Toufas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Το aids δεν ειναι το τελευταιο σταδιο της ασθενειας. Ειναι οταν εκδηλωθει η ασθενεια.Μπορει να εχεις κολλησει εναν ιο και να εισαι φορεας και να τον μεταφερεις αλλα να μην εχεις νοσησει. Αυτο γινεται ως και με την γριπη, μπορεις να το μεταφερεις χωρις να εχεις νοσησει γιατι εχεις αντισωματα. Μονο που με το ειτζ στο τελος θα νοσησεις.. Δεν ειναι αρρωστια να γιατρεψει σε εθιζιυν σε αλλη ουσια και σιγα σιγα σου κοβουν την δοση και απεξαρτησε. Τεσπα αυτην την αποψη την εχω ακουσει οτι πολλοι ειναι κατα και λενε οτι απεξαρτησε απο ενα ναρκωτικο για να εξαρτηθεις σε αλλο. Για αυτο τους δινουν και την πινουν ολη εκεινη την στιγμη. Καθε μερα απο λιγο.. για να παρει καποιος μεγλη ποσοτητα πρεπει να τον εμπιστευονται. Εχω δει σχετικη εκπομπη.. Σιγα μην ειναι και απο πανω τους να δουν αν εφαγαν ολο το φαι τους. Ειλικρινα ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ, ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ 23243 ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ @@ ΣΟΥ. Ξερεις καλυτερα προφανως. ποσο?? ποιος θα μου κανει τον υπολογισμο??? βρε μηπως ειναι οικονομικοι οι λογοι? Μιλαμε για κεντρα στην ασια/αφρικη/καραιβικη που απλα εχουν βρει την λυση και χρεωνουν οσο θελουν. Δεν συγκρινετε το κοστος. Εγω τα φαρμακα μου για το a.d.d. τα παιρνω 6 λιρες για 1 μηνα. Φιλη που εχει παει ιδιωτικα 200. Το ιδιο ακριβως φαρμακο.
-nick- Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 ποσο?? ποιος θα μου κανει τον υπολογισμο??? βρε μηπως ειναι οικονομικοι οι λογοι? ε κοιτα βασικα καποιοι την βρισκουν/αγοραζουν μονοι τους αρκετα φτηνα και κανουν μονοι τους τη διαδικασια. Αλλα καλο ειναι να υπαρχει καποιος επιβλεπων να γνωριζει κλπ. Αλλιως πας αφρικη σε καμμια φυλη με σαμανο αντε γεια. Δεν ξερω αν θα το επελεγα, αν ημουν σε απογνωση πληρη ισως
saya Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Σιγα μην ειναι και απο πανω τους να δουν αν εφαγαν ολο το φαι τους. Ειλικρινα ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ, ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ 23243 ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ @@ ΣΟΥ. Ξερεις καλυτερα προφανως. Μιλαμε για κεντρα στην ασια/αφρικη/καραιβικη που απλα εχουν βρει την λυση και χρεωνουν οσο θελουν. Δεν συγκρινετε το κοστος. Εγω τα φαρμακα μου για το a.d.d. τα παιρνω 6 λιρες για 1 μηνα. Φιλη που εχει παει ιδιωτικα 200. Το ιδιο ακριβως φαρμακο. Ναι , ηταν ενα υγρο σαν νερο και τους το διναν με τα ποτηρακια. Οσοι το δικαιουνταν. Αν δεν προλαβεις να πας εκεινες τις ωρες δεν στο δινουν.Νομιζω η τιμη ηταν 70 ευρω τον μηνα για καθε αρρωστο. Αλλα δεν ειναι ευκολο να μπεις .Ειναι τοσο μεγαλη η ουρα που παιρνουν μονο κατ εξαιρεση πια. Που κατ εξαιρεση σημαινει να εισαι παντρεμενος να εχεις παιδι επομενως να εχεις πιο πολλα μορια ας πουμε απο τους αλλους. Ακομη και να υπαρχει ουσια καλυτερη , που μεταξυ μας δεν ιστευω οτι ακουω, γιατι να απογοητευουμε τον κοσμο..
Τσίου Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 ε κοιτα βασικα καποιοι την βρισκουν/αγοραζουν μονοι τους αρκετα φτηνα και κανουν μονοι τους τη διαδικασια. Αλλα καλο ειναι να υπαρχει καποιος επιβλεπων να γνωριζει κλπ. Αλλιως πας αφρικη σε καμμια φυλη με σαμανο αντε γεια. Δεν ξερω αν θα το επελεγα, αν ημουν σε απογνωση πληρη ισως Σοβαρά μιλάς ? ''ίσως''?
Toufas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ναι , ηταν ενα υγρο σαν νερο και τους το διναν με τα ποτηρακια. Οσοι το δικαιουνταν. Αν δεν προλαβεις να πας εκεινες τις ωρες δεν στο δινουν.Νομιζω η τιμη ηταν 70 ευρω τον μηνα για καθε αρρωστο. Αλλα δεν ειναι ευκολο να μπεις .Ειναι τοσο μεγαλη η ουρα που παιρνουν μονο κατ εξαιρεση πια. Που κατ εξαιρεση σημαινει να εισαι παντρεμενος να εχεις παιδι επομενως να εχεις πιο πολλα μορια ας πουμε απο τους αλλους. Εχεις δει μια εκπομπη. Ειλικρινα απορω γιατι σου απανταω μιας και δεν δεχεσαι κατι εκτος απο μασημενη τροφη.
little loulou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μιλαμε για κεντρα στην ασια/αφρικη/καραιβικη που απλα εχουν βρει την λυση και χρεωνουν οσο θελουν. Δεν συγκρινετε το κοστος. Εγω τα φαρμακα μου για το a.d.d. τα παιρνω 6 λιρες για 1 μηνα. Φιλη που εχει παει ιδιωτικα 200. Το ιδιο ακριβως φαρμακο. και μολις απαντησες γιατι εμεις δεν την χρησιμοποιουμε στα κεντρα απεξαρτησης
saya Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Α το να διαβαζω ασχετα λινκ στο διαδικτυο και ερευνες που δεν καταλαβαινω ειναι πιο εμπιστο απο την εκπομπη που ειδα να τους το δινουν στο χερι;
Toufas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Α το να διαβαζω ασχετα λινκ στο διαδικτυο και ερευνες που δεν καταλαβαινω ειναι πιο εμπιστο απο την εκπομπη που ειδα να τους το δινουν στο χερι; Pubmed και μαλακιες, ας το κλεισουν και να εχουμε εκπομπες. και μολις απαντησες γιατι εμεις δεν την χρησιμοποιουμε στα κεντρα απεξαρτησης Λουλουκα, το κρατος εχει συμφερον να υπαρχουν εθισμενα ατομα οσο σκοτεινο ακουγεται.
-nick- Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Σοβαρά μιλάς ? ''ίσως''? Thrill-seeker Αλλα οπως και να το κανεις Το να τα παρατησεις ολα και να πας γυμνος στα αγκαθια (κυριολεκτικα) σε μια φυλη στην αφρικη η στον Αμαζονιο δεν ειναι καθολου ευκολη υποθεση Αυτο ειχε κανει ο Γαλλος σκηνοθετης Jan KOunen Ψαξτε για την ταινια του Blueberry (2004) καθως και το ντοκυμαντερ Other Worlds που εχει γυρισει
saya Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Pubmed και μαλακιες, ας το κλεισουν και να εχουμε εκπομπες. Ειναι η σχετικη ακπομπη φετος του Θεοδωρακη. Ψαξτην να το δεις.. ρε συ ειχε συνεντευξεις .Γιατι τοσος κοσμος να λεει ψεμματα για το πως λειτουργουν; Thrill-seeker Αλλα οπως και να το κανεις Το να τα παρατησεις ολα και να πας γυμνος στα αγκαθια (κυριολεκτικα) σε μια φυλη στην αφρικη η στον Αμαζονιο δεν ειναι καθολου ευκολη υποθεση Αυτο ειχε κανει ο Γαλλος σκηνοθετης Jan KOunen Ψαξτε για την ταινια του Blueberry (2004) καθως και το ντοκυμαντερ Other Worlds που εχει γυρισει Καλα πολλοι εχουν προσπαθησει να απεξαρτηθουν πηγαινοντας στο αγιο Ορος και σε αλλα τετοια μερη. Πεφτει και πιο κοντα.. :-D
-nick- Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Εγω σαγια και αλλοι επιστημονες γιατι να σου λεω ψεμματα για την Iboga ?Μπηκες στον κοπο να διαβασεις τι παρεθεσα η tl;dr ?
Τσίου Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Thrill-seeker Αλλα οπως και να το κανεις Το να τα παρατησεις ολα και να πας γυμνος στα αγκαθια (κυριολεκτικα) σε μια φυλη στην αφρικη η στον Αμαζονιο δεν ειναι καθολου ευκολη υποθεση Αυτο ειχε κανει ο Γαλλος σκηνοθετης Jan KOunen Ψαξτε για την ταινια του Blueberry (2004) καθως και το ντοκυμαντερ Other Worlds που εχει γυρισει εγώ προσωπικά οχι μόνο δεν θα το κανα α πα πα πα πα, θα απέκλεια κάθε ενδεχόμενο ! Θα την παρακολουθήσω και θα σου πω τις εντυπώσεις μου , πάντως έχει κότσια ο άνθρωπος !
Toufas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι η σχετικη ακπομπη φετος του Θεοδωρακη. Ψαξτην να το δεις.. ρε συ ειχε συνεντευξεις .Γιατι τοσος κοσμος να λεει ψεμματα για το πως λειτουργουν; Σου δωθηκε pubmed και μου λες για εκπομπες ρε σαγια. Σοβαρεψου λιγο.
saya Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Εγω σαγια και αλλοι επιστημονες γιατι να σου λεω ψεμματα για την Iboga ?Μπηκες στον κοπο να διαβασεις τι παρεθεσα η tl;dr ? Το διαβασα και κατεληξα στο συμπερασμα οτι δεν εχει τελειοποιηθει η χρηση αυτων των ουσιων γιαυτο δεν χρησιμοποιουνται ευρεως. Αν δεις περισσοτερο για ενδειξεις μιλανε σχετικες ιδιοτητες και αν και τετοια.. Conclusion and Commentary:# Ibogaine could represent a truly novel approach to addiction treatment. Very loosely, ibogaine seems to "reset" the neural pathways and behavioral phenomena that comprise substance addiction, directly addressing the etiology of the disorder. Though the specific pharmacological actions of ibogaine are not yet clear, the evidence thus far seems to suggest such a hypothesis, at least in its broadest sense, and clearly warrants further investigation. This notion is also reflected in the theme of rebirth seen in the religious use of the iboga root by the indigenous peoples of western Africa.
Τσίου Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Πρόσθεσα αλλο ενα απόσπασμα στην αρχή του τόπικ , που είναι μεσα στο αρχικό θέμα της συζήτησης ! Διαβάστε !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα