Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγω πήρα ένα αλλά δεν μπορώ να πω οτι δεν με προβλημάτισε η διαδικασία. Βαζοντας ένα email εγινε η αγορά, μετά paypal για να πληρώσω και αμέσως τράβηξε ??? την διευθυνση μου απο το paypal...

ελπίζω να μην έχουμε θέματα για μια βλακεία... :whistle:

Κυριλε, το site ηταν οντως του paypal, ηταν https και μετα την συναλλαγη ηρθε και το συνηθισμενο email επιβεβαιωσης της χρεωσης απο το paypal.

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχουν αρχίσει και με ζώνουν τα φίδια, όχι για το ποσό που δώσαμε αλλά για την κοροϊδία.

Από το πρωί που έκανα την αγορά δύο γουρουνιών, έμεινα με τις δύο καρτέλες που έδιναν τους αριθμούς παραγγελίας.

Προσπάθησα εκείνη την ώρα να ελέγξω την παραγγελία αλλά κάθε φορά που επιχειρούσα να μπω με τα στοιχεία που είχα δώσει μου απαντούσε ότι είναι λάθος!!

Προσπάθησα πάλι τώρα και είχα τα ίδια αποτελέσματα.

Δεν ξέρω τι να υποθέσω ...

ΥΓ Τελικά, μετά από πολλές προσπάθειες, κατάφερα να κάνω login και στους δύο λογαριασμούς που έδωσα και οι παραγγελίες φαίνονται ΟΚ.

Δημοσ.

(+1) και απο εμενα, ελπιζω να ερθει πριν τα χριστουγεννα γιατι ειναι το xmas present απο εμενα στον εαυτο μου LOL

by the way, oλα οκ φαινονται με το email για το confirmation

Clipboard01-31.jpg

Δημοσ.

Και μενα το ιδιο...

Δε μπορω να κανω track τη παραγγελια με το track number

Ουτε μπορω να μπω στο account μου

Δημοσ.

κάτι δεν πάει καλά.. θα μου πεις είναι 0,01 €

έκανα παραγγελία το μεσημέρι,με χρέωσε κανονικά και τώρα προσπάθησα να δω τι γίνεται και μου βγάζει ότι δεν συμφωνεί το mail με την αποστολή. remind password δεν πιάνει, λέει ότι δεν υπάρχει το mail αυτό.

και έκανα νεο λογαριασμό με ίδια ακριβώς στοιχεία και με ξαναχρέωσε.

Δημοσ.

Πιο πολυ τους ταχυδρομους θα ταλαιπωρησετε.

Κ φανταζομαι καποιοι στανταρ θα εχουν χτυπησει 10+ pigs. Εμενα με εχει ρωτησει τι εχουν μεσα τα διαφορα κινεζο-"σακουλακια". Του ειπα εξαρτηματα... Ελπιζω μην ανοιξει αυτο με το pig :D

Δημοσ.

85908_150.jpg

http://www.priceangels.com/gift-for-you-p85908.html

Η προσφορά ισχύει για νέους λογαριασμούς και για παραγγελίες μέσω PayPal. Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο PriceAngels, μπορείτε να φτιάξετε καινούργιο με άλλο email και μετά να πληρώσετε με τον υπάρχοντα λογαριασμό σας στο PayPal, θα το δεχτεί κανονικά σαν παραγγελία.

promotion είναι ?

Δημοσ.

promotion είναι ?

φυσικα!

διευρυνση "πιστοποιημενου" για την δυνατοτητα παραγγελιας/πληρωμης πελατολογιου.

Διπλό το όφελος >

αντι να αγοραζουν αμφιβολου αποτελεσματικοτητας λιστες email (συνηθως οτι κινεζικο λαμβανουμε σε email το πεταμε κατ'ευθειαν), κανουν ενα μικρο δωρο σε πελατες που νιωθουν ανετα να παραγγειλουν online και μετα αυτοι θα διαφημιζουν τα προιοντα τους σε ενεργους πελατες και οι πελατες θα ξερουν οτι εχουν "ξαναψωνισει" απο εκει και θα νιωθουν πιο ανετα.

ετερο λινκ χτες ειχε αντιστοιχη προσφορα ακουστικων με 1$

Link

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...