Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα Netbook της HP Compaq mini 110c-1000 και αντιμετωπίζω το εξής πολύ σοβαρο πρόβλημα.Όταν κανω shut down το netbook ο υπολογιστης κλεινει και μετα απο 2 δευτερολεπτα ανοιγει αυτοματα μονος του,ανεξαρτητα αν το χω στν πρίζα ή με μπαταρια.Εκανα κ φορματ κ παλι το ιδιο θέμα.Ξέρει κανεις τι φταίει ή του εχει συμβεί κατι αντίστοιχο και πως μπορω να το φτιάξω.Ευχαριστώ εκ των προτερων

Δημοσ.

Αφαιρείς από επάνω την wireless και βλέπεις αν δουλεύει οκ.

Αν ναι τότε έχεις μάλλον 2 επιλογές για να λυθεί το θέμα - να αλλάξεις μητρική ή να βάλεις εξωτερική wifi.

Δες και πες μου

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,αλλα δεν καταλαβαινώ πως να αφαιρεσω το wireless.εννοεις να το κλείσει και να μην ειναι ενεργό?

Δημοσ.

Μηπως κανεις restart?:) παντως κατι σε soft μου κανει. Εκτος αν εχει wake @wifi, αλλα θα ηταν στο bios και θα του το εκανε απ την αρχη... Το σοβαρο θα ηταν να ΜΗΝ ανοιγει αλλα και αυτο σπαστικο ειναι (αν και πρωτη φορα το ακουω).

Αυτο που εχω παθει ηταν να κανει restart loop με το που ανοιγε -μανικι.

Δημοσ.

shut down κανώ:P τώρα αυτο που κανω ειναι να το χω με φορτιστη χωρις μπαταρια και να το τερματιζω και καπακι βγαζω την πριζα γιατι αλλιως παει για επανεκινηση

Δημοσ.

Ειναι μια λυση... Δλδ εφοσον ανοιγει ολα ΟΚ? Στο bios εχει τπτ "wake up"? αλλιως κατι εγινε και δινεται η εντολη για restart αντι για shut. Απο αντιvirus ok εισαι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...