Προς το περιεχόμενο

hp touchpad ή blackberry playbook ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω πως συγκρίνω ανόμοια πράγματα, 10 με 7 ίντσες, webos με qnx λειτουργικό κ.α απλά το κοινό τους σημείο είναι η τιμή (περίπου 185 ευρώ ήτοι 250$) και θα έρθει ένας φίλος από Αμερική και είπα να το εκμεταλλευτώ μιας και δεν θέλω να διαθέσω πολλά λεφτά για tablet.

Από τη μία σκέφτομαι πως οι 7 ιντσες ίσως είναι λίγες αλλά από την άλλη ίσως να με βόλευε απίστευτα στο να το έχω μαζί μου καθημερινά στη δουλειά.

Από την άλλη οι 10 ιντσες ειναι πιο ξεκούραστες και ίσως πιο λειτουργικές σε ορισμένες εργασίες.

Επίσης ξέρω ότι τόσο η hp (που μάλλον το σταμάτησε) όσο και η blackberry στο playbook δεν έχουν και την καλύτερη υποστήριξη. Απλά νομίζω για ιντερνετ, email και καμιά ταινία σε κανά ταξίδι στο αεροπλάνο θα με καλύψουν.

Τι λέτε ;

Δημοσ.

Oτι εχει τρελη υποστηριξη απο την κοινοτητα xda, οτι γινεται rooted και βαζεις οτι εφαρμογη android θελεις , οτι παιζει ανετα σχεδον τα παντα απο video, οτι εχει απο τις καλυτερες οθονες και ταυτοχρονα μεγαληγ αυτονομια, οτι εχει microsd κλπ.

Οι αλλες συσκυες που σκεφτεσαι ειναι ουσιαστικα πεθαμενες συσκευες χωρις υποστηριξη και με ελαχιστες εφαρμογες.

Το hp touchpad ειναι μια κουμουτσα που δυσκολευεσαι να κουβαλας, χοντρο και βαρυ ,ενω ειναι και αρκετα αργο και φυσιοκα πεθαμενο απο υποστηριξη.

Τα 7αρια ειναι οτι πρεπει για να τα κουβαλας συνεχεια μαζι σου, ειναι σαν ενα μικρο τετραδιο και το nook tablet εχει και πολυ χαμηλο βαρος.

Δημοσ.

Oτι εχει τρελη υποστηριξη απο την κοινοτητα xda, οτι γινεται rooted και βαζεις οτι εφαρμογη android θελεις , οτι παιζει ανετα σχεδον τα παντα απο video, οτι εχει απο τις καλυτερες οθονες και ταυτοχρονα μεγαληγ αυτονομια, οτι εχει microsd κλπ.

Οι αλλες συσκυες που σκεφτεσαι ειναι ουσιαστικα πεθαμενες συσκευες χωρις υποστηριξη και με ελαχιστες εφαρμογες.

Το hp touchpad ειναι μια κουμουτσα που δυσκολευεσαι να κουβαλας, χοντρο και βαρυ ,ενω ειναι και αρκετα αργο και φυσιοκα πεθαμενο απο υποστηριξη.

Τα 7αρια ειναι οτι πρεπει για να τα κουβαλας συνεχεια μαζι σου, ειναι σαν ενα μικρο τετραδιο και το nook tablet εχει και πολυ χαμηλο βαρος.

Σήμερα επεξεργάστηκα από κοντά το playbook και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ. Αυτό που δε μου άρεσε είναι ότι δεν έχει sd slot (νόμιζα ότι είχε). Άρα αν πάω για το 32 gb θα πρέπει να διαθέσω 299 $. Από την άλλη και το nook tablet ενώ λέει 16 gb , ουσιαστικά διαθέσιμο είναι το 1 gb οπότε αν το πάρω θα πρέπει να πάρω οπωσδήποτε και μια κάρτα άρα ανεβαίνω κα εδώ σε κόστος. Το hp touchpad μάλλον το απέκλεισα από το μυαλό μου

Δημοσ.

Σήμερα επεξεργάστηκα από κοντά το playbook και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ. Αυτό που δε μου άρεσε είναι ότι δεν έχει sd slot (νόμιζα ότι είχε). Άρα αν πάω για το 32 gb θα πρέπει να διαθέσω 299 $. Από την άλλη και το nook tablet ενώ λέει 16 gb , ουσιαστικά διαθέσιμο είναι το 1 gb οπότε αν το πάρω θα πρέπει να πάρω οπωσδήποτε και μια κάρτα άρα ανεβαίνω κα εδώ σε κόστος. Το hp touchpad μάλλον το απέκλεισα από το μυαλό μου

Έγω θα έλεγα να πάρεις το touchpad. Παίρνεις κορυφαία χαρακτηριστικά σε πολυ φθηνή τιμη και θα πάρει και ics απο cyanogen.

Απο την άλλη το playbook δραμα. Λογικά θα είναι καλύτερη out of the box εμπειρία αλλα μέχρι εκεί. Χωρίς εφαρμογες βαριέσαι. Επίσης οι 7 ιντσες είναι λίγες για tablet.

Δημοσ.

... Από την άλλη και το nook tablet ενώ λέει 16 gb , ουσιαστικά διαθέσιμο είναι το 1 gb οπότε αν το πάρω θα πρέπει να πάρω οπωσδήποτε και μια κάρτα άρα ανεβαίνω κα εδώ σε κόστος. Το hp touchpad μάλλον το απέκλεισα από το μυαλό μου

Αυτο ειναι κατι που θα διορθωθει με επομενο update απο το Barnes&Noble οπως εχουν πει.

Αλλα και παλι δεν χρειαζεται να σε απασχολει γιατι θεωρω πως ενας απο τους βασικους λογους να παρεις Nook Tablet ειναι οτι γινεται root(για να εχεις προσβαση σε ολο το Android Market) που τοτε φυσικα μπορεις να εκμεταλλευτεις ολη την χωρητικοτητα των 16gb.

Επαναλαμβανω, πως το Nook Tablet το παιρνεις για την υποστηριξη του απο την κοινοτητα xda, για το γεγονος οτι γινεται πανευκολα root και εχει Android Market , για το γεγονος οτι ειναι ελαφρυ και λεπτο και για την χωρητικοτητα σε συνδυασμο με το microsd slot.

Τα αλλα 2 ειναι πεθαμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...