Vasilis 07 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Τώρα αυτά δεν τα πολυκαταλαβαίνω. Και αφού θέλουν να κάνω αυτό το δώρο για ποιό λόγο η χρέωση (μέσο paypall) του 0,01 ? Τα φοβάμαι κάτι τέτοια. Χθές έλαβα και email από paypal (στο spam φάκελο του yahoo) ότι κάποιος προσπάθησε να μπεί στο λογαριασμό μου και για λόγους ασφαλείας πρέπει να ξαναστείλω όλα τα στοιχεία μου Και το θέμα είναι πώς από paypall έχω κάνει 2 μόνο αγορές το τελευταίο διάστημα (η μία από focalprice ).
makfil Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Τώρα αυτά δεν τα πολυκαταλαβαίνω. Και αφού θέλουν να κάνω αυτό το δώρο για ποιό λόγο η χρέωση (μέσο paypall) του 0,01 ? Τα φοβάμαι κάτι τέτοια. Χθές έλαβα και email από paypal (στο spam φάκελο του yahoo) ότι κάποιος προσπάθησε να μπεί στο λογαριασμό μου και για λόγους ασφαλείας πρέπει να ξαναστείλω όλα τα στοιχεία μου Και το θέμα είναι πώς από paypall έχω κάνει 2 μόνο αγορές το τελευταίο διάστημα (η μία από focalprice ). Ελπίζω να μην απάντησες, σ' αυτούς που σου έστειλαν αυτό το μήνυμα, δίνοντας όλα τα στοιχεία σου γιατί αυτό είναι ΑΠΑΤΗ.
Vasilis 07 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ελπίζω να μην απάντησες, σ' αυτούς που σου έστειλαν αυτό το μήνυμα, δίνοντας όλα τα στοιχεία σου γιατί αυτό είναι ΑΠΑΤΗ. Όχι βέββαια.Ενημέρωσα το paypal γι αυτό το γεγονός.
nek4d Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Τώρα αυτά δεν τα πολυκαταλαβαίνω. Και αφού θέλουν να κάνω αυτό το δώρο για ποιό λόγο η χρέωση (μέσο paypall) του 0,01 ? Τα φοβάμαι κάτι τέτοια. Χθές έλαβα και email από paypal (στο spam φάκελο του yahoo) ότι κάποιος προσπάθησε να μπεί στο λογαριασμό μου και για λόγους ασφαλείας πρέπει να ξαναστείλω όλα τα στοιχεία μου Και το θέμα είναι πώς από paypall έχω κάνει 2 μόνο αγορές το τελευταίο διάστημα (η μία από focalprice ). οπως σου ειπαν το email ειναι απατη. το 0,01 ειναι απολυτα δικαιολογησιμο, πρεπει να κανουν το δωρο σε ανθρωπους που μπορουν να ξανα-αγορασουν κ οχι σε τυχαια ατομα που δεν εχουν καν paypal πχ πιτσιρικια με απειρα email accounts. Ετσι θα στελνουν μηνυματα σε δυνητικους πελατες που θα ξερουν "διαδικαστικα" το μαγαζι ήδη (διπλό όφελος). Ολα οκ με την αγορα αυτη, για οποιον φυσικα εχει λιγο χρονο να ξοδεψει γιατι μιλαμε για ενα δωρο αξιας 0,50 ευρω (τοσο ξεκινουν στα jumbo τα φακουδακια μπρελοκ)
makfil Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 οπως σου ειπαν το email ειναι απατη. το 0,01 ειναι απολυτα δικαιολογησιμο, πρεπει να κανουν το δωρο σε ανθρωπους που μπορουν να ξανα-αγορασουν κ οχι σε τυχαια ατομα που δεν εχουν καν paypal πχ πιτσιρικια με απειρα email accounts. Ετσι θα στελνουν μηνυματα σε δυνητικους πελατες που θα ξερουν "διαδικαστικα" το μαγαζι ήδη (διπλό όφελος). Ολα οκ με την αγορα αυτη, για οποιον φυσικα εχει λιγο χρονο να ξοδεψει γιατι μιλαμε για ενα δωρο αξιας 0,50 ευρω (τοσο ξεκινουν στα jumbo τα φακουδακια μπρελοκ) Παρά το γεγονός ότι με το "Ολα οκ με την αγορα αυτη" αναιρείς την πρώτη σου φράση "το email ειναι απατη", νομίζω ότι δεν είναι απάτη αλλά ένας έξυπνος τρόπος να φτιάξουν μια σωστή βάση πελατολογίου, όπως ειπώθηκε παραπάνω.
zerlan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δεν αναιρεί τον υπόλοιπο συλλογισμό του ο άνθρωπος, απλά αναφέρεται στο email που έστειλαν δήθεν από το paypal στο Vasilis 07.
SpirtouLisS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 οπουδηποτε και σε οποιοδηποτε ηλεκτρονικο καταστημα εισαγετε τον κωδικο paypal για να ολοκληρωσετε μια αγορα να επιβεβαιωνετε οτι ειστε στην ειδικη σελιδα σε περιβαλλον ''https'' σε καμια περιπτωση δεν θα σου ζητησει η paypal την εισαγωγη εmail και κωδικου σε απλο http (μη κρυπτογραφημενο) για να ολοκληρωσεις πληρωμη. αν βρειτε τετοια σελιδα δεν ειναι η paypal απο πισω αλλα καποιος που θελει να σας κλεψει τα στοιχεια της paypal
PETROS13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 πάντως πάλι δεν με αναγνωρίζει,σαν να μην έχω λογαριασμό καν. και ξαφνικά με αναγνώρισε και μου εμφανιζει και τις 2 παραγγελίες γουρουνιών που έχω κάνει ότι να ναι, με κάνει και φοβάμαι!
makfil Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Αντίθετα, εγώ δεν φοβάμαι γιατί 1) ανάρτησαν ήδη την αποστολή των γουρουνιών (2 παρήγγειλα και εγώ) και 2) η παραγγελία δόθηκε μέσω PayPal και έχω και έχεις τα τιμολόγια του.
SpirtouLisS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 εβγαλε και η tomtop σημερα αντιστοιχη προσφορα ενα ωραιο led φακο με 0,00 Ευρω με δωρεαν αποστολη. ουτε καν 0,01 αλλα αν και το ειδα αμεσως δεν προλαβα. ηταν μονο 500 κομματια αλλα μαλλον καπιοι ειναι παντα πιο γρηγοροι ειναι της μοδας μαλλον στην κινα αυτο το promotion. αντι να πληρωνουν banners και google ads...περνουν 2 κουτες φακουδακια τα πληρωνουν με το κιλο απο μια ντοπια βιοτεχνια και κανουν promotion.
nek4d Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Παρά το γεγονός ότι με το "Ολα οκ με την αγορα αυτη" αναιρείς την πρώτη σου φράση "το email ειναι απατη", νομίζω ότι δεν είναι απάτη αλλά ένας έξυπνος τρόπος να φτιάξουν μια σωστή βάση πελατολογίου, όπως ειπώθηκε παραπάνω. οπως διευκρινισε ο zerlan, αλλο το email της κινεζικης εταιριας, αλλο το πλαστο email για την προσβαση στο paypal. οπουδηποτε και σε οποιοδηποτε ηλεκτρονικο καταστημα εισαγετε τον κωδικο paypal για να ολοκληρωσετε μια αγορα να επιβεβαιωνετε οτι ειστε στην ειδικη σελιδα σε περιβαλλον ''https'' σε καμια περιπτωση δεν θα σου ζητησει η paypal την εισαγωγη εmail και κωδικου σε απλο http (μη κρυπτογραφημενο) για να ολοκληρωσεις πληρωμη. αν βρειτε τετοια σελιδα δεν ειναι η paypal απο πισω αλλα καποιος που θελει να σας κλεψει τα στοιχεια της paypal ετσι, απλα κ ομορφα. Σορρυ για την επαναληψη, αλλα ειναι μητηρ μαθησεως
oldermania Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα μου το στείλανε σήμερα το γουρούνακι
makfil Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Πώς είναι δυνατόν, τόσο γρήγορα; Και ο ταχυδρόμος δούλευε σήμερα;
PETROS13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 μου ήρθε σήμερα ο χοίρος πλάκα έχει, παρήγγειλα και άλλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα