Προς το περιεχόμενο

usb port

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΔΕν ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα για την ερωτηση μου.Αν δεν ειναι να μεταφερουν το θεμα οι admins.

Λοιπον εχω παρει απο το ebay εναν μετατροπεα ο οποιος απο 1 εισοδο usb βγαζει 4!Επιπλεον εχει και μια υποδοχη στην οποια μπαινει επιπλεον τροφοδοσια.Θα ηθελα να μου πειτε πια ειναι η μεγιστη ταση στην οποια μπορω να τροφοδοτησω ωστε να μην εχω προβλημα?

Δημοσ.

Εφοσον μιλαμε για USB η ταση ειναι 5V. Τι υποδοχη ειναι αυτη της επιπλεον τροφοδοσιας; Συνηθως ειναι micro-usb και την βαζεις σε μια δευτερη θυρα usb του pc.

Δημοσ.

Παιδιά και εγώ είχα και έχω ένα hub το οποίο απο ένα βγάζει 3 αλλά δεν χρειάζετε τροφοδοσία εγώ είδα να χρειάζετε τροφοδοσία ένα hub με 6 εξόδους.....

Δημοσ.

Λοιπον ανεβαζω μια φοτο για να δειτε καλυτερα!

Χαρακτηριστικα

The smallest USB 1.0 Hi-Speed 4 port USB Hub.

Compatible with USB 1.0

Supports up to 127 hi-speed devices.

post-128182-0-07477500-1322742042_thumb.jpg

Δημοσ.

Μπορεις να βαλεις το link του ebay; Δεν καταλαβαινω απο την φοτο τι βυσμα εχει για την εξτρα τροφοδοσια

Δημοσ.

Μπορεις να βαλεις το link του ebay; Δεν καταλαβαινω απο την φοτο τι βυσμα εχει για την εξτρα τροφοδοσια

http://www.ebay.com/itm/4-Port-Mini-USB-1-1-HUB-High-Speed-Laptop-PC-Slim-NEW-/160582545834?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D4583786334081706174

αυτο ειναι το λινκ αν κ παλι δεν φαινεται καλα..το βισμα ειναι http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=22473&cat=580&page=1 ενα απο αυτα!

ελπιζω να καταλαβες πανω-κατω

Δημοσ.

Στο βυσμα αυτο κουμπωνεις κοινο μετασχηματιστη AC->DC αλλα μονο σε περιπτωση που καποια απο τις συσκευες που εχεις συνδεσει πανω δεν δουλευει σωστα και χρειαζεται παραπανω ρευμα. Παντως η αγγελια λεει οτι ειναι USB 1 δηλαδη εξωτ. σκληροι USB 2 και στικ θα σερνονται απο ταχυτητα.

Δημοσ.

Στο βυσμα αυτο κουμπωνεις κοινο μετασχηματιστη AC->DC αλλα μονο σε περιπτωση που καποια απο τις συσκευες που εχεις συνδεσει πανω δεν δουλευει σωστα και χρειαζεται παραπανω ρευμα. Παντως η αγγελια λεει οτι ειναι USB 1 δηλαδη εξωτ. σκληροι USB 2 και στικ θα σερνονται απο ταχυτητα.

ναι με Μ/Σ και ρυθμιζω την ταση..και ρωταω τι ταση να βαλω ωστε να μην υπαρχει προβλημα και να λειτουργουν σαν usb 2.το ξερω οτι ειναι usb 1 αλλα αν προσθεσω ταση δν ανεβαινει η ταχυτητα η λεω @@ιες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...