verizo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα , εχω το cisco wag54g2 και γενικα αντιμετωπιζω αρκετα προβληματα , οπως αρκετα reconnect και κλειδωμα ΕΩΣ 14 mbps. Καποιες μερες πριν δοκιμασα ενα αλλο router και με την μια κλειδωσε στα 16 mbps. Ετσι σκεφτηκα να αλλαξω router.Μετα απο λιγο ψαξιμο ειμαι αναμεσα στα εξης : Air Ties 5340 Air Ties 5440 Level one wbr 6600 crypto wf250 Ποιο απο τα παραπανω μου προτεινετε να αγορασω ? Να σημειωσω οτι με νοιαζει να εχει πολυ καλη αποδοση στο wifi. Επιπλεον σας παραθετω και τα "χαρακτηριστικα" της γραμμης μου. Ξερω οτι δεν ειναι τελεια και θα ηθελα μια δευτερη γνωμη , δηλαδη αν αξιζει να ασχοληθω με τον Οτε , μηπως και αλλαξει κατι. Down up DSL Noise Margin: 12.0 dB 9.10 dB DSL Attenuation: 5.5 dB 22.0 dB DSL Transmit Power: 20.3 dBm 12.1 dBm
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ασχολησουν λίγο με τον ΟΤΕ και ίσως την καλωδιωση του χώρου γιατι έχεις πολύ χαμηλό Attenuation για να συγχρονίζεις εως 14Mbps και τους παίρνει να κανουν αλλαγουλες στη γραμμη σου. Με το αλλο router τι στοιχεια παιρνεις; * Επισης δεν θα αγοραζα κανένα από τα router που παραθετεις.
verizo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 επειδη εχω δει καποια test , κατεληξα σε αυτα τα router. Ποιο προτεινεις εσυ ?
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δεν κοιταω εδώ και καιρο την αγορα ρουτερ οπότε δεν εχω κατι να προτεινω. Τα συγκεκριμένα θα τα εκοβα αν επροκειτω να αγοράσω ρουτερ κυρίως λόγω μαρκας με προβληματα που έχω συναντησει να εχουν στη δουλεια. Καλύτερα να περιμένεις τον πουλινο για απαντηση
verizo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 οκ σε ευχαριστω για τις απαντησεις . Κατι τελευταιο επειδη δεν ξερω , τι αλλαγουλες μπορουν να γινουν στη γραμμη μου ? για να ξερω πανω κατω τι να ζητησω. Ποιες ειναι οι "καλες" τιμες σε καθε "κατηγορια" ?
SPANK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Eγω θα σου προτείνω την σταθέρη λύση που εχει προταθεί πολύ εδω μέσα και ειναι και δοκιμασμένη το vigor 2700vg
rfc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Αυτο που εχεις παντως... ειναι κλασεις καλυτερο ακομη και σημερα, απο αυτα που θες να παρεις. 1) κανε firmware update 2) βαλτο σε mode adsl2+ για καλυτερο συχρονισμο. 3) δες φιλτρακια, καλωδια και τηλ. οτι ειναι σε καλη κατασταση και συμβατα.... για τις αποσυνδεσεις. 4) Αν παλι εχεις αποσυνδεσεις λογω att. (45 και πανω), τοτε εισαι καταδικασμενος να ζησεις μονο με thomson. Μιλα και με την εταιρεια σου.
verizo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 1)εχω το τελευταιο firmware εδω και πολυ καιρο 2)το εχω απο την πρωτη στιγμη σε αυτο το mode 3)ειναι ολα οκ , τσεκαρισμενο 100% 4)και με το thompson που ειχα παλαιοτερα , το προβλημα ηταν πιο εντονο. Ναι εχεις δικιο να μιλησω με τον ΟΤΕ , απλα δεν ξερω "τι" να τους ζητησω να αλλαξουν στην γραμμη μου , γι'αυτο και ρωτησα πιο πριν . Τα συγκεκριμενα μοντελα τα εχω επιλεξει με βαση τεστ που εχω βρει στο internet , ειτε σε ελληνικα περιοδικα με υπολογιστες.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Πες οτι καποιες φορες εχεις αποσυνδεσεις, κατι που δεν δικαιολογει ο θορυβος στη γραμμη σου. Διευκρινισε αν χανεις IP ή έχεις αποσυνδεση του DSL, πες οτι παλιότερα συγχρόνιζες πιο ψηλα και ζητα να γινει ψηφιακός ελεγχος (οχι από το 1242 γιατι και εκει μπορουν να δουν τα στατιστικά σου) αλλά από το κεντρο δικτυου και να σε παρουν τηλ ή να ερθει τεχνικός να δει την υποδομη, μηπως υπάρχει καποιο θεμα με τη συνδεση.. Απο εκει και περα θα βγάλεις καποια ακρη με τη συζητηση πιστευω αν και εμενα οταν ειχαν παρει επεμεναν ότι το philips που δινει ο ΟΤΕ ειναι πιο καλό και συγχρονιζει καλύτερα απο ενα Zyxel που ειχα.
Marria Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Εγω θα προτεινα και το Netgear 2000/2200, γενικα θεωρειτε πολυ value for money
aslanG7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Εγω θα προτεινα και το Netgear 2000/2200, γενικα θεωρειτε πολυ value for money + και απο εμενα πολυ αξιοπιστο και σταθερο
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Ασχολησουν λίγο με τον ΟΤΕ και ίσως την καλωδιωση του χώρου γιατι έχεις πολύ χαμηλό Attenuation για να συγχρονίζεις εως 14Mbps και τους παίρνει να κανουν αλλαγουλες στη γραμμη σου. Με το αλλο router τι στοιχεια παιρνεις; * Επισης δεν θα αγοραζα κανένα από τα router που παραθετεις. ο οτε δεν θα του κανεικαμια αλλαγη .για 22 attenuation και το 9 margin του οτε για τον οτε θεωρουνται μια χαρα τα 14-16 mbit Που λεει ο φιλος συμφωνω επισης οτι ολα τα ρουτερ που ειπε ειναι το ενα σχεδον χειροτερο απο το αλλο.airties μαυρο χαλι crypto μαυρο χαλια μονο το level one ειναι κατι πιο καλο Eγω θα σου προτείνω την σταθέρη λύση που εχει προταθεί πολύ εδω μέσα και ειναι και δοκιμασμένη το vigor 2700vg +1000 Αυτο που εχεις παντως... ειναι κλασεις καλυτερο ακομη και σημερα, απο αυτα που θες να παρεις. 1) κανε firmware update 2) βαλτο σε mode adsl2+ για καλυτερο συχρονισμο. 3) δες φιλτρακια, καλωδια και τηλ. οτι ειναι σε καλη κατασταση και συμβατα.... για τις αποσυνδεσεις. 4) Αν παλι εχεις αποσυνδεσεις λογω att. (45 και πανω), τοτε εισαι καταδικασμενος να ζησεις μονο με thomson. Μιλα και με την εταιρεια σου. 20+ attenuation εχει . 1)εχω το τελευταιο firmware εδω και πολυ καιρο 2)το εχω απο την πρωτη στιγμη σε αυτο το mode 3)ειναι ολα οκ , τσεκαρισμενο 100% 4)και με το thompson που ειχα παλαιοτερα , το προβλημα ηταν πιο εντονο. Ναι εχεις δικιο να μιλησω με τον ΟΤΕ , απλα δεν ξερω "τι" να τους ζητησω να αλλαξουν στην γραμμη μου , γι'αυτο και ρωτησα πιο πριν . Τα συγκεκριμενα μοντελα τα εχω επιλεξει με βαση τεστ που εχω βρει στο internet , ειτε σε ελληνικα περιοδικα με υπολογιστες. παραξενο με thomson πιο ευκολο.το linksys και οχι cisco που εχει καλο αλλα και παλιο μοντελο πλεον και οχι οτι πιο σταθερο. Πες οτι καποιες φορες εχεις αποσυνδεσεις, κατι που δεν δικαιολογει ο θορυβος στη γραμμη σου. Διευκρινισε αν χανεις IP ή έχεις αποσυνδεση του DSL, πες οτι παλιότερα συγχρόνιζες πιο ψηλα και ζητα να γινει ψηφιακός ελεγχος (οχι από το 1242 γιατι και εκει μπορουν να δουν τα στατιστικά σου) αλλά από το κεντρο δικτυου και να σε παρουν τηλ ή να ερθει τεχνικός να δει την υποδομη, μηπως υπάρχει καποιο θεμα με τη συνδεση.. Απο εκει και περα θα βγάλεις καποια ακρη με τη συζητηση πιστευω αν και εμενα οταν ειχαν παρει επεμεναν ότι το philips που δινει ο ΟΤΕ ειναι πιο καλό και συγχρονιζει καλύτερα απο ενα Zyxel που ειχα. οτι συγχρονιζει ενα ρουτερ πιο καλα απο ενα αλλο δεν σημαινει οτι το κανει καλυτερο.τα zyxel το ξερεις και εσυ οτι ειναι κλασεις ανωτερα απο το Philips>τωρα σε σταθεροτητα ο οτε μια ζωη εδινε το thomson. Εγω θα προτεινα και το Netgear 2000/2200, γενικα θεωρειτε πολυ value for money value for money πρωτο ερχεται το vigor οσο θα συνεχισει να εχει 25 ευρω. οποτε ο φιλος ας δοκιμασει με αλλο ρουτερ να δει καταρχην αν εχει αποσυνδεσεις να τσεκαρει καλωδιωση και αν συνεχιζει εκει καλει τον οτε εκτος αν πιανουν τα χερια του να κανει δοκιμη στον κατανεμητη.
Thanasis159 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μάλλον ήρθε η ώρα να ψάξω και εγώ καινούριο router... Το παλιό και αγαπημένο wag200g, παρά το custom firmware, μάλλον έχει αρχίσει να τα τρώει τα ψωμιά του. Πάντα αποσυνδέεται όταν βάζω κάτι να κατεβάζει και το χειρότερο είναι ότι πολλές φορές δεν συνδέεται αυτόματα με αποτέλεσμα να γυρνάω από την δουλειά και να το βλέπω down για 7-8 ώρες :@ Προς το παρόν την παλεύω με το huawei που δίνει ο ΟΤΕ αλλά και αυτό έχει κάτι απίστευτα κολλήματα... Συγκεκριμένα, ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συνδεθεί στο android market το κινητό μου όταν είμαι με wireless ή συνδέεται με ΤΡΕΛΗ καθυστέρηση! Δεν υπάρχει αυτό! Στην αρχή νόμιζα ότι είχε πρόβλημα το κινητό ή η έκδοση του market που χρησιμοποιώ, αλλά με data ή σε άλλο wifi το market συνδέεται και πάει σφαίρα! Ακόμα και όταν έχω κλειστό το pc και δεν χρησιμοποιεί κάτι άλλο την σύνδεσή μου, αυτό σέρνεται! Είμαι ανάμεσα στο vigor των 25€, αλλά το γεγονός ότι είναι παλιό μοντέλο πλέον με προβληματίζει λίγο. Ψήνομαι για το Netgear 2200, που έχει και λογική τιμή. Καμιά άλλη πρόταση; Ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Θα δώσω αλλη μια ψήφο στο vigor 2700vg ,αν και παλιό μοντέλο πίστεψε με η draytek ειναι εγγύηση σαν το παλιό καλο κρασί (2700vg) αν ήθελα να παω και καινούργιο router θα έπαιρνα το 2700vg που ειναι φθήνο και αργότερα που θα ειχα μαζέψει χρήματα θα έκανα επένδηση στο 2710
Marria Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Παλιοτερα ειχα παρει και αυτο το ρουτερακι, πολυ καλο και αυτο ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα