kebinB Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 ήρθε με προεγκατηστημένο Lion. μιλάμε για το i5 1.6ghz και την HD3000. του περνάω Snow Leopard η όχι; καλό χρυσό το feel το Lion αλλά χωρίς expose πραγματικά έχω χαζέψει και θέλω να το στείλω στον ουρανό. θα έχω θέμα επιδόσεων στην HD3000 η κανένα; τι κάνω; Έχω retail SnowLeopard disk το κάνω share με το χάκι και αρχίζω εγκατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 για δοκιμασε και πες μας ειμαι και γω σε ενα παρομοιο διλημα με το ιδιο μηχανακι αλλα σκεφτομαι οτι μετα δεν θα εχω icloud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 δεν είμαι σε φάσεις για πειραματισμούς μιας και έχω αρκετές δουλείες εξωτερικές και το Air είναι απαραίτητο πόσο μάλλον να το ξανασετάρω απο την αρχή! μα καλά τόσο καιρό τόσο δύσκολο είναι κάποιος μόρτης να επαναφέρει τη λειτουργία του expose; το θεωρώ αδιανόητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o periergos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Έχω μπερδευτεί, μια χαρά παίζει το expose στο lion... Τί θέμα έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) ένα δεν υπάρχει expose και μην το μπερδεύεις με το Mission Control με το MC δεν γίνετε δουλεία μιας και το expose ήταν 100% παραγωγικό ενω το MC πετάει αετό. προφανώς δεν έχεις πιάσει μηχάνημα πριν το Lion άρα δεν με καταλαβαίνεις. απότι βλέπβω η φάση είναι δύσκολη μιας και όσοι δοκιμάσανε είχανε μεγάλο θέμα με το display και τους drivers απο το HD3000 υποθέτω; α ρε τέτοιο φασισμό σε μηχάνημα να μην μπορώ να πάω σε παλιό λειτουργικό δεν έχω ξαναγνωρίσει. γ****μω το πάτο τους. λιον και σκατά στα μούτρα τους. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2011 από kebinB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o periergos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 προφανώς δεν έχεις πιάσει μηχάνημα πριν το Lion άρα δεν με καταλαβαίνεις. ισχύει (δυστυχώς) - ευχαριστώ για την διευκρίνηση, θα ψάξω να βρω τη διαφορά από περιέργεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα