Porg Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Και σε μένα τώρα που το είδα λέει cancelled το δεύτερο Κομπίνα ήταν τελικά Πάντως τους έστειλα ένα μν μήπως στείλουν και το δεύτερο γουρουνάκι
makfil Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 σε μένα μου ήρθε ακριβώς 11 μέρες μετά! έκανα και άλλες 2 παραγγελίες με ίδιο paypal αλλά διαφορετικό account και μου λέει canceled. Εγώ παρήγγειλα, αρχικά, 2 με διαφορετικό email, από το ίδιο PayPal και με ίδια διεύθυνση και ήρθαν κανονικά, αλλά το ένα δεν λειτουργεί σωστά και τους ζήτησα αντικατάσταση. Παρήγγειλα και πάλι άλλα δύο και περιμένω στο ακουστικό μου ...
pOLoS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 λογικα το πήραν χαμπάρι και αφήνουν μονο μια παραγγελία απο κάθε PayPal
Ntinaras Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 ΝΑΙ, με παραγγελίες από διαφορετικά emails αλλά πληρωμή από τον ίδιο λογαριασμό PayPal. Το ένα, μάλιστα, ήταν προβληματικό και έκανα claim για αντικατάσταση, μετά από προτροπή συνφορουμίτη. νταξει το ξεφτυλισες!
PETROS13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 μήπως δεν έχει γίνει ενεργοποίηση στα mail? μόλις τώρα το πρόσεξα. τους έστειλα και μήνυμα και περιμένω απάντηση!
parasaser Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 μήπως δεν έχει γίνει ενεργοποίηση στα mail? μόλις τώρα το πρόσεξα. τους έστειλα και μήνυμα και περιμένω απάντηση! αφου ολοι εχουμε κανονικα προσβαση στο συστημα τους με το 2ρο email
PETROS13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 αφου ολοι εχουμε κανονικα προσβαση στο συστημα τους με το 2ρο email Click the button Send confirm email we will send a confirmation email to your email address. είχα την εντύπωση ότι το είχα κάνει αλλά μάλλον για αυτό το λόγο ακυρώθηκε.. δες και εσύ στα e-mail settings
spook Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα που την έστειλα σήμερα την παραγγελία δεν έλεγε cancelled και ας μην είχα κάνει confirm τα email μου. Και στους 2 λογαριασμούς έλεγε κανονικά "paid" και "not shipped yet". Αλλά παρόλα αυτά πριν λίγο έκανα confirm και τους 2 λογαριασμούς ώστε αν αυτός ήταν ο λόγος που έβγαλε σε εσένα cancelled να το αποφύγω. Για τυχόν αλλαγές θα ενημερώσω ανάλογα.
PETROS13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα που την έστειλα σήμερα την παραγγελία δεν έλεγε cancelled και ας μην είχα κάνει confirm τα email μου. Και στους 2 λογαριασμούς έλεγε κανονικά "paid" και "not shipped yet". Αλλά παρόλα αυτά πριν λίγο έκανα confirm και τους 2 λογαριασμούς ώστε αν αυτός ήταν ο λόγος που έβγαλε σε εσένα cancelled να το αποφύγω. Για τυχόν αλλαγές θα ενημερώσω ανάλογα. αυτό έλεγε και μένα αλλά στις πληροφορίες τις παραγγελίας (από κάτω σαν notes) το έλεγε.
spook Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα προσωπικά όπως ήταν είναι και συγκεκριμένα...
makfil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Τελείωσε, μάλλον, η προσφορά. Όταν ενεργοποιείς το link που έδωσε ο topic starter και συμπληρώσεις τα ζητούμενα, σου δίνει την απάντηση Oops! The requested page is missing. We're sorry. The Web address you entered is not a functioning page on our site
Narayan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δουλεύει ακόμα, μόλις παρήγγειλα κι άλλο. Επίσης στη σχετική σελίδα αναφέρεται πως έχουν πουλήσει 3697(!) κομμάτια.
spook Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 @petros13 τελικά σήμερα η 2η παραγγελία ακυρώθηκε. Από την άλλη πλευρά η πρώτη κανονικά εστάλη και μου έστειλαν και mail ότι έγινε shipped. Μπορώ να κάνω κάτι για να μην μου το ακυρώσουν; Εσάς πως και δεν σας έβγαλε cancelled?
makfil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Click the button Send confirm email we will send a confirmation email to your email address. είχα την εντύπωση ότι το είχα κάνει αλλά μάλλον για αυτό το λόγο ακυρώθηκε.. δες και εσύ στα e-mail settings Που έχει αυτό που γράφεις παραπάνω; Edit Τελικά, το βρήκα αλλά αν και έγινε η επιβεβαίωση, στην παραγγελία εξακολουθεί να αναφέρει ότι περιμένει επιβεβαίωση, και μετά το refresh. Edit2 Εξακολουθεί να γράφει ότι περιμένει επιβεβαίωση και το πεδίο για να κάνεις επιβεβαίωση στο email σου παραμένει γκρι.
Porg Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά, το βρήκα αλλά αν και έγινε η επιβεβαίωση, στην παραγγελία εξακολουθεί να αναφέρει ότι περιμένει επιβεβαίωση, και μετά το refresh. Εξακολουθεί να γράφει ότι περιμένει επιβεβαίωση και το πεδίο για να κάνεις επιβεβαίωση στο email σου παραμένει γκρι. Δοκίμασε να μη πατήσεις απλά στο link, κάνε copy paste ή δεξί κλικ άνοιγμα.Είχα το ίδιο πρόβλημα και το δέχτηκε έτσι. Μετά,The process is as follows: Log in "My Account" on www.priceangels.com→ 'Orders'→"More Order Actions" →"My Message" →"Message Request" → "Send For Approval" Πάντως απάντησαν πολύ γρήγορα στο e-mail μου, μόλις έστειλα και στο απο πάνω όπως μου ζήτησαν. +1 η ταχύτητα επικοινωνίας μέχρι στιγμής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα