Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να πιασω ασυρματο ιντερνετ σε αποσταση μεγαλη... 20-30 χιλιομετρα...θελω να μου πει καποιος αν ξερει τι κεραια θα χρειαστω κ περιπου ποσο θα κοστισει..

θελω δηλαδη να πιασω ολα τα ασυρματα δικτυα σε αυτη την αποσταση...

Δημοσ.

λιγο δυσκολο ειδηκα με εμποδια.επισης κοστιζει παρα πολλυ δες κατι σαν αυτο :http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.535021 πιανει γυρω στα 1,5 2 χιλιομετρα!

Δημοσ.

με laser και ολα τα ασυρματα δικτυα που λεει ο φιλος δεν γινεται.

καταρχας πες μας αν εχεις οπτικη επαφη με τις κεραιες των router των δικτυων αυτων.

Δημοσ.

με laser και ολα τα ασυρματα δικτυα που λεει ο φιλος δεν γινεται.

καταρχας πες μας αν εχεις οπτικη επαφη με τις κεραιες των router των δικτυων αυτων.

To laser του rfc ηταν ειρωνικο - black humour

Δημοσ.

sorry δεν επιασα την ειρωνια :rolleyes: απλα ειναι πολυ καλη λυση το laser για τετοιες αποστασεις αλλα οταν μιλαμε για κατευθυντικα Links

Δημοσ.

Τα 20 - 30 χλμ ειναι σε ευθεια; Διοτι μου φαινονται παρα πολλα απο το τελευταιο σπιτι που θα εχει ιντερνετ ας πουμε.

Δημοσ.

To laser δεν ηταν καθολου ειρωνικο για οσους γνωριζουν και αν υπαρχει οπτικη επαφη εχεις και δικτυο οσο το lan σου. Γινεται και ασυρματα, αλλα η αποκριση, θαναι για γελια.

Πολλα λεφτα οπως και ναχει παντως λογω αποστασης. Εγω θα επαιζα μεσω internet.

Δημοσ.

αφού το θέμα είναι να πιάνει υπάρχουσα WIFI are το laser δεν κάνει γιαυτη την περίπτωση

laser link και αλλα με βάση το φως υπάρχουν αλλα θέλει WIFI

Προφανώς ψάχνετε για internet

η πιο βατή λύση είναι ethernet router πιάτο feeder ιστός, το laser θα βγει πολύ παραπάνω

ένα laser link είναι τουλάχιστον 10.000 euro ενώ σε wifi 5ghz είναι 1000 - 2000 euro

geodesy-fso_giga_pinto_next_technical_data.pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...