ilias_97 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον, αυτη τη στιγμη στον υπολογιστη μου εχω 3 partitions.Το 1 που εχει τα 7, το αλλο εχει δημιουργηθει απο οταν ειχα διαγραψει καποια εκδοση linux και μετα εκανα διαμορφωση ntfs στο χωρο αυτο για να τα αναγνωριζουν τα windows και το αλλο εχει ta backtrack (5 r1).Α όμως υπάρχει και άλλος κενός χώρος διοτι συνολικα με ολα τα partitions ο χωρος βγαινει 470GB*(περιπου)(που μαλλον θα ειναι και αυτος απο linux γιατι τα linux μου τον αναγνωριζουν αλλα οχι και τα windows ως κενο χωρο για να τα κανω ntfs).Οποτε εγω αυτο που θελω τωρα να....διαγραφουν ολα τα partitions (εκτος απο αυτο με τα windows και τον windows loader(που ξεχασα να πω πως υπαρχει διαφορετικο partition για αυτον με το ονομα winre που υπαρχει σε ολους τους υπολογιστες με 7 αρα δεν το πειραζουμε)) και να ενωθουν καπως με αυτο των 7 ετσι ωστε με καποιο τροπο να "καθαρισω" ολο αυτο το χαμο που γινεται με τα partitions.Α και επειδη την εχω ξαναπατησει ετσι δεν θελω παλι να μου εμφανιζει μολις και αν τα διαγραψω ολα αυτα πως δεν υπαρχει το αρχειο για να επιλεξω αναμεσα σε λειτουργικα και τετοια. *ο σκληρος μου ειναι 500GB Ναι το ξερω οτι ζηταω πολλα και πως υπαρχει και η λυση να κανω κανονικο format σε καποιο μαγαζι ομως επειδη αυτο συνεπαγεται με 40ευρω(τοσο ειχα πληρωσει μια αλλη φορα) το αφηνουμε ***Δεν ξερω αν το εβαλα και στο σωστο topic αν οχι καποιος mod να το μετακινησει.
mikevchq Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δυστυχως δεν υπαρχει λυση, οταν δημιουργεις/καταργεις partition το format ειναι απαραιτητο.
TheELF Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μια χαρά μπορείς να δημιουργεις/καταργεις partition και χωρίς φορμάτ,τρέξε την διαχείριση δίσκων από τα windows ή το EaseUS Partition Master Home Edition,κάνε delete όποια διαμερίσματα δεν θες και μεγάλωσε αυτό με τα windows έτσι ώστε να καλύψει όλο το χώρο.
ilias_97 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Το καταλαβα και το εφτιαξα μεσα απο το gparted!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα