polonos1313 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 To ΤD επαναφέρει ΕΑΝ βρει αντίγραφο των partition. Aν πχ έχει πάθει ζημιά ο δίσκος (ας πούμε πιθανό), παίζει και να μη βρει. Όσο για το format (quick-μουίκ, ποτέ δεν ξέρεις), όντως καλύτερα να το απέφευγες. Τα αρχεία ανάκτησης, αυτό που στην ουσία κάνουν είναι να α) βρουν β) αντιγράψουν τ' αρχεία, σε άλλο εννοείται μέσο (αλλιώς είναι σα να προσπαθείς να κλειδώσεις ένα συρτάρι και να προλάβεις να πετάξεις και μέσα του το κλειδί). Υπάρχουν κάποια, που στην ουσία προσπαθούν να κάνουν αυτό που θέλεις=χωρίς τη χρήση άλλου μέσου, αλλά προσωπικά δεν ξέρω πόσο να τα εμπιστευτείς/πόσο θα έχουν αποτέλεσμα. Επειδή είχες ζητήσει "το καλύτερο πρόγραμμα", θα έλεγα ψάξε να βρεις το Active File Recovery που λέγαμε. Όπως μάλιστα ειπώθηκε, μην πολυχρησιμοποιείς τον δίσκο : βάλε Windows σε άλλον, και από εκεί κάνε ό,τι εγκαταστάσεις προγραμμάτων ανάκτησης και προσπάθεια ανάκτησης από τον "πληγωμένο". Αν δεν παίζει δίσκος, φτιάξε ένα σιντάκι με Hiren's Boot CD (που να περιέχει και το AFR). Δεν έχει πειραχτεί το partition των windows αλλά ένα άλλο το οποίο είχε mp3 και ένα ακόμα με διάφορα (programs,photso,etc)τα οποία μετά το TD έγιναν ένα. Έχω βάλει το Active File Recovery και μόλις τελείωσε.Ο σκληρός που έκανα SuperScan είναι ο Local Disk (E:) και είμαι σε αυτή τη φάση.... Τι πρέπει να κάνω τώρα ???
washcloud Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, είχα προσέξει ποιά partiton σου, εξαφανίστηκαν. Δεν έχει σημασία αν ήταν των Windows ή όχι - για άλλο λόγο έγραψα ό,τι έγραψα. Όσο για το AFR, κλικάρεις στ' αποτελέσματα του Super Scan, και από εκεί ανακτάς ό,τι έχει βρεθεί από αρχεία (αν είναι ανακτήσιμα, ενεργοποιείται το γκριζαρισμένο κουμπάκι "Recover", ή με δεξί κλικ στους φακέλους ή τ' αρχεία. Δώσε βάση αν υπάρχει φάκελος "Lost And Found!").
polonos1313 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, είχα προσέξει ποιά partiton σου, εξαφανίστηκαν. Δεν έχει σημασία αν ήταν των Windows ή όχι - για άλλο λόγο έγραψα ό,τι έγραψα. Όσο για το AFR, κλικάρεις στ' αποτελέσματα του Super Scan, και από εκεί ανακτάς ό,τι έχει βρεθεί από αρχεία (αν είναι ανακτήσιμα, ενεργοποιείται το γκριζαρισμένο κουμπάκι "Recover", ή με δεξί κλικ στους φακέλους ή τ' αρχεία. Δώσε βάση αν υπάρχει φάκελος "Lost And Found!"). Έχω ψιλομπερδευτεί.... Όποιο και αν ανοίξω (από αυτά που είναι στον κόκκινο κύκλο) έχει ένα φάκελο Lost & Found. Αν πατήσω recover στο Lost & Found του Local Disk (E:) (το έχω υπογραμμισμένο) θα κάνει ανάκτηση και απ'όλα τα παρακάτω ή θέλει να πηγαίνω σε κάθε lost & found και να πατάω recover ???
washcloud Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Το "LD E:" ανφέρεται ως "Εxcellent". Δεν ξέρω αν είναι αυτό το partition που ψάχνεις - μπορείς όμως από το tree στα δεξιά να τσεκάρεις αν περιέχει όλα όσα αρχεία σ' ενδιαφέρουν. Τα υπόλοιπα partition, είναι ας πούμε άλλες "εκδοχές" (πχ το ένα είναι "ΜΡ3", TO άλλο "Progs" κτλ.), σε "χειρότερη" όμως κατάσταση. Αν περιέχουν τα ίδια πράγματα με το "Ε", δε χρειάζεται ν' ανακτήσεις κάτι από αυτά. Τσεκάρεις (ελέγχεις εννοώ να δεις αν είναι αυτά που ψάχνεις) το περιεχόμενο, και αναλόγως προχωράς σε ανάκτηση (αν πατήσεις το Recover, θα σου βγάλει ένα παραθυράκι που θα ρωτάει πού θες ν' αντιγραφούν τ' αρχεία που βρέθηκαν). Εναλλακτικά, σώσε απλά το περιεχόμενο των "MP3" και "Progs", χωρίς να τσεκάρεις...
polonos1313 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Πάτησα recover σε ένα από τα παλιά partition συγκεκριμένα το Mp3 Songs και μόλις επέλεξα τον δίσκο που θέλω να τα κάνει recover μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα Τι να πατήσω ?
washcloud Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ιgnore All - αν και φοβάμαι ότι ο δίσκος πάει για φούντο
polonos1313 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ιgnore All - αν και φοβάμαι ότι ο δίσκος πάει για φούντο Όλα οκ !!! Επανέκτησα όλη την μουσική και τα προγράμματα. Μόνο τις φωτογραφίες μου δεν βρήκα.... Φάε την γλώσσα σου Washcloud δεν θα ανεχτώ να μου καεί και άλλος σκληρός ειλικρινά.Έχω κάψει σε 2 χρόνια 3 σκληρούς.Γιατί να είμαι τόσο άτυχος.Άλλοι έχουν ένα σκληρό για 10 χρόνια και σε εμένα λες και είναι μιας χρήσης. Anyway χίλια thanks για την όλη βοήθεια !!! i m gratefull to you !!!
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Να 'σαι καλά. Όσο για τη γλώσσα, την φάω δεν την φάω, ο δίσκος τα δικά του θα κάνει. Γι' αυτό φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος με backup. Bάλε επίσης το Hard Disk Sentinel (ούτε αυτό είναι free, κανονικά), να δεις τί θα σου πει για την κατάσταση της υγείας του δίσκου. Διότι ναι μεν τα partition μπορεί και να χάθηκαν στο άσχετο, αλλά ακόμα πιθανότερο είναι να έγινε από πρόβλημα. Και να ξέρεις ότι όσο εσύ είσαι "άτυχος" με 3-4 χαλασμένους μέσα σε 2 χρόνια, άλλο τόσο είναι κωλόφαρδος ένας με κανέναν χαλασμένο στα 10. Μια και 2 με 4 περίπου χρόνια είναι που κρατάνε, κατά μέσο όρο, οι σκληροί (και συνηθίζουν μάλιστα να χαλάνε λίγο μετά την λήξη της εγγύησης αντικατάστασης, που συνήθως είναι 3 χρόνια).
polonos1313 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Να 'σαι καλά. Όσο για τη γλώσσα, την φάω δεν την φάω, ο δίσκος τα δικά του θα κάνει. Γι' αυτό φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος με backup. Bάλε επίσης το Hard Disk Sentinel (ούτε αυτό είναι free, κανονικά), να δεις τί θα σου πει για την κατάσταση της υγείας του δίσκου. Διότι ναι μεν τα partition μπορεί και να χάθηκαν στο άσχετο, αλλά ακόμα πιθανότερο είναι να έγινε από πρόβλημα. Οκ θα το δοκιμάσω.Και πάλι ευχαριστώ !!!
kage Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 παιζουν ολα αυτα που εκανες recover? βρες Hard Disk Sentinel και δες ποσα bad sectors λεει health και ποσες ωρες εχει δουλεψει.. τα saves τα βρηκες τελικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα