Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γειά σε όλους! Επειδή με τις διάφορες δουλειές απο εδώ και απο εκεί έχω μείνει λίγο εκτός θέματος, τί είναι καλύτερο να αγοράσω? AMD 5870 (μεταχειρισμένη γύρω στα 150 ευρώ) ή μία AMD 6870 καινούργια? Θα ήθελα πάρα πολύ να μου πείτε και τους λόγους γιατι πραγματικά έχω μείνει εκτός.. :(

Ευχαριστώ πολύ!

YΓ : Έχω μία XFX NVIDIA 8800 GTS 512MB τώρα.

Δημοσ.

Πες μας το υπόλοιπο σύστημα σου και κυρίως το τροφοδοτικό!

Motherboard : ASUS Maximus Formula X38

Memory : 8GB G.Skill 1066MHz Dual Channel

System HD : Intel 320 120GB SSD

Other HDs : SATA Disks x 4

DVD : Optiarc DVDRW

PSU : 750W

Δημοσ.

Η 5870 είναι πιο δυνατή σε ωμή δύναμη αλλά η 6870 είναι πιο αποδοτική στο dx11.

Με τη 6870 θα δεις καλύτερη επίδοση στα dx11,ενώ με τη 5870 θα τρέχεις καλύτερα τα dx9,10.1

Δημοσ.

Χμμμ...

Και η πλάκα είναι πως η 6870 θα έχει και εγγύηση... και είναι και καινούργια.. Ξέρω γω ρε γαμώτο..? Τί να κάνω..?

Δημοσ.

5870 απο εμενα μονο και μονο επειδη θα την βρεις φτηνοτερα (χεστηκες για την εγγυηση τωρα εδω που τα λεμε) και ειναι σαφως δυνατοτερη απο μια 6870. Μην σε νοιαζει για τις επιδοσεις της στο DX11, δεν χανεις τιποτα στα παιχνιδια μεχρι τωρα. Ως να εμφανιστει παιχνιδι σοβαρο DX11 η ιδια η καρτα θα ειναι ελλειπης γενικα απο δυνατοτητες.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές σας! Λίγες απόψεις ακόμα θα τις ήθελα για να καταλήξω! Όποιος δεν βαριέται...

Τελικά ισχύει πως η 5870 είναι πιο γρήγορη απο μία 6870? Εννοώ χωρίς crossfire χωρίς τίποτα...

Δημοσ.

Τι να τις κάνεις τις πολλές απόψεις? Η κατάσταση είναι κουκιά μετρημένα, έτσι όπως περιγράφηκε παραπάνω: η 5870 ακόμη καλά κρατεί, ειδικά κόντρα σε μία 6870.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές σας! Λίγες απόψεις ακόμα θα τις ήθελα για να καταλήξω! Όποιος δεν βαριέται...

Τελικά ισχύει πως η 5870 είναι πιο γρήγορη απο μία 6870? Εννοώ χωρίς crossfire χωρίς τίποτα...

Όπως σου είπε ο Θάνος παραπάνω. Από HW η 5870 είναι κοντά στην 6950, απλά η 6870 έχει καλύτερα optimizations στο firmware και καταφέρνει και ακολουθεί. Αν γράφαν τα αντίστοιχα για τις 5870, τότε σίγουρα θα έκαναν match με τις 6950.

Δημοσ.

Εφυγες για 5870..τσεκαρε αγγελιες και παρε μια γυρω στα 150-160 ευρω και θα εισαι αρχοντας..εγω αυτη εχω 3 χρονια τωρα και ακομα παιζω ολα τα παιχνιδια σε αναλυση 1920χ1080 απροβληματιστα!! και ναι συγκηρινεται με την 6950 σε επιδοσεις,ενοειται πως ειναι πιο δυνατη απο την 6870.

Δημοσ.

Ερώτηση λοιπόν.

Εγώ, που μπορώ να κερδίσω το ΦΠΑ (μιας και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας) μπορώ να αγοράσω την 6950 (τιμή χωρίς ΦΠΑ 23%) ---> 183 ευρώ.

Τί να κάνω ? Να πάρω την 5870 ή την 6950 ?...

ΥΓ : Μου ανάψατε φωτιές με την 6950..! :P

Δημοσ.

Προσεξε τωρα..!! Πας σε αυτην την υλοποιηση http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25885&cat=5&sub=136&pmanuf=undefined&sort=3&step=3 οπου αν δεν κανω λαθος,παρακαλω να με διορθωσουν οι αλλοι :P, ξεκλειδωνεται σε 6970!!! αρα με 251-23%= 193 Ευρα εχεις μια 6970 :devil: !!!

Δημοσ.

Xμμμ.. πωπω τί μου κάνετε...! :)

Πέρα απο το ξεκλείδωμα, είναι καλύτερη της 5870 η 6950 (με το 1GB) ?...

Ευχαριστώ σας. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...