Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας!!!

πριν 2 και κάτι εβδομάδες αγόρασα ένα λαπτοπ (Sony Vaio) του οποίου μετά από 3 μέρες έσβησε η οθόνη και μου εμφάνισε μήνυμα ότι η κάρτα γραφικών είχε πρόβλημα και επιδιορθώθηκε. μετά απο 5 δευτερόλεπτα όλα καλά. τώρα μου εμφανίζει οριζόντιες γραμμές που τρεμοπαίζουν και εξαφανίζονται.. μήπως φταίει ότι είχα περάσει το Sims 3; (αν και το λαπτοπ το υποστήριζε) την επόμενη μέρα που το είχα περάσει μου έβγαλε μήνυμα ενημερώσεων κατά την εκκίνηση αλλά όχι σαν τα συνηθισμένα (260.000 ενημερώσεις, όπως όταν περνάς πρόγραμμα) βοηθήστε με παρακαλώ!!

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας!!!

πριν 2 και κάτι εβδομάδες αγόρασα ένα λαπτοπ (Sony Vaio) του οποίου μετά από 3 μέρες έσβησε η οθόνη και μου εμφάνισε μήνυμα ότι η κάρτα γραφικών είχε πρόβλημα και επιδιορθώθηκε. μετά απο 5 δευτερόλεπτα όλα καλά. τώρα μου εμφανίζει οριζόντιες γραμμές που τρεμοπαίζουν και εξαφανίζονται.. μήπως φταίει ότι είχα περάσει το Sims 3; (αν και το λαπτοπ το υποστήριζε) την επόμενη μέρα που το είχα περάσει μου έβγαλε μήνυμα ενημερώσεων κατά την εκκίνηση αλλά όχι σαν τα συνηθισμένα (260.000 ενημερώσεις, όπως όταν περνάς πρόγραμμα) βοηθήστε με παρακαλώ!!

Ξηλωσε το παιχνιδι και τρεξε κανενα antivirus μηπως εβαλες κανενα ιο. Αν δεν λυθει το προβλημα κανε system restore σε μερα πριν την εγκατασταση του sims 3 και βλεπεις. Αν παλι δεν διορθωθει μπορει να ειναι προβλημα του driver της καρτας γραφικων ή της ίδιας της καρτα γραφικων. Αν ισχυει το τελευταιο, πισω για ελεγχο μεσα στην εγγυηση.

Δημοσ.

το παιχνίδι το έκανε μόνο του απεγκατάσταση αμέσως μόλις βρήκε πρόβλημα.. restore πως κάνω; ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

το παιχνίδι το έκανε μόνο του απεγκατάσταση αμέσως μόλις βρήκε πρόβλημα.. restore πως κάνω; ευχαριστώ εκ των προτέρων

START -) ACCESORIES -) SYSTEM TOOLS -) SYSTEM RESTORE -) RESTORE TO AN EARLIER DATE αυτο μεταφρασε το στα ελληνικα εκκινηση, Βοηθηματα, αρχεια συστηματος, επαναφορα συστηματοσ, επαναφορα σε προηγουμενη ημερομηνια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...