Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία μπράβο για την σελίδα πολύ ωράια και ειδικά το foroum με τις προσφορές...λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα πρην κανένα δήμηνο αγόρασα ένα PC κομάτια και το έτιαξα με τον κολιτό μου που ξέρει πολύ καλήτερα απ' ότι εγώ...αλλα το θέμα πίο είναι οτι τον συνδέσαμε και δεν μου εύρισκε τον σλκηρό το πειράζουμε λίγο τον βρίσκει κάνουμε φορμάτ για να περάσουμε τα windows και μολισ τελιονουμε βγάζουμε το rom γτ ήταν ενός αλονού παιδιού και κολάει το pc και δεν ξαναμπαίνει στα windows του ξανα κάνουμε φορμάτ και όλα οκ τώρα όποτε τον κουνήσω η πώ οτι θα τον ανοίξω κολαέι και μου κάνει το ίδιο και ο σκληρός κάνει ενα σαν βζιτ καθε λιγο και λιγάκι και δεν μπαίνει στα windows μετα απο λίγο που θα πηράξω λίγο τα καλόδια του σκληρού ή και χωρίς να κάνω τπτ δουλεύει κανονικά λες και δεν τρέχει τπτ μήπος μπορείτε να μου πείτε τι μπορεί να έχει.....? :confused:

Δημοσ.

Δοκίμασα και με τα δύο καλόδια που είχε μέσα η motherboard αλλα δεν είδα καμία διαφορά α και ο σκληροσ είναι sata 3

Δημοσ.

VGA SAPPHIRE ATI HD6750 1GB DVI H

HD SEAGATE 500GB ST500DM002 SAT

CPU INTEL PENTIUM G860 3.00GHz 3M

KINGSTON KVR1333D3N9K2/8G (2X4GB)PCTEM600 V1

ASUS P8H61 PRO REV3.0

αυτά είναι ακριβός όπος είναι γραμένα στίς αποδίξεις

και ένα τροφοδοτικό 450W το οποιο το είχα απο τον προηγούμενο υπολογιστή

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστό πολυ γιά το εδιαφέρον να είδεν την μητρική μου έχει 4 γαλάζιες και 2 σκούρες μπλέ ο σκληρός είναι σηνδεμένος στην μια σκούρα μπλέ γτ στης γαλάζιες δεν τον έβρισκε και πρην λίγο καιρό πήρα ένα ρομ γιατι δεν είχα το έβαλα στις σκούρες μπλέ και δεν το έβρισκε οποτε υποθέτο ότι οι σκούρες μπλέ είναι σατα 3 και οι γαλάζιες σατα 2....και πάλι ευχαριστώ :rolleyes:

Δημοσ.

Αν λές για τον σκληρό δουλεύει στο σκουρο μπλέ τώρα δουλεύει αν τον ανοιξώ δεν ξέρω πότε θα ξανα ανοίξει..... :fear:

Δημοσ.

Φίλε μου μπορεί να είναι οτιδήποτε δεν μπορεί κανείς από μακριά να κάνει ασφαλή διάγνωση..

Βάλε τον δίσκο σου στο Sata 0 η 1 όποιο έχει πρώτο το motherboard σου..

Αν έχεις άλλη συσκευή (DvD)στο Sata 3.Αν έχεις usb δίσκους πάνω βγάζε τους όταν bootareis,Δες στο Βιος τις επιλογές σου IDE RAID AHCI να είναι σωστές,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...