Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

έχω δύο websites

το ένα ειναι το giaparea.tk

και το άλλο το harhasvideos.tk

και στα δυο υπάρχει μια μικρή κινητικότητα

στο πρώτο παραπάνω μάλιστα!

και τα δύο ειναι φτιαγμένα στο weebly.com

θέλω να γινω πληρωμένο μέλος ωστε να μπορώ να βγάζω κανένα ψιλο απο το google adwords

και φυσικά να αναβαθμισω σε domain name .com

η ερώτηση μου:

-πως κάνω λογαριασμό στο google adwords?

-πως κάνω paypal για να πληρώνω το weebly?

-ποια ειναι η νομική διαδικασια για να μην πιαστώ κότσος?

δλδ πως μπορώ να έχω αποδειξη για τα λεφτά που έδωσα

και υπάρχει κάποιο προβλημα με το extra εισόδημα που θα προκύψει?

Δημοσ.

Για να δημιουργήσεις adwords λογαριασμό πηγαίνεις εδώ: google.com/adwords (το mail σου θα πρέπει να είναι google account)

Για να δημιουργήσεις paypal λογαριασμό πηγαίνεις εδώ: paypal.com

Και στα δυο είναι εύκολη η διαδικασία.

Όσον αφορά τα φορολογικά, στο adwords σου βγάζει τιμολόγιο κάθε μήνα με αναλυτικά όλες τις κινήσεις, για να είσαι καλυμμένος και νομικά. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Σημείωση: Γιατί δεν δοκιμάζεις να βάλεις adsense στα site σου;

Δημοσ.

Ναι είναι εξίσου εύκολο να δημιουργήσεις λογαριασμό στο adsense. Όταν το κάνεις, μετά πρέπει να βάλεις ένα κομμάτι κώδικα στις σελίδες σου για να εμφανίζονται εκεί οι google διαφημίσεις. Για τα υπόλοιπα (φορολογικά κ.α.) ισχύει ό,τι και στο adwords.

Δημοσ.

Βασικά τα domains σου δεν είναι καν indexed στη Google. Επίσης τα .tk domains είναι ότι χειρότερο, μιας και τα χρησιμοποιούν spammers και δεν χρήζουν την καλύτερη αντιμετώπιση από το Google.

Η πρόταση μου θα ήταν να αγοράσεις 2 domains, τα οποία δεν θα σου κοστίσουν πάνω από 40€/διετία και ή να τα κάνεις redirect σε blogger.com και να έχεις δωρεάν hosting ή να πάρεις ένα δικό σου πακέτο φιλοξενίας και να τα βάλεις πάνω. Αυτή τη στιγμή όπως το κάνεις δε υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις ούτε cent.

καλύτερα να πάρεις ένα free domain στο blogger στην χειρότερη περίπτωση.

Δημοσ.

Αν απευθύνεσαι σε ελληνική αγορά, τότε πάρε .gr καλύτερα. Σκέψου ότι και εσύ όταν θέλεις να γράψεις απευθείας ένα domain name, σε .gr το γράφεις αν πρόκειται για ελλάδα. Για ελληνική αγορά το .com είναι λίγο fail, εκτός και αν πάρεις και το .com και .gr

Δημοσ.

και εγώ θέλω gr αλλα το .gr ειναι κατελειμένο

πριν μου πειτε να αλλαξω το ονομα και να μην ειναι giaparea.gr

θα σας πω ότι το site ειναι γνωστό ως "giaparea" και πιο μεγάλο ή πιο μικρο το όνομα δεν δειχνει ωραια...

Δημοσ.

πριν μου πειτε να αλλαξω το ονομα και να μην ειναι giaparea.gr

θα σας πω ότι το site ειναι γνωστό ως "giaparea" και πιο μεγάλο ή πιο μικρο το όνομα δεν δειχνει ωραια...

το ειπα πανω... θα πάρω .com

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...