A_panM Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 ΔΕν ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα για την ερωτηση μου.Αν δεν ειναι να μεταφερουν το θεμα οι admins. Λοιπον εχω παρει απο το ebay εναν μετατροπεα ο οποιος απο 1 εισοδο usb βγαζει 4!Επιπλεον εχει και μια υποδοχη στην οποια μπαινει επιπλεον τροφοδοσια.Θα ηθελα να μου πειτε πια ειναι η μεγιστη ταση στην οποια μπορω να τροφοδοτησω ωστε να μην εχω προβλημα?
mikevchq Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Εφοσον μιλαμε για USB η ταση ειναι 5V. Τι υποδοχη ειναι αυτη της επιπλεον τροφοδοσιας; Συνηθως ειναι micro-usb και την βαζεις σε μια δευτερη θυρα usb του pc.
kratinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά και εγώ είχα και έχω ένα hub το οποίο απο ένα βγάζει 3 αλλά δεν χρειάζετε τροφοδοσία εγώ είδα να χρειάζετε τροφοδοσία ένα hub με 6 εξόδους.....
A_panM Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον ανεβαζω μια φοτο για να δειτε καλυτερα! Χαρακτηριστικα The smallest USB 1.0 Hi-Speed 4 port USB Hub. Compatible with USB 1.0 Supports up to 127 hi-speed devices.
mikevchq Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μπορεις να βαλεις το link του ebay; Δεν καταλαβαινω απο την φοτο τι βυσμα εχει για την εξτρα τροφοδοσια
A_panM Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μπορεις να βαλεις το link του ebay; Δεν καταλαβαινω απο την φοτο τι βυσμα εχει για την εξτρα τροφοδοσια http://www.ebay.com/itm/4-Port-Mini-USB-1-1-HUB-High-Speed-Laptop-PC-Slim-NEW-/160582545834?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D4583786334081706174 αυτο ειναι το λινκ αν κ παλι δεν φαινεται καλα..το βισμα ειναι http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=22473&cat=580&page=1 ενα απο αυτα! ελπιζω να καταλαβες πανω-κατω
mikevchq Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Στο βυσμα αυτο κουμπωνεις κοινο μετασχηματιστη AC->DC αλλα μονο σε περιπτωση που καποια απο τις συσκευες που εχεις συνδεσει πανω δεν δουλευει σωστα και χρειαζεται παραπανω ρευμα. Παντως η αγγελια λεει οτι ειναι USB 1 δηλαδη εξωτ. σκληροι USB 2 και στικ θα σερνονται απο ταχυτητα.
A_panM Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Στο βυσμα αυτο κουμπωνεις κοινο μετασχηματιστη AC->DC αλλα μονο σε περιπτωση που καποια απο τις συσκευες που εχεις συνδεσει πανω δεν δουλευει σωστα και χρειαζεται παραπανω ρευμα. Παντως η αγγελια λεει οτι ειναι USB 1 δηλαδη εξωτ. σκληροι USB 2 και στικ θα σερνονται απο ταχυτητα. ναι με Μ/Σ και ρυθμιζω την ταση..και ρωταω τι ταση να βαλω ωστε να μην υπαρχει προβλημα και να λειτουργουν σαν usb 2.το ξερω οτι ειναι usb 1 αλλα αν προσθεσω ταση δν ανεβαινει η ταχυτητα η λεω @@ιες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα