Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Unibroue δεν φτιάχνει καλές μπύρες;; Ήπιες και δεν σου άρεσαν;;

Μίλησα για το συγκεκριμένο φθηνιάρικο 6pack που πολυδιαφημίζεται στα τοπικά Liquor stores εδώ.καταρχήν αυτές οι μπύρες είναι Ale, αλλά όχι τόσο γευστικά όσο περιμένεις.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έτσι ρε Headbanger! Bud light και τα μυαλά στο μπλέντερ... ΄Τι σκατά πίνετε ρε;;;;!!!!!!!!;;;; Έχω τους εδώ που εμ πίνουν light εμ γίνονται γκολ...

Ψάξε να βρεις shiner bock, ότι καλύτερο βγάζει το Τέξας.

Snoob, πόσο πάει το icewine στην Ελλάδα, τα κοίταγα σήμερα και οι τιμές τους είναι τσιμπημένες και εδώ (ΗΠΑ), από $45 το μισόλιτρο μέχρι πολλά...

• Super Moderators
Δημοσ.

Snoob, πόσο πάει το icewine στην Ελλάδα, τα κοίταγα σήμερα και οι τιμές τους είναι τσιμπημένες και εδώ (ΗΠΑ), από $45 το μισόλιτρο μέχρι πολλά...

Δε βρίσκεις πολλά, τα Καναδικά (που θεωρούνται από τα καλύτερα παγκοσμίως, λόγω κλίματος και ποικιλιών) στα 375ml σε Αθηναϊκές κάβες πιάνουν άνετα τα €100 -αλλά βρίσκεις ελάχιστες ετικέτες και συνήθως χειμώνα, για τις γιορτές. Εντωμεταξύ, μεγάλες και γνωστές κάβες τα αγνοούν παντελώς. Δε συζητάω να τα αναζητήσεις σε εστιατόριο, παλιά (δεκαετία +) τα είχα δει στο Πεντελικό, και οι τιμές ήταν φωτιά.

Έχω καιρό να ψάξω, μια πρόχειρη ματιά στο House of Wine (που γενικά φέρνει αρκετές και ενδιαφέρουσες ετικέτες) βγάζει μόνο δύο ice wines, ένα "φτηνό" Γερμανικό στα 50 κι ένα "ακριβό" Καναδικό κοντά στα 100 ευρώ.

Γενικά είναι ακριβά κρασιά, αλλά τα χτυπάνε άσχημα εδώ (ας πούμε, το Καναδικό που βρήκα εδώ, και είναι καλό κρασί, το βρίσκω έξω με πολύ πρόχειρη αναζήτηση στα 45 δολάρια, όσο και να πεις από τα 95 ευρώ έχει διαφορά).

Πολύ καλά ice wines έχω δοκιμάσει και από Νέα Ζηλανδία, γενικά έχει εξαιρετικά προϊόντα η χώρα αυτή.

Δημοσ.

έτσι ρε Headbanger! Bud light και τα μυαλά στο μπλέντερ... ΄Τι σκατά πίνετε ρε;;;;!!!!!!!!;;;; Έχω τους εδώ που εμ πίνουν light εμ γίνονται γκολ...

Ψάξε να βρεις shiner bock, ότι καλύτερο βγάζει το Τέξας.

Ούτε budlight μ'αρέσει, ούτε η Canadian ίσως λίγο πιο πόσιμη είναι η grasshoper αλλά σε μέτρια επίπεδα. είναι πιο φθηνές γιανα σουρώνω σπίτι όμως, η απλά παρέα με ντορίτος και ΧΒΟΧ.

έξω πίνω guinness, σταθερή αξία και στην Δύση

Δημοσ.

Shiner, Newcastle, μια και καλα ιαπωνική απο την CA και στέλλα για το σπίτι. Και στο τσακιρ κέφι καμία βέλγικη.

Έξω την αηδία Abita και Adams και στα μεγάλα γλέντια χοχο χοχο καμία απο το Oregon ..

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να φέρεις κανά ereader/tablet που εκεί τους έχουν κοψοχρονιά(60-70) ευρώ και εδώ πάνε τουλάχιστον 140 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...