Τσίου Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Χρήστες ναρκωτικών λέει. Το τονίζει πάνω αλλά στην συνέχεια λεει μονολεκτικά ''έλληνες'' Δεν ξέρω τον λόγο αλλά σε λίγες μέρες θα σου στείλω το άρθρο που περιμένω για τους Ελληνες που οδηγούντε σε αυτήν την πράξη για μόνο και μόνο για τα λεφτά και σίγουρα οχι για την πρέζα τους .
slygeo87 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Προσωπικά το παρακάτω το βρίσκω κατα πολύ χειρότερο: http://news247.gr/kosmos/paraksena/skotwnoyn_ta_katoikidia_toys_gia_thn_asfaleia.1489664.html
Τσίου Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι και τα δυο μέθοδοι απαράδεκτης επιβίωσης ! Και αυτό ειναι φρικτό !
Toufas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Το τονίζει πάνω αλλά στην συνέχεια λεει μονολεκτικά ''έλληνες'' Δεν ξέρω τον λόγο αλλά σε λίγες μέρες θα σου στείλω το άρθρο που περιμένω για τους Ελληνες που οδηγούντε σε αυτήν την πράξη για μόνο και μόνο για τα λεφτά και σίγουρα οχι για την πρέζα τους . Πραγματικα διαβαζεις το ιδιο πραγμα? Δικο σου link http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=108771&catid=3
Τσίου Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Πραγματικα διαβαζεις το ιδιο πραγμα? Δικο σου link http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=108771&catid=3 Τι ακριβώς δεν κατάλαβες?
Toufas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Το αρθρο κανονικα ελεγε για χρηστες ενδοφλεβιων ναρκωτικων που κολλανε aids για το επιδομα. ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΤΕΣ???
Τσίου Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Το αρθρο κανονικα ελεγε για χρηστες ενδοφλεβιων ναρκωτικων που κολλανε aids για το επιδομα. ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΤΕΣ??? Εγω φιλε μου απλα αφησα ενα ανοιχτο ενδεχομενο για να εξακριβώσω κατι που ηθελα, και εκανα απλα την ερώτηση πως θα τους χαρακτηρίζατε (σε περιπτωση που συμβαίνει αυτο )! Επειτε ενημερωσα το αλλο παιδι πως θα του δείξω ενα αρθρο με παρομοια ιστορία αλλα με άτομα χωρίς να κανουν πρέζα. !!! το καταλαβες τωρα????!!
slygeo87 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ είμαι αυτό το παιδί; Γιατί σε λίγες μέρες; =ρ
Τσίου Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ είμαι αυτό το παιδί; Γιατί σε λίγες μέρες; =ρ Γιατί έπεσε δουλίτσα και τα έχω φορτώσει στον κόκορα ! Υπομονή!
Toufas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Πως θα χαρακτηριζες καποιον που εχει δει κοτοπουλο ή εχει σπιτι του σφυρι. Γιατι αρχισαμε τις υποθετικες ερωτησεις
Τσίου Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Πως θα χαρακτηριζες καποιον που εχει δει κοτοπουλο ή εχει σπιτι του σφυρι. Γιατι αρχισαμε τις υποθετικες ερωτησεις Συγνώμη κι όλας αλλα σου εξήγησα την πρόθεση μου , αν δεν θέλεις να την καταλάβεις δικαίωμα σου αλλα μην αλλάζεις το θέμα του τοπικ σε παρακαλω πολυ !
tsifotis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ναρκωμανεις στο τελευταιο σταδιο: Απελπισμενοι και πεταμενοι απ την ζωη ανθρωποι που όταν μυριζει θανατο τριγυρω τους, βλέποντας καθημερινα "φιλους" και γνωστους να φευγουνε απο υπερβολικη ή νοθευμενη δοση και ξερουνε μεσα τους οτι τα ψωμια τους τελειωσανε, το τελευταιο που τους φοβιζει ειναι να πεθανουνε και ιδιοι μετα απο χρονια λογω HIV. Οσο φοβιζει ο καρκινος του πνευμονα εναν καπνιστη θανατοποινιτη. Πιανουμε πατο σαν κοινωνια. Στεναχωρη ειδηση που δεν της ταιριαζει να τους αναφερουμε υποτιμητικα "πρεζακια". Ανθρωποι στο περιθωριο που δεν εχουνε υγεια, δεν εχουνε αξιοπρεπεια, δεν εχουνε ονειρα τουλαχιστον αν μην εχουνε μισος απο μας γι αυτους, γιατι αγαπη σιγουρα δεν εχουνε, ισως δεν ειχανε ποτε. Συγγνωμη για το υφος, χαλαστηκα
freedubus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ναρκωμανεις στο τελευταιο σταδιο: Απελπισμενοι και πεταμενοι απ την ζωη ανθρωποι που όταν μυριζει θανατο τριγυρω τους, βλέποντας καθημερινα "φιλους" και γνωστους να φευγουνε απο υπερβολικη ή νοθευμενη δοση και ξερουνε μεσα τους οτι τα ψωμια τους τελειωσανε, το τελευταιο που τους φοβιζει ειναι να πεθανουνε και ιδιοι μετα απο χρονια λογω HIV. Οσο φοβιζει ο καρκινος του πνευμονα εναν καπνιστη θανατοποινιτη. Πιανουμε πατο σαν κοινωνια. Στεναχωρη ειδηση που δεν της ταιριαζει να τους αναφερουμε υποτιμητικα "πρεζακια". Ανθρωποι στο περιθωριο που δεν εχουνε υγεια, δεν εχουνε αξιοπρεπεια, δεν εχουνε ονειρα τουλαχιστον αν μην εχουνε μισος απο μας γι αυτους, γιατι αγαπη σιγουρα δεν εχουνε, ισως δεν ειχανε ποτε.
little loulou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 προσπαθουμε ως κρατος προνοιας να κανουμε ενα βημα μπροστα βοηθωντας τους οροθετικους με το επιδομα και ταυτοχρονα παμε δυο βηματα πισω με τους ναρκομανεις να κολλουν τον ιο για τα 700 ευρω. κι αν δεχτουμε οτι οντως συμβαινει κατι τετοιο,τι κανουμε? κοβουμε το επιδομα στους οροθετικους??? αυξανουμε το επιδομα των ναρκομανων(γιατι παιρνουν κατι ψιχουλα,νομιζω) με αποτελεσμα να εχουμε μετα τους φτωχους να γινονται ναρκομανεις για να παρουν το επιδομα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα