Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες, αφού έφαγα κάποια ώρα να στήσω το καινούργιο μηχανημα, γεμάτος ανυπομονησία, πατάω το power button και με το που προλάβω να δω τα λαμπάκια να ανάβουν, κάνει ένα τσαφ και σβήνει. Αυτό το κάνει κάθε φορά που πάω να το ανοίξω. Για ρίχτε ιδέες τι μπορεί να φταίει, γιατί είναι η 1η φορά που μου συμβαίνει. Προς το παρόν ακολουθώ έναν οδηγό για τέτοια περίπτωση που βρήκα στο ίντερνετ αλλά ούτε βίδα έχει πέσει κάπου, όυτε βλέπω να γίνεται κανά βραχυκύκλωμα πουθενά με μια πρώτη ματιά και δοκίμασα και βγάζοντας κάποια dimmακια ram (έχω 16GB), κάρτα γραφικών και τον ένα από τους δύο δίσκους. Γενικά δηλαδή προσπαθώ να τον ανοίξω μόνο με τα απαραίτητα επάνω. Παίζει να ευθύνεται τυχόν λάθος τοποθέτηση cpu? (αν και δε μου φάνηκε να έκανα κάτι λάθος) Για ρίχτε κι εσείς καμιά ιδέα γιατί θα αρχίσουν να ανάβουν τα δικά μου τα λαμπάκια σε λίγο...

psu: corsair tx 650 v2

cpu: i5 2500k

mobo: gigabyte z68x-ud3p-b3 (rev 1.0)

Δημοσ.

F...k me...Με έφαγε το να κάνω μια φορά στη ζωή μου τέλειο cable management. Πραγματικά εξαφάνισα τα μισά καλώδια και μαζί και το 8πινο!(Άσχετο, εξαιτίας σου παραλίγο να πάρω την asus maximus :P)

edit: Ευχαριστώ! ελπίζω να μην απογοητευτώ που ύστερα από 10 χρόνια το...γύρισα (σε intel εννοω).

Δημοσ.

F...k me...Με έφαγε το να κάνω μια φορά στη ζωή μου τέλειο cable management. Πραγματικά εξαφάνισα τα μισά καλώδια και μαζί και το 8πινο!(Άσχετο, εξαιτίας σου παραλίγο να πάρω την asus maximus :P)

edit: Ευχαριστώ! ελπίζω να μην απογοητευτώ που ύστερα από 10 χρόνια το...γύρισα (σε intel εννοω).

χαχα ε για να στα λέω τα έχω πάθει κ εγώ κάποτε :P

την maximus έχω αρχίσει και την συμπαθώ όλο και περισσότερο !! :) αλλα γενικά είμαι gigabyte fan :) η cpu τα σπάει δεν προκειται να απογοητευτείς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...