ισχύει το 6ωρο αυτονομίας που λέει, δεν έχει 3cell μπαταρία, αλλά καμιά 6cell. Όλα αυτά αυξάνουν το βάρος μόνο 400 γραμμάρια (που δίνει περισσότερες πιθανότητες στο να έχει 6αρα μπαταρία). Νομίζω ότι ή σχέση τιμής απόδοσης σε σχέση με τα άλλα είναι πολύ καλύτερη. Για τα μεταφορικά του pixmania δε γνωρίζω, θα σου πει κάποιος γνώστης ή στην τελική στείλε ένα mail και θα σου απαντήσουν.
ipal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Προσωπικά ναι. Δε μιλάμε μόνο για κάρτα γραφικών. Μιλάμε για λίγο μεγαλύτερη οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση, σημαντικό. Μεγαλύτερο δίσκο, wifi n, HDMI, και αν όντως ισχύει το 6ωρο αυτονομίας που λέει, δεν έχει 3cell μπαταρία, αλλά καμιά 6cell. Το S205 εχει 6αρα αλλα κραταει γυρω στις 3-4 ωρες συμφωνα με το notebookcheck. Nομιζω ηταν το πρωτο φτηνο AMD 11". Αλλα ειναι καλυτερο απο ολα τα απλα netbook οπως λες και εσυ. Σε ενα αλλο review ειχα διαβασει και για 4+ ωρες, τωρα η αυτοψια θα δειξει http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaPad-S205-Fusion-Subnotebook.59357.0.html
Captain Nemo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 http://www.amazon.de/gp/product/B005N8TCIA Καλύτερα αυτό νομίζω.
JIMBOAthens Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 http://www.amazon.de/gp/product/B005N8TCIA Καλύτερα αυτό νομίζω. Έχει όμως γερμανική διάταξη πληκτρολογίου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα