ftp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ καλό αυτό για windows (αν και πρέπει να προσέξεις κατά την εγκατάσταση μην εγκαταστήσεις toolbars κλπ) αλλά υπάρχει κάτι αντίστοιχο για linux? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Και εσυ Linux ; ; ; Τι να σου πω, δεν γνωριζω... Πιστευα πως ρωτας για παραθυρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Πιστευα πως ρωτας για παραθυρια... Στο linux section? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Το θέλω και για τα παραθύρια το freemake, ευχαριστώ. Για linux μάλλον θα ακολουθήσω κάποια από τις παραπάνω συμβουλές (πρώτα κατέβασμα του video και μετά μετατροπή σε mp3)απλά έλεγα αν υπήρχε κάτι που να το κάνει μεμιάς σαν το freemake για windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Η λυση του ff + downloadhelper με mencoder/ffmpeg για να κανει τη μετατροπη, δεν βολευει? Αν και το εχω χρειαστει μολις 2-3 φορες, εχει δουλεψει τελεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 +1 π.χ. firefox downloadhelper -> Download and Convert -> MP3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ήθελα να βάλω κι άλλο add-on στον firefox. Αλλά αφού δουλεύει τέλεια θα το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 έχω την εντύπωση ότι το youtube δεν διαθέτει mp3 πάνω από 128kbps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δεν το έχω ψάξει αλλά από web app όπως πχ. το http://www.flvto.com/ εξάγει mp3 σε 192 kbps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Στο linux section? Ξες ποσοι ρωταν για linux σε Windows Section ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 minitube http://flavio.tordini.org/minitube και το clibgrab που ειπώθηκε παραπάνω , το έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και έμεινα πολύ ευχαριστημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrdim Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 http://www.video2mp3.net/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα