jason_rethymno Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Θα την έβγαζα να την ξαναβάλω πάντως... Ποιά;
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ποιά; Τι ποια βρε; Θες να σου πω καμιά βαριά κουβέντα ΤΗΝ ΨΥΧΤΡΑΑΑΑΑ
jason_rethymno Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 40 στους πυρήνες σε idle εμένα μου φαίνονται ψηλά και ειδικά για τέτοια εποχή εκτός αν έχεις μέσα στο σπίτι καμιά 30αριά βαθμούς. εχω ενδοδαπέδια θερμανση πάντως δε ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. και πατάει στο έδαφος το case edit χαχαχαχα
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 εχω ενδοδαπέδια θερμανση πάντως δε ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. χαχαχαχα edit α χα και το κουτί είναι κάτω ε;
jason_rethymno Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 ναι τώρα δε κάνει καθόλου θόρυβο πάντως ο ανεμιστήρας, λειτουργει κανονικά
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Βάλε το βρε πάνω σε κανένα γραφείο το καημένο θα βράσει αυγά στο τέλος. Το Psu το παίρνει πάνω ε;
jason_rethymno Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Στο πάνω μέρος του κ πίσω case είναι το PSU ,αν εννοείς αυτό Παντως το πάτωμα κάτω απο το case είναι χλυαρό .δεν είναι καθόλου ζεστό
karmen1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ναι καλά θυμάμαι. Κοίτα δεν κινδυνεύει απλά είναι ανεβασμένες οι θερμοκρασίες. Είναι αμαρτία πάντως να το έχεις πάνω σε ενδοδαπέδια θέρμανση. Θα παρακαλάει να έρθει το καλοκαίρι το Pc σου :lol:
jason_rethymno Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Τωρα έβαλα το battlefield 3 kai την ώρα που επαιζα τραβηξα screenshot και μου βγαλε αυτες τις θερμοκρασίες .Εκανε και θόρυβο ο ανεμιστήρας. Είναι φυσιολογικό; Tespa ,πάω να ανεβάσω χρονισμό τον επεξεργαστή και θα τι γίνεται ok έκανα Overclock τον επεξεργαστη και έπεσαν σημαντικά οι θερμοκρασίες kκατεβασα και το ρευμα στο 1,35
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα