Προς το περιεχόμενο

Αγορα Router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον ήρθε η ώρα να ψάξω και εγώ καινούριο router... Το παλιό και αγαπημένο wag200g, παρά το custom firmware, μάλλον έχει αρχίσει να τα τρώει τα ψωμιά του. Πάντα αποσυνδέεται όταν βάζω κάτι να κατεβάζει και το χειρότερο είναι ότι πολλές φορές δεν συνδέεται αυτόματα με αποτέλεσμα να γυρνάω από την δουλειά και να το βλέπω down για 7-8 ώρες :@ Προς το παρόν την παλεύω με το huawei που δίνει ο ΟΤΕ αλλά και αυτό έχει κάτι απίστευτα κολλήματα...

Συγκεκριμένα, ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συνδεθεί στο android market το κινητό μου όταν είμαι με wireless ή συνδέεται με ΤΡΕΛΗ καθυστέρηση! Δεν υπάρχει αυτό! Στην αρχή νόμιζα ότι είχε πρόβλημα το κινητό ή η έκδοση του market που χρησιμοποιώ, αλλά με data ή σε άλλο wifi το market συνδέεται και πάει σφαίρα! Ακόμα και όταν έχω κλειστό το pc και δεν χρησιμοποιεί κάτι άλλο την σύνδεσή μου, αυτό σέρνεται!

Είμαι ανάμεσα στο vigor των 25€, αλλά το γεγονός ότι είναι παλιό μοντέλο πλέον με προβληματίζει λίγο. Ψήνομαι για το Netgear 2200, που έχει και λογική τιμή. Καμιά άλλη πρόταση; Ευχαριστώ.

οτι ειναι παλιο δεν σημαινει οτι ειναι κακο.αν δεν σε πειραζει οτι εχει g και οχι N στο wireless τοτε παρτο.και σιγουρα το θεωρω καλυτερο απο το netgear με μονη εξαιρεση οτι το netgear εχει N στο wireless.

Θα δώσω αλλη μια ψήφο στο vigor 2700vg ,αν και παλιό μοντέλο πίστεψε με η draytek ειναι εγγύηση σαν το παλιό καλο κρασί (2700vg) αν ήθελα να παω και καινούργιο router θα έπαιρνα το 2700vg που ειναι φθήνο και αργότερα που θα ειχα μαζέψει χρήματα θα έκανα επένδηση στο 2710

+1

Παλιοτερα ειχα παρει και αυτο το ρουτερακι, πολυ καλο και αυτο ..

ωραιο αρκει να μην εχεις γραμμη με μεγαλο attenuation>το κλασσικο θεματακι των linksys.

Δημοσ.

Μάλλον ήρθε η ώρα να ψάξω και εγώ καινούριο router... Το παλιό και αγαπημένο wag200g, παρά το custom firmware, μάλλον έχει αρχίσει να τα τρώει τα ψωμιά του. Πάντα αποσυνδέεται όταν βάζω κάτι να κατεβάζει και το χειρότερο είναι ότι πολλές φορές δεν συνδέεται αυτόματα με αποτέλεσμα να γυρνάω από την δουλειά και να το βλέπω down για 7-8 ώρες :@ Προς το παρόν την παλεύω με το huawei που δίνει ο ΟΤΕ αλλά και αυτό έχει κάτι απίστευτα κολλήματα...

Συγκεκριμένα, ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συνδεθεί στο android market το κινητό μου όταν είμαι με wireless ή συνδέεται με ΤΡΕΛΗ καθυστέρηση! Δεν υπάρχει αυτό! Στην αρχή νόμιζα ότι είχε πρόβλημα το κινητό ή η έκδοση του market που χρησιμοποιώ, αλλά με data ή σε άλλο wifi το market συνδέεται και πάει σφαίρα! Ακόμα και όταν έχω κλειστό το pc και δεν χρησιμοποιεί κάτι άλλο την σύνδεσή μου, αυτό σέρνεται!

Είμαι ανάμεσα στο vigor των 25€, αλλά το γεγονός ότι είναι παλιό μοντέλο πλέον με προβληματίζει λίγο. Ψήνομαι για το Netgear 2200, που έχει και λογική τιμή. Καμιά άλλη πρόταση; Ευχαριστώ.

Καντου ενα ρεσετ και ξαναστηστο απο την αρχη πριν το πεταξεις, διοτι δε προκειται να ξαναβρεις κατι αναλογο για home χρηση (wag200), ειδικα με αυτο το firmware. Ειναι πιθανο να ξενερωσεις ασχημα.

Δημοσ.

μπορει να δοκιμασει να του βαλει και ενα κανονικο firmware για να δει αν θα του κανει παλι αυτα τα παραξενα.μην ειναι καποιο κολλημα/παραξενια/λαθος ρυθμιση στο custom firmware>οποτε η ας κανει hard reset οπως ειπες η ας δοκιμασει και ενα official να δει αν θα αλλαξει κατι.ελπιζω οι αποσυνδεσεις κτλ να μην ειναι θεμα γραμμης.οταν λες δεν συνδεεται εννοεις αναμεσο το dsl αλλα οχι το ιντερνετ η σβηστο και το ιντερνετ.επισης ελπιζω να ειναι σεταρισμενο Pppoe/llc και οχι Pppoa/vcmux η οτιδηποτε αλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...