Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσο σου καιει εντος πολεως φιλε ; Λογικα το ιδιο μηχανακι φοραμε.

Αδερφε δε ξερω ποσο καιει,γτ δε μου το γραφει καπου στο καντραν!reference ειναι εμενα δε ξερω αν εχει σημασια...

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εχει υπολογιστη ταξιδιου ;;;; Απιστευτο !

ΜΕ 20Ε ποσα χιλιομετρα περιπου κανεις ;;

Εμενα ειναι το Style Full Extras . Αλλα δεν εχει σημασια γιατι μιλαμε για την μηχανη. Λογικα φοραμε την ιδια.

Δημοσ.

Δεν εχει υπολογιστη ταξιδιου ;;;; Απιστευτο !

ΜΕ 20Ε ποσα χιλιομετρα περιπου κανεις ;;

Εμενα ειναι το Style Full Extras . Αλλα δεν εχει σημασια γιατι μιλαμε για την μηχανη. Λογικα φοραμε την ιδια.

Οχι δεν εχει,τωρα με ενα εικοσαρικο νομιζω οτι κανω καμια 100αρα χιλιομετρα?120? καπου εκει

Δημοσ.

Καις λιγο πιο πολυ απο εμενα. Εγω με 20Ε παω καμια 150-180 χιλιομετρα. Ειναι πολλα τα λεφτα ρε συ.

Τωρα για υγραεριο εγω το ακυρωσα διοτι μου ειπαν οτι ΜΑΜΑΕΙ την μηχανη.

Δημοσ.

Καις λιγο πιο πολυ απο εμενα. Εγω με 20Ε παω καμια 150-180 χιλιομετρα. Ειναι πολλα τα λεφτα ρε συ.

Τωρα για υγραεριο εγω το ακυρωσα διοτι μου ειπαν οτι ΜΑΜΑΕΙ την μηχανη.

Και η λαλακια ειναι οτι κανω πολλα χιλιομετρα,αμα ξερεις απο αθηνα μενω νικαια κ παω χαλανδρι 6 μερες την εβδοαμαδα και τριτη πεμπτη παρασκευη απο 2 φορες επειδη ειμαι σπαστο,εχω χασει τον λογαριασμο ποσα εχω δωσει για βενζινη,αλλα ο κωλος μου θελει κ αμαξι δε θελει μετρο καταλαβες?αλλα μετα το μετρο πρεπει να παρω κ λεωφοριο αυτη ειναι η βλακεια!αλλα αρχιζει κ μου γυριζει το κεφαλι σιγα σγια με την βενζινη κ βλεπω να πηγαινω με μετρο συνεχεια,κ θα αφησω τα εξοδα στν ακρη....

Δημοσ.

κανεις πολλα οντος ! Κοιτα εγω θα το πουλουσα και θα αγοραζα ενα 1000 κυβικα !!!

θα σωθεις φιλε μου.

Δημοσ.

κανεις πολλα οντος ! Κοιτα εγω θα το πουλουσα και θα αγοραζα ενα 1000 κυβικα !!!

θα σωθεις φιλε μου.

Δεμ πορω με τπτ να οδηγησω τοσο μικρο με κουραζει παρα πολυ να φανταστεις πηγα με ενα πουντο 1200 πατρα κ μου εωγαλε την πιστη....απαπαπαπα

Δημοσ.

αλλα μετα το μετρο πρεπει να παρω κ λεωφοριο αυτη ειναι η βλακεια!αλλα αρχιζει κ μου γυριζει το κεφαλι σιγα σγια με την βενζινη κ βλεπω να πηγαινω με μετρο συνεχεια,κ θα αφησω τα εξοδα στν ακρη....

ειναι σπασιμο μεγαλο...αλλα τα λεφτα στην τσεπη για σκεψου το!!!

Δημοσ.

ενα μικρο ντιζελ θα ηταν οτι πρεπει για την περιπτωση σου, (kia rio, fiat punto, opel corsa,)

το κια ειναι πολυ οικονομικο, με καλους χωρους, εγγυηση και καταναλωση οχι πανω απο 4/100

οπου το πουντο το diesel δεν εχει καμια σχεση σε τραβηγμα και δυναμη με το απλο βενζινοκινητο (ειχα απλο πουντο και το εδωσα γιατι μου εβγαζε την πιστη κ προσφατα νοικιασα πουντο ντιζελ και ηταν τεραστια η διαφορα)

Δημοσ.

Και εγω το σκεφτηκα να το πουλησω ομως δεν με συμφερει γιατι εχει 8 μηνες που το αγορασα. Εσενα σιγουρα σε συμφερει φιλε !! ΚΑντο να ηρεμησεις !!

ΚΑινε πολυ τα Γ@@μενα τα ΣΕΑΤ !! Με πεθανε να βαζω βενζινη.

Δημοσ.

Ίσα-ίσα που όσο νωρίτερα το πουλήσεις, τόσο λιγότερο χάσιμο χρημάτων θα έχεις.

Βέβαια, θα πρέπει να βρεις μια πειστική απάντηση στο ερώτημα <<γιατί του πουλάτε κύριε τόσο σύντομα..>>.

Δημοσ.

Ίσα-ίσα που όσο νωρίτερα το πουλήσεις, τόσο λιγότερο χάσιμο χρημάτων θα έχεις.

Βέβαια, θα πρέπει να βρεις μια πειστική απάντηση στο ερώτημα <<γιατί του πουλάτε κύριε τόσο σύντομα..>>.

Δεν με καταλαβες . Απο την αρχικη τιμη θα χασω αν το πουλησω τωρα γυρω στα 3-5 χιλιαρικα σωστα ;

Ενω αν το πουλησω σε 5 χρονια θα χασω 7. Αυτη ειναι η διαφορα . Για 5 χρονια θα εχω καινουριο αυτοκινητο.

Αν το πουλησω τωρα με τα λεφτα που θα παρω ΔΕΝ αγοραζω καινουριο με τιποτα,αρα παω σε 2ο-3ο-4ο χερι σωστα ;;;

Το προβλημα ειναι οτι δεν αγοραζω ποτε 2ο χερι γιατι δεν ξερω τι του εκανε ο προηγουμενος !!

Αυτο με προβληματιζει και γιαυτο το κραταω εστω και αν ρουφαει σαν τρελο !!!

Δημοσ.

Δε σε συμφέρει να το δώσεις. Και το άλλο αυτοκίνητο που θα πάρεις δε θα είναι αεικίνητο. Θα θέλει και αυτό βενζίνη. Εντάξει, σίγουρα λιγότερη, αλλά σε καμία περίπτωση κάτω από τη μισή.

Οπότε κρίνεις με βάση τα χιλιόμετρα που κάνεις.

Και βάζεις και στο τραπέζι το γεγονός ότι θα έχεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, χωρίς εγγύηση, σίγουρα χειρότερο από το δικό σου και ουσιαστικά χωρίς καμία μεταπωλητική αξία. Μέσα σε αυτά βάλε και την ευξημένη συντήρηση λόγω παλαιότητας (στο δικό σου δε θα άλλαζες π.χ. κάποιον ιμάντα σχετικά σύντομα, σε ένα με 70.000 χιλιόμετρα... έρχεται η ώρα) και την διαδικασία πώλησης και αγοράς άλλου (καθώς και το κόστος αυτής).

Οπότε κάτσε με το αυτοκινητάκι σου, να το χαρείς που είναι και καινούριο... και απλά προσπάθησε να αποφύγεις τις άσκοπες μετακινήσεις και το «βαρύ πόδι».

Δημοσ.

Δε σε συμφέρει να το δώσεις. Και το άλλο αυτοκίνητο που θα πάρεις δε θα είναι αεικίνητο. Θα θέλει και αυτό βενζίνη. Εντάξει, σίγουρα λιγότερη, αλλά σε καμία περίπτωση κάτω από τη μισή.

Οπότε κρίνεις με βάση τα χιλιόμετρα που κάνεις.

Και βάζεις και στο τραπέζι το γεγονός ότι θα έχεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, χωρίς εγγύηση, σίγουρα χειρότερο από το δικό σου και ουσιαστικά χωρίς καμία μεταπωλητική αξία. Μέσα σε αυτά βάλε και την ευξημένη συντήρηση λόγω παλαιότητας (στο δικό σου δε θα άλλαζες π.χ. κάποιον ιμάντα σχετικά σύντομα, σε ένα με 70.000 χιλιόμετρα... έρχεται η ώρα) και την διαδικασία πώλησης και αγοράς άλλου (καθώς και το κόστος αυτής).

Οπότε κάτσε με το αυτοκινητάκι σου, να το χαρείς που είναι και καινούριο... και απλά προσπάθησε να αποφύγεις τις άσκοπες μετακινήσεις και το «βαρύ πόδι».

Σωστος ! Αυτο σκεφτηκα και εγω ...Θα βρω τον μπελα μου. Κοιτα οσο "Γραφει" χιλιομετρα καιει λιγοτερο . Στα 7.700 που ειναι τωρα καιει μεσα στην πολη γυρω στα 9.5-εξω το πολυ 6.5.

Νομιζω οτι οσο ανοιγει ο κινητηρας θα ελατωθει η καταναλωση !

Δημοσ.

Ξερεις ποσο μου "ρουφαει " ;;;; Στην κινηση 10-15. Καθε 2 μερες θελει 20Ε.

τωρα καιει μεσα στην πολη γυρω στα 9.5-εξω το πολυ 6.5.

Νομιζω οτι οσο ανοιγει ο κινητηρας θα ελατωθει η καταναλωση !

Μήπως δεν κάνεις σωστές μετρήσεις, και τελικά δεν υπάρχει θέμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...