Προς το περιεχόμενο

K.I.S. 2012 @amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχουλέυοντας στο amazon.co.uk βρήκα το Kaspersky internet security για 3 χρήστες με δώρο το tuneup utilities και το rebit bakup στα 29.4 ευρό μαζί με τα μεταφορικά ή 2 τέτοια (δηλαδή για 6 χρήστες) στα 42.2 ευρό με δωρεάν μεταφορικά μέσω Super Saver Delivery.

Η τιμή στο σκρούτζ ξεκινάει από 48.30 για 3 χρήστες και χωρίς τα προγράμματα

Δημοσ.

Έχει και φτηνότερα στο ebay.

Πράγματι , αλλά άλλο το ebay και άλλο το amazon. Στο ebay πρέπει να προσέχεις πολύ με ποιον κάνεις συναλαγέςκαι δεν ξέρεις και πότε θα τοέχεις στα χέρια σου. Αυτό βέβαια είναι καθαρά προσωπική μου άποψη

Το Kaspersky IS 2011 ερχεται αρκετά πιο φθηνά και οι κωδικοί του ισχύουν και στο 2012!!

Αν αναφέρεσαι στο amazon κάνα δύο που δοκίμασα αν και ήταν fullfilled by amazon δεν τα έστελνε Ελλάδα

Δημοσ.

Αν και έχω καιρό να αγοράσω kaspersky (τώρα έχω το AVG, πολύ φτηνό στο amazon,αλλά πολύ βαρύ για το σύστημα).

Έχει πολλούς seller στο ebay που σου στέλνουν τον κωδικό κατεβάζεις το demo από την σελίδα της kaspersky, στο κάνει full version και είσαι κομπλέ. π.χ.

http://www.ebay.co.uk/itm/KASPERSKY-INTERNET-SECURITY-2011-2012-1-YEAR-3-PC-USER-NEW-/280774632361?pt=UK_Computing_Software_Software_SR&hash=item415f78e3a9

http://www.ebay.co.uk/itm/Kaspersky-Internet-Security-3-User-2011-2012-/290621826692?pt=UK_Computing_Software_Software_SR&hash=item43aa692684#ht_1859wt_932

κτλ κτλ. Απλά να προσέξετε να έχουν πολλές και καλές κριτικές (τουλάχιστον 1.000). To Kasperky 2011 ενεργοποιεί και το kaspersky 2012, οπότε πάρτε όποιο βρείτε πιο φτηνό.

Δημοσ.

παιδια οποιος θελει με 8 ευρω εχει αδεια χρησης kaspersky για εναν χρονο

για 2 υπολογιστες 12 ευρω και

για 3 εχει 17ευρω

Και εγώ ενδιαφέρομαι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...