Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Sony κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο λογισμικό για τις τηλεοράσεις της σειράς Bravia, με τα μοντέλα που κυκλοφόρησαν το 2011 να δέχονται ενδιαφέρουσες αναβαθμίσεις με δυνατότητες που τις συναντούμε ως επί το πλείστον στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στα smartphones. Συγκεκριμένα μπορεί κανείς πλέον να δει video υψηλής ευκρίνειας στο YouTube, καθώς επίσης και να ενημερωθεί για τις τελευταίες δημοσιέυσεις των φίλων του στο Facebook.

twittertickeronbraviamd.jpg

Επιπλέον προστίθεται η εφαρμογή Remote Keyboard που συναντάται αποκλειστικά στα Vaio PC και στα Xperia smartphones, με περιορισμένες όμως δυνατότητες. Ακόμη ενσωματώνεται υποστήριξη λήψης των τελευταίων tweet από το Twitter αλλά και η εφαρμογή Shazam η οποία αναγνωρίζει το τραγούδι που παίζει κάθε στιγμή η συσκευή, προβάλλοντας επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τον καλλιτέχνη, το μουσικό άλμπουμ κλπ.

Το τελευταίο firmware είναι διαθέσιμο δωρεάν για τις συμβατές τηλεοράσεις Sony Bravia μοντέλου 2011.

Link.png Site: engadget.com

Δημοσ.

Ωραία, τη δικτύωση τη βάλαμε. Βάλαμε και τυράκια για να πάρουν όλοι.

Το μόνο που λείπει είναι η κάμερα για "τηλεδιασκέψεις".

And it's a brave new world...

Και πιο ontopic... μα καλά, και τα pc τι θα τα κάνουν αυτοί που τα αγοράζουν σαν καραμέλες για fb και yt (και yp)?

Καταγγέλλω απόπειρα να μπούνε στα χωράφια του μήλου (και όχι μόνο) αυτοί οι αλήτες.

Πλάκα δεν έχουν όλοι αυτοί στις ταινίες και σειρές που έχουν μήλα για να κάνουν ένα google search όλο κι όλο;

Δημοσ.

ωχ κι εγώ έχω μείνει αρκετά πίσω σε αυτό το θέμα!!! έχει δηλαδή WIFI πάνω ή συνδέεται μέσω Ethernet;;;;

Καλή φάση!!!

Δημοσ.

γιατί νομίζετε έγινε redesign το youtube;;; (:-p)

Δημοσ.

Δεν βάζουν υποστήριξη για MKV playback μέσω του USB τους απευθείας λέω εγώ, όπως κάνουν οι Samsung και οι LG!.... Αυτό θα ήταν σημαντική είδηση!..

Τους το έχω γράψει και σε ένα Survey που μου έστειλαν και μου ζήτησαν να συμπληρώσω και καλά για να το λάβουν υπόψιν τους.

Δημοσ.

Δεν ξερω κατά πόσο θα βολεύει ο χειρισμός με το τηλεκοντρολ για όλες αυτές της λειτουργίες που πρόσθεσαν.

Στις Bravia πίστεψέ με δε βολεύει καθόλου.

Έχω Bravia και ξέρω. Να τα χέσω και τα features και τα updates, όταν:

1) ΜKV and subs files are not supported.

2) NO USB keyboard is supported και τα πάντα πρέπει να γίνονται με το remote και όχι με alphanumeric keypard, αλλά επιλέγοντας χαρακτήρες με τα βελάκια ένα πρός ένα.

Στον αντίποδα, η πραγματικά απίστευτη εικόνα, οπότε και για την ώρα με καλύπτει απόλυτα. Χρησιμοποιώ PC & Laptop ως MediaCenter μέσω HDMI όταν θέλω να δώ κάτι στην TV.

Αυτά από μια KDL-46HX800 που έχω (Bravia 46" 3D)

Δημοσ.

Δεν βάζουν υποστήριξη για MKV playback μέσω του USB τους απευθείας λέω εγώ, όπως κάνουν οι Samsung και οι LG!.... Αυτό θα ήταν σημαντική είδηση!..

Τους το έχω γράψει και σε ένα Survey που μου έστειλαν και μου ζήτησαν να συμπληρώσω και καλά για να το λάβουν υπόψιν τους.

Οι LG θα εχουν την εφαρμογη PLEX απο το 2012 :)

android.png

Δημοσ.

Εγώ έχω τις KDL-NX810, 55", 3D, και Samsung SMART TV, UE40D8000, 40", 3D.

Η Sony έχει άψογη εικόνα για 55" και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα ηχεία μετριότατα, έχω πάρει και μια βάση όμως που έχει και λίγο βελτιωμένα ηχεία και ένα μικρό subwoofer.

Η Samsung άψογη εικόνα και πολύ μπροστά στα features που διαθέτει. Και η Sony έχει πολλά features, αλλά είναι κυρίως "διακοσμητικά" κατά τη γνώμη μου. Ενώ η Samsung έχει πιο ουσιαστικά features και φυσικά το πιο βασικό feature για μένα, ότι παίζει MKV και βλέπει και υπότιτλους (και μάλιστα οι υπότιτλοι εμφανίζονται άψογα, καλύτερα και από το WD TV Live που έχω συνδεδεμένο αναγκαστικά στην Sony μου που δεν έχει δυνατότητα MKV playback, οπότε χρειάζεται επιπλέον εξοπλισμό.

Πραγματικά πάντως δεν καταλαβαίνω την εμμονή της Sony να μην προσφέρει MKV playback. Τώρα, αυτό το νέο feature που προσφέρει δεν είναι "κακό", κάθε τι extra καλό και ευπρόσδεκτο. Αλλά, για μένα, είναι σχεδόν αδιάφορο, ή τελοσπάντων δευτερεύον..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...