Kasrith Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ισως μπουφαν απο την canada goose http://en.wikipedia.org/wiki/Canada_Goose_%28clothing%29 Πανάκριβα, αλλα worth it... θελω και γω στο επόμενο τριπ Ελλάδα (σε καμια δεκαετία έτσι πως πάμε) θα φέρω κανα 30 έτσι ρε Headbanger! Bud light και τα μυαλά στο μπλέντερ... ΄Τι σκατά πίνετε ρε;;;;!!!!!!!!;;;; Έχω τους εδώ που εμ πίνουν light εμ γίνονται γκολ... Πολύ μυστήριο πράγμα ρε συ... maple syrup. Γαμάτο. Δεν ξέρω άμα έχει εδώ. +1, η καλύτερη ιδέα που σου δώσανε Hamurabi...
Toufas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Εγω δεν το εβαλα επειδη (μην βαρεσεις!) το κανουν και στην αμερικη! Επισης ακομα περιμενω τα timbits
Kasrith Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Εγω δεν το εβαλα επειδη (μην βαρεσεις!) το κανουν και στην αμερικη! Επισης ακομα περιμενω τα timbits Όταν σκάσω Ευρώπη είπαμε, 30 μαγνητάκια ψυγείο και 2 κουτιά timbits. Δεν έχω επιστρέψει ακόμα ντε
Hamurabi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 maple syrup,ε? ενδιαφερον φαινεται. που το χρησιμποιητε;
zazik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 maple syrup,ε? ενδιαφερον φαινεται. που το χρησιμποιητε; Ενίοτε στο σεξ
Toufas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 maple syrup,ε? ενδιαφερον φαινεται. που το χρησιμποιητε; Στα γλυκα σε μερικες συνταγες Πανω απο τηγανίτες (οχι τα λαδοτσουπια που μου κανε η μανα μου) και βαφλες.
Kasrith Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Και στις αυγόφετες πηγαίνει ταμάμ. και στο σεξ όπως είπε ο αποπάνω...
john1987 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Πειτε τιποτα αλλο γιατι κι εγω εχω ενα φιλο στον Καναδα
oldermania Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 To iPhone δεν δουλεύει εδω έχουν αλλα δίκτυα εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα