makfil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Το ίδιο στερεότυπο και κακογραμμένο μήνυμα πήρα και εγώ και έστειλα ερώτημα στο PayPal εάν πρέπει να κλείσω τη συζήτηση ή όχι και, γενικά, τι με συμβουλεύουν να κάνω. Περιμένω απάντηση.
ipal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 re guys, σιγα-σιγα μπαινουμε στη μαυρη λιστα και στους κινεζους. Οι Ιταλοι τετοια κανανε και οι μισοι seller δε στελνουν. το ξερω οτι πολλοι κινεζοι ειναι λαμογια, αλλα σοβαρα θελετε να γυρισουμε στη κατασταση με τα ελληνικα μικρομαγαζα πριν το ebay? που εδινες π.χ. 10E για imitation φορτιστη κινητου?
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 re guys, σιγα-σιγα μπαινουμε στη μαυρη λιστα και στους κινεζους. Οι Ιταλοι τετοια κανανε και οι μισοι seller δε στελνουν. το ξερω οτι πολλοι κινεζοι ειναι λαμογια, αλλα σοβαρα θελετε να γυρισουμε στη κατασταση με τα ελληνικα μικρομαγαζα πριν το ebay? που εδινες π.χ. 10E για imitation φορτιστη κινητου? +10000000000000000000000 Κανεις μια π@υστια να παρεις 2-3-4-10 ενω σου λενε ειναι promo (και οποιος ασχολειται καιρο με ebay ξερει οτι για διαφημιστικους λογους που και που καποιοι πωλητες βαζουν promo με οριο ΕΝΑ τεμαχιο ανα μελος) και οταν σου λενε θα παρεις ενα κανεις και τσαμπουκα μην τυχων σου φαει το 1cent και πληρωσεις πχ 2 cents το γουρουνι σου αντι για 1!!! Σαν να σου κανει καποιος διαρρηξη στο σπιτι και του πεσει ο λοστος την ωρα που φευγει, και μετα ερχεται με τσαμπουκα και σου ζηταει πισω τον λοστο γιατι του ανηκει!!
arxaggelos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Άμα ξαναστείλουν Ελλάδα έστω και μια βίδα οι κινέζοι να με χ@σετε. Μετά να μας δω όλους να πλερώ 9, 10 και 15 ευρώ για θήκες και ζελατίνες για τα κινητά μας από τα καταστήματα στο κέντρο. Και να λέμε κι ευχαριστώ.
parasaser Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 εγω παιδια δεν ανοιξα refund στο paypal και απλα εστειλα εμαιλ στους ιδιους και τους ειπα αν μπορουν να μου επιστρεψουν το 1c και ειπαν μεσα σε 2 μερες θα ειναι στο paypal.
newtech Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Dispute πήγατε και κάνατε για 4 και 5 cents μερικοί; Πάνε να μας χαρίσουν κάτι, και εσείς τους φάγατε και το δάχτυλο. Κλασικοί Ελληναράδες, με τα τσαρούχια. Πες τα ρε φιλε.. τα λεω εδω και 3 μερες και πεσαν να με φανε.. ειπα Ελληναραδες.. και ΘΙΧΤΗΚΑΝ μερικοι. ΟΛΟΙ DISTPUTE!!! Λες και δεν ξερετε τι ειναι PROMO.. Δυστυχώς, ως μη συμπεριλαμβανόμενος στην κατηγορία των "Κλασικών Ελληναράδων", δεν μπόρεσες να καταλάβεις την αιτία που προκάλεσε αυτή την αντίδραση και, πολύ περισσότερο, το στόχο που έχει η διαδικασία του dispute που ξεκίνησε στο PayPal. Για πες μας την Οταν λενε ανα ACCOUNT σαφος και ενουν ανα ΆΝΘΡΩΠΌ ανα PAYPAL λογαριασμο! Μπήκε ο καθενας και πηρε 20 γουρουνια.. λες και ειναι στο FARMVILLE
ipal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 οταν του χρονου ψαχνετε κατι @ebay και βλεπετε: Shipping to: Worldwide - Excludes: Greece, Italy, Mauritius, Nigeria, Hong Kong, Malaysia, Singapore, China, India, Korea. ...θυμηθειτε το γουρουνακι και τα disputes και εγω εχω κανει dispute για μικροποσο και το μετανιωσα. παροτι ο τυπος δεν εστειλε κατι που αγορασα κανονικα, και μου εστελνε "περιμενε το ξαναστελνω" κλπ για να περασει το deadline. το κακο ειναι οτι πολλοι κινεζοι seller ειναι συγγενεις και φανταζομαι θα πηγαινει full το ραδιο αρβυλα. αργα ή γρηγορα θα πεσει το ban.
manosfp Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 εγω παιδια δεν ανοιξα refund στο paypal και απλα εστειλα εμαιλ στους ιδιους και τους ειπα αν μπορουν να μου επιστρεψουν το 1c και ειπαν μεσα σε 2 μερες θα ειναι στο paypal. πιο πολυ κοστίζει η φθορά που έκανες στο πληκτρολόγιο σου για να γράψεις το μεηλ παρά το ένα λεπτό. ΕΛΕΟΣ.
Vasilis 07 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Παρέλαβα και εγώ και βέββαια επειδή είμαι large το δώρισα Για το δεύτερο που περιμένω αν έρθει καλώς αλλιώς δεν τρέχει τίποτα
newtech Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 οταν του χρονου ψαχνετε κατι @ebay και βλεπετε: Shipping to: Worldwide - Excludes: Greece, Italy, Mauritius, Nigeria, Hong Kong, Malaysia, Singapore, China, India, Korea. ...θυμηθειτε το γουρουνακι και τα disputes και εγω εχω κανει dispute για μικροποσο και το μετανιωσα. παροτι ο τυπος δεν εστειλε κατι που αγορασα κανονικα, και μου εστελνε "περιμενε το ξαναστελνω" κλπ για να περασει το deadline. το κακο ειναι οτι πολλοι κινεζοι seller ειναι συγγενεις και φανταζομαι θα πηγαινει full το ραδιο αρβυλα. αργα ή γρηγορα θα πεσει το ban. Εγω θελω τα 458 γουρουνακια μου μαζι με TRACKING NO το καθενα ξεωριστα ΤΩΡΑ. Εσυ καλα τα λες.. αλλα ειναι μερικοι που σκεφτονται.. ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ας κανω και μανουρα.. μη βλέποντας το μελλον.
Themos3 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Θα το κανει κανας Admin lock το θεμα η' θα το βλεπουμε καθημερινα να φιγουραρει πρωτο πρωτο για 1 cent και ενα φακο γουρουνακι?
parasaser Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 πιο πολυ κοστίζει η φθορά που έκανες στο πληκτρολόγιο σου για να γράψεις το μεηλ παρά το ένα λεπτό. ΕΛΕΟΣ. ελα ρε παιδια μην κρινεται τοσο ευκολα, θεωρισα οτι εκανα το σωστο, συμφωνω οτι για 1c ειναι ανοησια να ασχοληθει κανεις, αλλα ετσι μου ηρθε εκεινη τι στιγμη.
Narayan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Θα το κανει κανας Admin lock το θεμα η' θα το βλεπουμε καθημερινα να φιγουραρει πρωτο πρωτο για 1 cent και ενα φακο γουρουνακι? Γιατί να κελιδωθεί; Αφού η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12.
sphinxgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Είναι τόσο άχρηστο που πήρα και εγώ ένα!!!! Μα μπρελόκ γουρούνι? Έλεος! Θέλω να μου πει κανείς αν το χρησιμοποιεί και το έχει στα κλειδιά του. Πραγματικά το έχω απορία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα