IcemanGr71 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Έχω το παρακάτω σύστημα και θέλω να του κάνω μία μερική αναβάθμιση... Τροφοδοτικό 650W Etasis Gaming Κουτί Thermaltake Soprano Black CPU Intel Core Duo 2 6750 (S775) M/B Abit IP35 Pro RAM 2 GB Team Xtreem DDR 2 (4-4-4-10) CPU Cooler Scythe Mugen SVGA Sparkle 8800GT Cool Pipe HDD 500GB SATA II Θέλω να κάνω μία μερική αναβάθμιση... Την CPU, RΑΜ την έχω oc.... Αν βάλω μία καλύτερη κάρτα γραφικών (π.χ. ΑΤΙ 4870)θα δω διαφορά (η mobo έχει PCI-E 1.0 (16x))??? Μπορώ να κάνω κάτι για να βελτιώσω τις επιδόσεις του????
benign Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ναι μια καλη φτηνη,μεταχειρισμενη ATI οπως αναφερεις, ας πουμε μια 4890 που βρισκεται γυρω στα 60 ευρω αυτες τις μερες,θα βοηθησει.Βεβαια πολυ σημαντικο ειναι και τι οθονη εχεις.Εχεις 22αρα?
IcemanGr71 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ναι μια καλη φτηνη,μεταχειρισμενη ATI οπως αναφερεις, ας πουμε μια 4890 που βρισκεται γυρω στα 60 ευρω αυτες τις μερες,θα βοηθησει.Βεβαια πολυ σημαντικο ειναι και τι οθονη εχεις.Εχεις 22αρα? Ναι έχω μία LG 22άρα... ΑΝ βάλω 4 ή 8 GB RAM θα δω διαφορά μεγάλη????
benign Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Τοτε ναι,για μια πολυ φτηνη αναβαθμιση ειναι σωστη η ιδεα σου.Εκτος αν ειχες να διαθεσεις κανενα 350αρι τοτε θα μπορουσες να αλλαξεις μητρικη,επεξεργαστη,ραμ και να κανεις δυνατη gaming αναβαθμιση για 2 χρονια ανετα.(Στο 350αρι συμπεριλαμβανω και μια 4890.)
IcemanGr71 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είμαι και φανατικός με τα παιχνίδια... Παίζω αλλά δεν τρελαίνομαι για υψηλές αναλύσεις και frames... Απλά... θέλω με λίγα χρήματα να το βελτιώσω... Έλεγα να βάλω μία πιο δυνατή GPU και άλλα 2 ή 6 ακόμα GB RAM...
benign Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Σωστα σκεφτεσαι τοτε.Ναι συν αλλα 2 giga ram,οχι ομως παραπανω γιατι δεν αξιζει να επενδυσεις παραπανω ειναι παλιο το συστημα σου.Το καλυτερο βεβαια θα ηταν να το πουλαγες φτηνα και με τα χρηματα να εβαζες και λιγα απο την τσεπη σου και να εκανες την αναβαθμιση που προανεφερα με τετραπυρηνο επεξεργαστη. Ποιες ακριβως ειναι οι εφαρμογες που χρειαζεσαι βελτιωση η κανεις απλη,γενικη χρηση?
IcemanGr71 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Σωστα σκεφτεσαι τοτε.Ναι συν αλλα 2 giga ram,οχι ομως παραπανω γιατι δεν αξιζει να επενδυσεις παραπανω ειναι παλιο το συστημα σου.Το καλυτερο βεβαια θα ηταν να το πουλαγες φτηνα και με τα χρηματα να εβαζες και λιγα απο την τσεπη σου και να εκανες την αναβαθμιση που προανεφερα με τετραπυρηνο επεξεργαστη. Ποιες ακριβως ειναι οι εφαρμογες που χρειαζεσαι βελτιωση η κανεις απλη,γενικη χρηση? Γενική απλή χρήση... και για αυτό δεν θέλω να πάω σε καινούργια mobo, cpu και κτλ... Την δουλειά του την κάνει μια χαρά... απλά έλεγα να το βελτιώσω.... 4 χρόνια το έχω το σύστημα...
benign Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Πολυ ωραια λοιπον,συμφωνω τοτε με την προθεση σου.Δυο gigs ραμ και μια καλη,μεταχειρισμενη 4870 η 4890 και εισαι ενταξει.
IcemanGr71 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Πολυ ωραια λοιπον,συμφωνω τοτε με την προθεση σου.Δυο gigs ραμ και μια καλη,μεταχειρισμενη 4870 η 4890 και εισαι ενταξει. Στο θέμα RAM ... είναι καλύτερα να βάλω 4x1 GB ή 2χ2 GB ή ένα 4 GB??? (έχω 2χ1 GB) Αν πάω σε 1066 από 800 αξίζει???
benign Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Στο θέμα RAM ... είναι καλύτερα να βάλω 4x1 GB ή 2χ2 GB ή ένα 4 GB??? Εφοσον εχεις ηδη δυο,να αγορασεις αλλα δυο 2Χ1. Αν θελεις να αγορασεις εκ νεου τοτε 2Χ2 για να εχεις dual channel χρηση της μνημης. Επισης δεν εχει μεγαλη διαφορα απο 800 σε 1066.Δεν αξιζει εφοσον σε ενδιαφερει μια φτηνη αναβαθμιση.
IcemanGr71 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Εφοσον εχεις ηδη δυο,να αγορασεις αλλα δυο 2Χ1. Αν θελεις να αγορασεις εκ νεου τοτε 2Χ2 για να εχεις dual channel χρηση της μνημης. Αυτό έλεγα και εγώ.... 4χ1 να το κάνω... απλά θα πρέπει να βρω ίδια μνήμη... Αν πάω σε 2χ2 στα 1066 θα ήταν καλύτερα πιστεύεις.... αν και αφού ήδη έχω κάνει oc τις 800άρες.... δεν έχει νόημα....
benign Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ναι σου απαντησα στο προγουμενο ποστ οτι δεν αξιζει η διαφορα στα 1066. Δεν χρειαζεται να βρεις ακριβως την ιδια μνημη ,απλα μια μαρκα που να εχει ιδια timings με την δικη σου.Εναλλακτικα,αν δεν βιαζεσαι βαλε μια αγγελια ζητησης εδω στο ινσομνια για 2Χ1 ραμ ακριβως οπως η δικη σου,υπαρχουν πολλα μελη,πλησιαζουν Χριστουγεννα και ολο και καποιος θα κανει καμμια αναβαθμισουλα,οποτε μπορει να βρεις ακριβως οτι θελεις και σε πολυ φτηνες τιμες.
IcemanGr71 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ναι σου απαντησα στο προγουμενο ποστ οτι δεν αξιζει η διαφορα στα 1066. Δεν χρειαζεται να βρεις ακριβως την ιδια μνημη ,απλα μια μαρκα που να εχει ιδια timings με την δικη σου.Εναλλακτικα,αν δεν βιαζεσαι βαλε μια αγγελια ζητησης εδω στο ινσομνια για 2Χ1 ραμ ακριβως οπως η δικη σου,υπαρχουν πολλα μελη,πλησιαζουν Χριστουγεννα και ολο και καποιος θα κανει καμμια αναβαθμισουλα,οποτε μπορει ανα βρεις ακριβως οτι θελεις και σε πολυ φτηνες τιμες. Σωστός ... έτσι θα κάνω φίλε μου... Ευχαριστώ... Θα βάλω αγγελία για καρτούλα και μνήμες... Thanks και πάλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα