Προς το περιεχόμενο

Black screen of Death

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χθες κρασαρε το πισι, και μου εβγαλε οτι έφταιξε το adddon του skype στον chrome, το αφαίρεσα και απο τοτε δεν εχω κρασαρει. λιγο περιεργο μου φαίνεται αλλα ειμαι πανω απο μερα χωρις κρας.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

χθες κρασαρε το πισι, και μου εβγαλε οτι έφταιξε το adddon του skype στον chrome, το αφαίρεσα και απο τοτε δεν εχω κρασαρει. λιγο περιεργο μου φαίνεται αλλα ειμαι πανω απο μερα χωρις κρας.

Ναι ειναι λιγο περιεργο. Ειδικα οταν συμβαινει κατι τετοιο

το θεμα ειναι οτι κρασαρει και οταν μπαινει στην επιφανεια εργασιας απο φορματ και δεν εχει drivers τοτε αρα δεν ειναι αυτο.

Δημοσ.

ακυρο τελικα. υπερφορτωσα τον chrome και για κανα 2ωρο δεν μπορουσα να το ανοιξω παλι απ τα κρας. πρεπει να συνεχισω τα τεστ

Δημοσ.

τα προβληματα συνεχιζόταν στο ανοιγμα του pc, αλλα εαν ανοιγε μετα δεν κρασαρε. ηθελα καμια 10 restart αλλα την εκανα τη δουλεια μου μετα. ε σημερα εκνευριστικα και ειπα να βγαλω την γραφικων, και τελικα με την καρτα της mb το pc δεν κρασαρε και λειτουργουσε normal. αρα καταληγω στο οτι φταιει η καρτα. το θεμα ειναι γιατι τα επαιξε μετα το φορματ, και αν εγινε κατι ευκολα αναστρεψιμο γιατι λεφτα δεν παιζουν για καινουρια καρτα.

Δημοσ.

Καθάρισε καλά την vga, ιδίως τον ανεμιστήρα και την ψήκτρα.

Άσε ανοιχτό το πλαϊνό καπάκι του πύργου και αν το Pc είναι κοντά σε καλοριφέρ ή κλεισμένο σε θήκη άλλαξε του θέση.

Ίσως να φταίει η θερμοκρασία.

Δημοσ.

εκανα τα παραπανω αλλα δεν άλλαξε κατι. το να βγει το πλαστικο της καρτας απο πανω, και να την καθαρισω καλυτερα απο μεσα ειναι ευκολο και θα αλλάξει κατι?

Δημοσ.

Πάρε ένα σεσουάρ και γύρνα το στον κρύο αέρα, όχι στο ζεστό. Φύσα με αυτό την ψήκτρα και τον ανεμιστήρα, αν έχει και στόμιο που συγκεντρώνει τον αέρα ακόμα καλύτερα. Με την ευκαιρία κάνε ένα φύσημα και στον επεξεργαστή. Κακό δεν θα κάνει ακόμα και να μην λύσει το πρόβλημα σου.

Δημοσ.

Οπότε, με την εις άτοπον απαγωγή, καταλήγουμε ότι στο ότι η vga έχει πρόβλημα (δυστυχώς).

Αν μπορείς να την δοκιμάσεις σε κάποιο άλλο pc σαν τελευταία προσπάθεια ή να κάνεις πάλι φορμάτ και εγκατάσταση λειτουργικού για να απορρίψουμε και το θέμα του λογισμικού. Μπορεί να μην είναι μόνο θέμα drivers αλλά κάποιο άλλο conflict.

Αν επιμένει έλεγξε την εγγύηση της κάρτας μήπως δεν έχει λήξει ακόμα και αν ισχύει ακόμα επικοινώνησε για αλλαγή.

Δημοσ.

μαλλον πρεπει να βρω pc να την ελεγξω, και μια καρτα να βαλω και στο δικο μου να ελεγξω και τυχων προβλημα της motherboard, κατα τ'αλλα ναι μαλλον η καρτα παρεδωσε πνευμα και ειναι εκτος εγγυησης RIP (το ριπ για το πορτοφολι μου)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...