alicia_roz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Πρίν περίπου μια εβδομάδα, ενω χάζευα στο youtube, ξαφνικά το laptop έσβησε και δεν ξανάνοιξε.(ήταν στην μπρίζα)Το πήγα σε ενα μαγαζί της γειτονιάς και μου πε πως 90% είναι η κάρτα γραφικών επειδή υπερθερμάνθηκε(το είχα στα πόδια μου). Το πήγα και στα multirama και μετά απο τέσσερις μέρες μου πε οτι χρειάζεται 30 ευρώ για να το ανοίξει και να το δεί και οτι ή έπαθε βραχυκύκλωμα-οπότε θα κοστίσει 120 με 150 ευρώ, ή οτι είναι η κάρτα γραφικών(ή η μητρική, δε θυμάμαι )-οπότε και δεν αξίζει να το φτιάξω. Λοιπόν, δεν ξέρω τι να κάνω. Να αγοράσω καινούριο το πάρα πάρα πολύ εώς 500 ευρώ(Αλήθεια τι παίζει σ΄αυτά τα λεφτά;Άν μπορείτε προτείνετε κανένα να χω στο νού μου); Να προσπαθήσω να φτιάξω αυτόν(ένας dell core2duo ήταν με 3gb ram και 500άρη σκληρό, δυστηχώς δεν θυμάμαι το μοντέλο και το έχω περίπου 4-4.5 χρόνια); Βοηθείστε με
JohnnyDragon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Τώρα για 5ετίας φορητό δεν αξίζει τέτοια επισκευή. Καλύτερα πάρε ένα καινούργιο, ή ένα μεταχειρισμένο αλλά νεώτερο απο το δικό σου.
filip123go Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Κανέναν "τρελαμένο" φίλο δεν έχεις να το ανοίξει και να το κοιτάξει...?? Δεν συμφέρει να δώσεις τόσα λεφτα...! Κατα πάσα πιθανότητα η gpu σου τα χει παίξει, άλλα με ένα reflow μπορεί να της δώσεις παράταση λίγο καιρό ακόμα...
Giorgos09 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Για επιδοσεις http://www.skroutz.gr/s/328796/Acer-5750G-2314G32Mnkk-i3-2310M-4GB-320GB.html Για πιοτητα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900678 Για καλη εγγυηση http://www.skroutz.gr/s/388164/Dell-Inspiron-Q15R-N5110-i3-2310M-3GB-500GB.html
pantote Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχουν εργαστήρια που κάνουν Δωρεάν Διάγνωση. Εκεί θα διαπιστώσουν επακριβώς τη βλάβη (Δωρεάν) και Θα σας συμβουλέψουν για να διαλέξετε την λύση που σας συμφέρει.
alicia_roz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχουν εργαστήρια που κάνουν Δωρεάν Διάγνωση. Εκεί θα διαπιστώσουν επακριβώς τη βλάβη (Δωρεάν) και Θα σας συμβουλέψουν για να διαλέξετε την λύση που σας συμφέρει. Υπάρχει κανένα απο αυτά στη Θεσσαλονίκη κι αν ναί πού;
filip123go Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχουν εργαστήρια που κάνουν Δωρεάν Διάγνωση. Εκεί θα διαπιστώσουν επακριβώς τη βλάβη (Δωρεάν) και Θα σας συμβουλέψουν για να διαλέξετε την λύση που σας συμφέρει. Από που είσαι ρε φίλε κ έχετε δωρεάν τέτοια εργαστήρια...???
zacharis1955 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Πρίν περίπου μια εβδομάδα, ενω χάζευα στο youtube, ξαφνικά το laptop έσβησε και δεν ξανάνοιξε.(ήταν στην μπρίζα)Το πήγα σε ενα μαγαζί της γειτονιάς και μου πε πως 90% είναι η κάρτα γραφικών επειδή υπερθερμάνθηκε(το είχα στα πόδια μου). Το πήγα και στα multirama και μετά απο τέσσερις μέρες μου πε οτι χρειάζεται 30 ευρώ για να το ανοίξει και να το δεί και οτι ή έπαθε βραχυκύκλωμα-οπότε θα κοστίσει 120 με 150 ευρώ, ή οτι είναι η κάρτα γραφικών(ή η μητρική, δε θυμάμαι )-οπότε και δεν αξίζει να το φτιάξω. Λοιπόν, δεν ξέρω τι να κάνω. Να αγοράσω καινούριο το πάρα πάρα πολύ εώς 500 ευρώ(Αλήθεια τι παίζει σ΄αυτά τα λεφτά;Άν μπορείτε προτείνετε κανένα να χω στο νού μου); Να προσπαθήσω να φτιάξω αυτόν(ένας dell core2duo ήταν με 3gb ram και 500άρη σκληρό, δυστηχώς δεν θυμάμαι το μοντέλο και το έχω περίπου 4-4.5 χρόνια); Βοηθείστε με Δες (αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις) αυτό το Intel Core 2 Duo 15.6" της Acer: http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=13282 σε τιμή σχεδόν...netbook: 290 €...
disqualified Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Να προσπαθήσω να φτιάξω αυτόν(ένας dell core2duo ήταν με 3gb ram και 500άρη σκληρό, δυστηχώς δεν θυμάμαι το μοντέλο και το έχω περίπου 4-4.5 χρόνια); Βοηθείστε με Είχε 3GB και 500αρι σκληρο από την αρχή; Μου φαινεται πολυ περιεργο να ειχες αγορασει κάτι τετοιο πριν απο 4.5 χρονια. Εγω οταν είχα παρει το δικο μου πριν απο 4.5 χρονια δεν υπηρχε καν στην ευρυτερη λιανικη αγορα. Ο δικος σου απο που ηταν αγορασμενος; Ισως να ηταν απο τους πρωτους πρωτους που ηρθαν στη λιανικη αλλα μου φαινεται πολυ περιεργο να εχει κλεισει 4 χρονια απο την αγορα Εγω θα το εδινα για μια εκτιμηση τι εχει παντως. Και μετα κρινεις αν σε συμφερει για καινουριο Επισης πες ποια ειναι η καρτα γραφικων που εχει το laptop σου
paranoid_gr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε μου ομοιοπαθής.Και σε μένα χάλασε το laptop και είναι η κάρτα γραφικών.Το είχα πάει και μου το ελέγξανε.Και μου είπανε 545 ευρώ αξίζει η κάρτα και 55 να μου την βάλουν. Αυτά του τύπου θέλουμε 30 ευρώ για να το ανοίξουμε είναι γελοία.Πραγματικά όμως.Ειδικά άμα το πήρες από αυτούς το pc. Πες μας λίγο τι μοντέλο laptop έχεις και την κάρτα φοράει.Γτ υπάρχει και η περίπτωση να μην είναι attached πάνω στην μητρική και να πάρεις μία άλλη και να την κουμπώσεις πάνω.Στην δικιά μου περίπτωση αυτό γίνεται και το διαπίστωσα ανοίγωντας το λαπτοπ και αφαιρώντας την κάρτα απο πάνω(5 βίδες ήταν όλες και όλες...) και τώρα ψάχνω μέσω ebay να αγοράσω κάποια κάρτα και να την βάλω πάνω στο pc και κόστος << 600 ευρώ. Άμα είναι δοκίμασε να το ανοίξεις,περισσότερη ζημιά να του κάνεις αποκλείεται.Ορίστε και ένα video που κάποιος κάνει κάτι αντίστοιχο.http://www.youtube.com/watch?v=U3hsJ1my2y0
isay Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Για τον topic starter. Είτε βρίσκεις κάποιον φίλο που ξέρει και το ανοίγει και σου λεει τη ζημιά ή πληρώνεις για διαγνωστικό έλεγχο. Αφού μάθεις τι έχει (γιατί μπορεί να ειναι και πρόβλημα στην τροφοδοσία), αρχίζεις να ψάχνεις ΑΝ συμφέρει να το φτιάξεις και το κυριότερο ΠΟΥ συμφέρει να το φτιάξεις. ... Αυτά του τύπου θέλουμε 30 ευρώ για να το ανοίξουμε είναι γελοία.Πραγματικά όμως. ... Γιατί πρέπει o διαγνωστικός έλεγχος να ειναι δωρεάν; Ο τεχνικός δεν εργάζεται δωρεάν για την ώρα που θα αφιερώσει να κοιτάξει τον υπολογιστή. Οι γνώσεις και η εμπειρία του, ειναι που θα τον ταίσουν και το κυριώτερο θα παρέχει υπηρεσίες στον πελάτη. Γιατί πρέπει να ειναι τζάμπα; Να το δούμε και διαφορετικά; Αν εγώ (θεωρητικά, δεν ειμαι πλέον στο service) σου κάνω δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο και πας το μηχάνημα αλλού για φτιαξιμο, δεν θα είμαι ηλίθιος; Παλιότερα υπήρχε η λογική του «μάστορα» που σου έκανε «τζαμπα» τον έλεγχο και μετά σε πηδούσε στα εργατικά και ανταλλακτικά. Προσωπικά προτιμώ να σκάσω το 30 και να λάβω γραπτή τη διάγνωση (γιατί για 30 ευρώ ΣΙΓΟΥΡΑ θα ζητήσω διάγνωση) και μετά ψάχνω να βρω που με συμφέρει να το φτιάξω. Απλά πράγματα και χωρίς άγχος. ... Ειδικά άμα το πήρες από αυτούς το pc. ... Αν ειναι εντός εγγύησης, εννοείται πρέπει να το κάνουν δωρεάν. Αν είναι εκτός εγγύησης η ιστορία ανάγεται στο προηγούμενο. Να ξέρεις οτι οι λυκοφιλίες οδηγούν ΠΑΝΤΑ σε ακριβό τελικό αποτέλεσμα. Ο επαγγελματισμός εξασφαλίζει ποιοτικές και φθηνες υπηρεσίες.
kage Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/200141-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7-laptop/page__st__40
ors_86 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί πρέπει o διαγνωστικός έλεγχος να ειναι δωρεάν; Ο τεχνικός δεν εργάζεται δωρεάν για την ώρα που θα αφιερώσει να κοιτάξει τον υπολογιστή. Οι γνώσεις και η εμπειρία του, ειναι που θα τον ταίσουν και το κυριώτερο θα παρέχει υπηρεσίες στον πελάτη. Γιατί πρέπει να ειναι τζάμπα; Να το δούμε και διαφορετικά; Αν εγώ (θεωρητικά, δεν ειμαι πλέον στο service) σου κάνω δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο και πας το μηχάνημα αλλού για φτιαξιμο, δεν θα είμαι ηλίθιος; Παλιότερα υπήρχε η λογική του «μάστορα» που σου έκανε «τζαμπα» τον έλεγχο και μετά σε πηδούσε στα εργατικά και ανταλλακτικά. Προσωπικά προτιμώ να σκάσω το 30 και να λάβω γραπτή τη διάγνωση (γιατί για 30 ευρώ ΣΙΓΟΥΡΑ θα ζητήσω διάγνωση) και μετά ψάχνω να βρω που με συμφέρει να το φτιάξω. Απλά πράγματα και χωρίς άγχος. +1
Konstantin77 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 μπορει να θεωρηθει off topic και συγγνωμη αλλα επειδη εχουν πολλοι χαλασμενα λαπτοπ, ξαχνω mxm II καρτα γραφικων απο λαπτοπ. On topic γενικα ασχολουμαι απο χομπι με επισκευες αν ειναι κανεις Αθηνα μπορω να ριξω μια ματια σε χαλασμενο λαπτοπ του μονο ΣΚ βεβαια. Για θεσσαλονικη βεβαια που ειναι ο starter πεφτει μακρυα!!
Konstantin77 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Για τον topic starter. Είτε βρίσκεις κάποιον φίλο που ξέρει και το ανοίγει και σου λεει τη ζημιά ή πληρώνεις για διαγνωστικό έλεγχο. Αφού μάθεις τι έχει (γιατί μπορεί να ειναι και πρόβλημα στην τροφοδοσία), αρχίζεις να ψάχνεις ΑΝ συμφέρει να το φτιάξεις και το κυριότερο ΠΟΥ συμφέρει να το φτιάξεις. Γιατί πρέπει o διαγνωστικός έλεγχος να ειναι δωρεάν; Ο τεχνικός δεν εργάζεται δωρεάν για την ώρα που θα αφιερώσει να κοιτάξει τον υπολογιστή. Οι γνώσεις και η εμπειρία του, ειναι που θα τον ταίσουν και το κυριώτερο θα παρέχει υπηρεσίες στον πελάτη. Γιατί πρέπει να ειναι τζάμπα; Να το δούμε και διαφορετικά; Αν εγώ (θεωρητικά, δεν ειμαι πλέον στο service) σου κάνω δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο και πας το μηχάνημα αλλού για φτιαξιμο, δεν θα είμαι ηλίθιος; Παλιότερα υπήρχε η λογική του «μάστορα» που σου έκανε «τζαμπα» τον έλεγχο και μετά σε πηδούσε στα εργατικά και ανταλλακτικά. Προσωπικά προτιμώ να σκάσω το 30 και να λάβω γραπτή τη διάγνωση (γιατί για 30 ευρώ ΣΙΓΟΥΡΑ θα ζητήσω διάγνωση) και μετά ψάχνω να βρω που με συμφέρει να το φτιάξω. Απλά πράγματα και χωρίς άγχος. Αν ειναι εντός εγγύησης, εννοείται πρέπει να το κάνουν δωρεάν. Αν είναι εκτός εγγύησης η ιστορία ανάγεται στο προηγούμενο. Να ξέρεις οτι οι λυκοφιλίες οδηγούν ΠΑΝΤΑ σε ακριβό τελικό αποτέλεσμα. Ο επαγγελματισμός εξασφαλίζει ποιοτικές και φθηνες υπηρεσίες. ως ενα σημειο θα συμφωνήσω μαζι σου και δε θα μπορουσα αλλιως διοτι εχω ζήσει και στην Αμερική και εκει όλα πληρωνονται. βεβαια ακριβες υπηρεσίες => πολύ υψηλοι μισθοι, ετσι θα επρεπε κατι που στην Ελλαδα δεν ισχυει,αρα δεν ξερω τι θα επρεπε και τι οχι να γινεται στην Ελλαδα (βασικα ξερω, ολα δωρεαν επρεπε να ηταν, αλλα τεσπα...). Απο την αλλη τι εχεις να πεις για την αντιπροσωπεια που πηρε 30 ευρα στο συμφορουμητη και του ειπε τελικα οτι ειναι χαλασμενη η μητρικη και δε γινεται flashaρισμα στο bios ενω ο ιδιος τα καταφερε;;; Θα επρεπε να τους κοψουν ενα προστιμο και να αποζημιωθει ο πελατης για κακες υπηρεσίες; Αρα, αν δεν εχεις εξασφαλιση για αυτα πουσ ου λενε και δεν στην παρεχουν και δεν μπορεις να τη διεκδικησεις, να μην πληρωνονται....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα