Προς το περιεχόμενο

Cmos error

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το pc μου ηταν εκτος ρευματος για 3-4 ευδομαδες. οταν το ανοιξα χτες μου εμφανισε cmos error κατα την εκκινηση στα bios και εβαλε τα defaults. μπικα στα windows7 κανονικα αλαξα ημρ και ωρα. αλλα μετα απο λιγο με πεταξε εξω. οτα το αναβω κανει καποια μπιμπ δηλαδη πρωτα ενα μακρι μπιμπ και μετα δυο μικρα κολιτα.

Ισος να θελει αλλαγη η μπαταρια?? ποιος μπορει να μου πει τι να κανω? εχω αναγκη τον ΗΥ επιγοντος

ευχαριστω

Δημοσ.

Σιγουρα θελει αλλαγη η μπαταρια της mobo, γι' αυτο και εχασε τις ρυθμισεις οσο ηταν εκτος ρευματος. Ισως εχει ενεργοποιηθει και καποια ρυθμιση και δεν μπορει να κανει boot τωρα. Δοκιμασε να κανεις clear cmos και αν το προβλημα εξακολουθει πες μας ποια mobo εχεις για να βρουμε τι σημαινουν 1 μακρυ και 2 μικρα μπιπ.

Δημοσ.

Παιζει αρκετα να ειναι η μπαταρια...

Επισης,

http://networking.ringofsaturn.com/PC/beep.php

Μετα τα μπιπ τι γινεται? Δοκιμασε να βγαλεις την καρτα γραφικων και να την καθαρισεις και να την ξαναβαλεις σε διπλανη θυρα...

Δημοσ.

mobo: ASUS DELUX E M2N32-SLI

TO ΑΝΙΞΑ και κουνισα λιγο την καρτα γραφικων (Gigabite) και με την εκκινηση μου βγαζει παλι CMOS CHECKSUM ERROR εχει βαλει τα default και δινει 2 επιλογες, η αλλαζω κατι στα bios (αλλα τι) η σι νεχιζω και φορτονβ τα windows7

τι κανω τωρα αλλαζβ μπαταρια μονο??

Δημοσ.

ναι εντομεταξι για να μπουταρει ζηταει systeme disc.

λοιπον ακομα και το καλοδιο του σκλιρου ειχε βγει απο την θεση του. μουβγαλε καποιο μινιμα . για να δουμε κανω restart.

σευχαριστω φιλε , θα κιταξω τι γινετε με την μπαταρια ειναι 3volt νομιζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...