Προς το περιεχόμενο

7" Android 2.3, 800Mhz, 512mb RAM, Capasitive, $139.29 / 104€ @ ΤοmTop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου φαίνεται καλή τιμή για 7" tablet με αυτά τα χαρακτηριστικά. :)

7 ώρες ακόμα ισχύει η έκπτωση.

Σύνδεσμος

Free shipping

Αν σε ενδιαφέρει καλό 7ιντζο tablet κοίταξε και τό Ainol NOVO 7 Advanced από merimobiles:

http://www.merimobiles.com/Ainol_NOVO_7_Android_2_3_8GB_1_5GHz_CPU_Dual_Camer_p/meri0723.htm

Εχει την ίδια τιμή, πολύ καλύτερο επεξεργαστή, διπλάσια Nandflash Memory, καλύτερη μπαταρία, δωρεάν αποστολή μέσω Αγγλίας δηλαδή μέσω χώρας ζώνης ΕΟΚ (με ότι αυτό συνεπάγεται)...

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει καλό 7ιντζο tablet κοίταξε και τό Ainol NOVO 7 Advanced από merimobiles:

http://www.merimobiles.com/Ainol_NOVO_7_Android_2_3_8GB_1_5GHz_CPU_Dual_Camer_p/meri0723.htm

Εχει την ίδια τιμή, πολύ καλύτερο επεξεργαστή, διπλάσια Nandflash Memory, καλύτερη μπαταρία, δωρεάν αποστολή μέσω Αγγλίας δηλαδή μέσω χώρας ζώνης ΕΟΚ (με ότι αυτό συνεπάγεται)...

Δηλαδη τι εννοεις λεγοντας μεσω Αγγλιας?? Πρεπει να δηλωσεις κατι συγκεκριμενο ????

Δημοσ.

Δηλαδη τι εννοεις λεγοντας μεσω Αγγλιας?? Πρεπει να δηλωσεις κατι συγκεκριμενο ????

Oχι, έχουν τον τρόπο (και το κανονίζουν από μόνοι τους) και στέλνουν τα πακέτα τους σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες μέσω Αγγλίας -δηλαδή μέσω χώρας ζώνης ΕΟΚ άρα όχι τελωνείο- , εσύ δεν ασχολείσαι καθόλου...

Τώρα το πώς το κάνουν αυτό δεν ξέρω ακριβώς (άλλωστε δεν έχει και πολύ σημασία)...

Δημοσ.

Oχι, έχουν τον τρόπο (και το κανονίζουν από μόνοι τους) και στέλνουν τα πακέτα τους σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες μέσω Αγγλίας -δηλαδή μέσω χώρας ζώνης ΕΟΚ άρα όχι τελωνείο- , εσύ δεν ασχολείσαι καθόλου...

Τώρα το πώς το κάνουν αυτό δεν ξέρω ακριβώς (άλλωστε δεν έχει και πολύ σημασία)...

Το γραφει πουθενα αυτο φιλε μου?? η το ξερεις απο παραγγελια που εχεις κανει?? Το ψαχνω γιατι σκεφτομαι σοβαρα το ταμπλετακι...αλλα μην μπλεξουμε με τελωνεια κλπ ντ@β@τζιλικια!!! :)

Δημοσ.

αυτο ταbleτ με το 1.5 cρυ το εχει δουλεψει κανενας να μας πει εντυπωσεις ;γιατι διαβαζω και εχει χαλια wifi,η οθονη θα βλεπετε η θα βγαζεις τα ματια σου αραγε?

Δημοσ.

Το γραφει πουθενα αυτο φιλε μου?? η το ξερεις απο παραγγελια που εχεις κανει?? Το ψαχνω γιατι σκεφτομαι σοβαρα το ταμπλετακι...αλλα μην μπλεξουμε με τελωνεια κλπ ντ@β@τζιλικια!!! :)

Tο ξέρω από καιρό μέσω τών forum και το διαπίστωσα από παραγγελία που έχω κάνει...

Δημοσ.

Τελικα αγορα απο Κινεζο κάνω ή όχι; Εχω διαβασει αρκετα στο φορουμ και δεν βγαζω ακρη. Οποιος μπορει και εχει κανει ομως αγορα, ας μας κατατοπίσει.

Δημοσ.

Με τα ιδια λεφτα παιρνεις απο τα Carrefour to 7αρι με ιδια specs! Με εγγυηση, και αν δεν σ αρεσει το επιστρεφεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...