kariolikos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Αγορασα το ενλογω κινητο καινουριο σε πολη καλη τιμη μετα απο λιγο ψαξιμο. Την δευτερη κιολας μερα μετα την αγορα του xmini pro ,αρχισαν τα προβληματα. ΄Μετα το αρχικο sony update με το που συνδεθηκε στο interne και με μονο launher pro απο apps εγκατεστημενο ,το rotation στη κεντρικη οθονη σταματησε.ακομα και οταν εκανα slide τα πληκτρα.κανω λοιπον uninstall το launcher,και μονο οταν ανοιγω το qwerty (καμμια φορα ουτε τοτε)περιστρεφεται η οθονη. Να ταν αυτο μονο.το wifi σε ανοιχτα και κλειδωμενα(που κατεχω το pass ) δικτυα ,επιλεκτικα εμφανιζει μερικα , αλλωτε δεν συνδεεται και αλλωτε συνδεεται αλλα μου βγαζει server is not connected και τα σχετικα.απογοητευση σκετη .μετα απο λιγο googling ειδα οτι και αλλοι εχουν αυτα τα προβληματα οχι με το sk17,αλλα με το android 2.3. 'Ισως κατι μου διαφευγει,αλλα οι ρυθμισεις ηταν σωστες και στις δυο περιπτωσεις.wifi on,screen rotaion on,wifi sleep never. Καποιο bug?καποιο fix? ευχαριστω
koslibpro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 για το scree rotation πηγαινε:ρυθμισεις>προβολη>αυτοματη περιστροφη οθονης για τι wifi θα πρεπει να πας στις ρυθμισεις για τα ασυρματα και δικτυα>ρυθμισεις wifi. Εκει θα δεις μια επιλογη που λεει ειδοποιηση δικτυο.επιλεξε την,κανε τικ ,ετσι ωστε να σου εμφανιζει τα δικτυα απο μονο του οταν τα βρισκει.
kariolikos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 ολα ειναι τικαρισμενα που μου ειπες.εδω κανει συνδεση με καλο σημα κιολας και εμφανιζει μηνυμα no server connection.
koslibpro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 αφου ειναι ακομα καινουριο το τηλεφωνο,γιατι δεν δοκιμαζεις ενα hard reset μηπως και στρωσει?
kariolikos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 επειδη δεν ξερω πως. θα το παω σε καποιον που ξερει. σε αυτον που μου το πουλησε!
koslibpro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 ναι σε αυτο εχεις δικιο..ομως κανε μια προσπαθεια.. πηγαινε Ρυθμίσεις> Κάρτα SD & αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων> Επαναφορά τηλεφώνου για να κανεις την επαναφορα συστηματος σε εργοστασιακες ρυθμισεις...
kariolikos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 αυτο ειναι το hard res! επειδη εχω το DOA λεω να αφησω αυτον να το κανει.ληγει μεθαυριο,οποτε... περιμενα να βρω κατι ετοιμο,τυπου app απο το market alla @@ εβαλα μετα το ςιφι φιχερ αλλα τα ιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα