Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Εχω ΤOYOTA STARLET 99. Πηγη JVC-G632EY. Hχεια μπροστα TS-G1012i και πισω καινουρια TS-A6913i.

Ερωτηση 1η

Με βαση την περιγραφη μου, ποια επιπεδα εντασης ειναι καλη, αλλα οχι υπερβολικη, δηλαδη μπορω να παιζω ανετα ωστε να μην εχω προβλημα.

Ερωτηση 2η

Γιατι δεν ακουω με ολες τις ρυθμισεις 0 καθολου μπασο απο τα ηχεια. Μηπως επειδη ειναι καινουρια στροσουν με τον καιρο? Αν ανεβασω το μπασο +3 +4 κατι γινετε αλλα μεχρι εκει. Μπασα ακουω μονο οταν εχω ανοικτο το loud on. Ειναι ασφαλες ομως το loud να ειναι ενεργοποιημενο??? Και σε ποιοες εντασεις???

Ερωτηση 3η

Ειναι οκ αυτα τα ηχεια που εχω για να ακουω μουσικη η πρεπει να κανω καποια αλλαγη ωστε να εχω καλητερο αποτελεσμα??? Δεν θελω να εχω γουφερ ενυσχιτες κτλ, απλα με μια πηγη και 4 ηχεια να εχω καλη αποδωση.

Αυτα, ευχαριστω.

Δημοσ.

Έχεις το τελευταίο starlet, που παίρνει 10άρια μπροστά χαμηλά στο ταμπλό και επίσης έχεις τρυπήσει εταζέρα και έχεις ένα ζευγάρι οβαλάκια.

Τα 10άρια είναι μόνο για να ακούς ειδήσεις, και τα οβάλ πίσω, με την ανύπαρκτη ισχύ του r-cd αποδίδουν ένα κλάσμα από αυτά που μπορούν.

Κυρίως, θες watt που θα έρθουν από τελικό ενισχυτή που θα οδηγήσουν μόνο τα πίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...