Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Εχω κανα διμηνο αυτην την καρτα, χωρις να εχω καποιο προβλημα σε κανενα game. σημερα, ενω επαιζα ενα σχετικα light game (Heroes of newerth) αρχισε να κανει λιγο flickering αλλα το εξηγησα στο σημερινο update του game. κανοντας ενα restart για να φτιαξει μετα απο 2-3 matches, καθαρα επειδη ειμαι και λιγο ψειρας σε αυτα τα θεματα, ανοιγω ενα furmark και επιτοπου βγαζει artifacts σαν polygons να δινουν βαθος στην οθονη και τετοια κουλα. Θερμοκρασιες απολυτως λογικες παντα, 30 idle 60 load. υπαρχει περιπτωση να βγαζει αρτιφακτς επειδη δεν περνει αρκετο ρευμα? επειδη το συστημα ειναι σε ενα 550αρι corsair.

Αυριο θα την παω στο Msystems οπου ακομα εχει εγγυηση και ελπιζω να μπορεσουν να αναπαραγουν τα προβληματα. furmark δεν τρεχουν οι τεχνικοι γενικα? αν ειναι απο τροφοδοτικο απλα θα μου την γυρισουν πισω υποθετω? εχει καποιος εμπειρια απο Msystems αν ειναι οκ με τα πιστωτικα/ρμα κτλ?

Δημοσ.

λογικά αντέχει το Psu Σου.

Για το msystems ναι να πας απο τα παιδιά. Είναι πολλοί εξυπηρετικοί όλοι τους.

Δημοσ.

αλλαχτηκε τελικα. δεν μου εδωσαν την reference αλλα την windforce εκδοση 580 (dual-slot, triple cooler) απο gigabyte. φενεται να κανει και καλυτερο OC τωρα. ενδεικτικα 855/1710/1025 ρολογια χωρις voltage χωρις κανενα προβλημα! (οσο η SOC εκδοση δηλαδη) awesome!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...