barman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 μην ξεχνας ομως οτι εχει και υψος ποιο πολυ απο τα παλλια +ποιο φαρδυ..αντισταση στον αερα τρελη.. καλα με accent 84hp μονο 185 κοντερισια? χμμ μου μυρισει κοντο σασμαν. http://www.youtube.com/watch?v=e1W8Pp6Mi1g με αστα να πανε αλλαγες και με εναν π@π@ρ@ μπροστα που δεν ελεγε να φυγει αμα κοιταξεις φαινεται το σινιαλο που κανω.. βεβαια το αμαξι τοτε ουτε φιλτρο δεν ειχε ουτε τελικο τπτ.. τωρα τα πιανει ποιο ανετα και ανοιγει καλυτερα.. (σιγα σιγα ερχονται και τα υπολοιπα χεχε.) το σασμαν εμενα με σταματαει 195χλμ 5600 στροφες. δεν εχει παραπανω το σασμαν να δωσει. α και Btw εγω αλλαζα ταχυτητες εγω κρατουσα κινητο εγω τιμονι..χαχα Φοβερο το εργαλειο,ενταξει οι Γιαπωνεζοι βγαζουν ΕΡΓΑΛΕΙΑ-καμια σχεση με Ευρωπη . Ανεβασε και αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Στα 185 δεν θυμαμαι στροφες αλλα στα 170 που εχω ενα βιντεακι που ειχα τραβηξει ειμαι στις 5200 περιπου.Παντως οταν ειναι πιασει τα 185 δεν ειχα ανοιξει ολες τις ταχυτητες,αλλα πηγαινα με πεμπτη σταθερα 140 και επειδη δεν υπηρχε ψυχη στους δρομους απλα το πατησα μεχρι να τελικιασει.Λες να παιζει καποιο ρολο αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 το ιδιο ειναι οτι ειναι να σου δωσει το σασμαν θα οσυ δωσει... απλα με 5 και 120 τα κατεβασες ποιο γρηγορα τα 185.. εγω αμα δεις μετα την 3η ταχυτητα επειδη ειχα και τον βλακα μπροστα και ειχα και κινητο στο χερι την αλλαξα στης 5χιλιαδες. ενω για κοφτη φαντασου βαραω 7200. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsara picaso Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Παιδες και εγω την ψαχνω για ενα Sara pocasi αν μπορη καποιος να βοηθησει Παιδες και εγω την ψαχνω για ενα Sara pocasi αν μπορη καποιος να βοηθησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα