Alxnks Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 ΜΙΣΟ γιατι το χασαμε. ΤΟ δικο μου ηδη εχει καταναλωση 10-15 Εντος πολεως-οποτε ποσο θα παει ; 10-15; θα χεις και βαρύ δεξί πόδι! Εμένα 1.6turbo και πάλι για να φτασει 15 εντός πόλης πρέπει να το σκιζω! Για δοκίμασε να το πας μερικές μέρες χαλαρα, ecodriving στυλ, και δες τι θα λέει. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 ΜΙΣΟ γιατι το χασαμε. ΤΟ δικο μου ηδη εχει καταναλωση 10-15 Εντος πολεως-οποτε ποσο θα παει ; Σε χρηματα να υπολογιζεις 40% λιγοτερο απο οτι μου ειπε φιλος που εβαλε σε ενα Kia seed . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 10-15; θα χεις και βαρύ δεξί πόδι! Εμένα 1.6turbo και πάλι για να φτασει 15 εντός πόλης πρέπει να το σκιζω! Για δοκίμασε να το πας μερικές μέρες χαλαρα, ecodriving στυλ, και δες τι θα λέει. Sent from my HTC Desire using Tapatalk ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΣΟΥ ΛΕΩ. Ειναι καινουριο 6200km- μια φορα το ανοιξα μεχρι στιγμης εως τα 170. Αλλαγες κανω στις 2500 Η 3000 Στροφες. Οποτε δεν εχω βαρυ ποδι. *Υπαρχει περιπτωση να θελει ρυθμιση Γιατι εως τα 5,000km μου εκαιγε φυσιολογικα για SEAT-το πολυ να εβλεπα 9. Τωρα κατω απο 10 δεν το βλεπω ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΣΟΥ ΛΕΩ. Ειναι καινουριο 6200km- μια φορα το ανοιξα μεχρι στιγμης εως τα 170. Αλλαγες κανω στις 2500 Η 3000 Στροφες. Οποτε δεν εχω βαρυ ποδι. *Υπαρχει περιπτωση να θελει ρυθμιση Γιατι εως τα 5,000km μου εκαιγε φυσιολογικα για SEAT-το πολυ να εβλεπα 9. Τωρα κατω απο 10 δεν το βλεπω ποτε. I see. Άλλο ένα παλικάρι πάντως είχε ανοίξει εδώ θρεντ, πάλι για καινούριο ibiza, πάλι νομίζω 1.2, που είχε αυξημένη κατανάλωση και μάλιστα σκεφτόταν μέχρι και να το δώσει. Με το lpg λοιπόν θα κερδίσεις, όπως και να έχει, λόγω πολύ χαμηλότερης τιμής ανά λίτρο σε σχέση με τη βενζίνη. Τώρα αν θα είναι 35-40-45% παίζει πολύ. Θα εχεις πολύ λίγο αυξημένη κατανάλωση αλλά το όλο θέμα είναι το κερδος από την τιμη ανά λίτρο. Κι όπως έχουν πέσει οι τιμές, η απόσβεση γίνεται σχετικά σύντομα. Υγ. Για ρύθμιση που λες...μήπως του έχεις βάλει κανα Sprint booster για να καλυτερευσεις κάπως την απόκριση του ηλεκτρογκαζου; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 I see. Άλλο ένα παλικάρι πάντως είχε ανοίξει εδώ θρεντ, πάλι για καινούριο ibiza, πάλι νομίζω 1.2, που είχε αυξημένη κατανάλωση και μάλιστα σκεφτόταν μέχρι και να το δώσει. Με το lpg λοιπόν θα κερδίσεις, όπως και να έχει, λόγω πολύ χαμηλότερης τιμής ανά λίτρο σε σχέση με τη βενζίνη. Τώρα αν θα είναι 35-40-45% παίζει πολύ. Θα εχεις πολύ λίγο αυξημένη κατανάλωση αλλά το όλο θέμα είναι το κερδος από την τιμη ανά λίτρο. Κι όπως έχουν πέσει οι τιμές, η απόσβεση γίνεται σχετικά σύντομα. Υγ. Για ρύθμιση που λες...μήπως του έχεις βάλει κανα Sprint booster για να καλυτερευσεις κάπως την απόκριση του ηλεκτρογκαζου; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Δεν εχω βαλει τιποτα ! Το 1.4 ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΣΟΥ ΛΕΩ. Ειναι καινουριο 6200km- μια φορα το ανοιξα μεχρι στιγμης εως τα 170. Αλλαγες κανω στις 2500 Η 3000 Στροφες. Οποτε δεν εχω βαρυ ποδι. *Υπαρχει περιπτωση να θελει ρυθμιση Γιατι εως τα 5,000km μου εκαιγε φυσιολογικα για SEAT-το πολυ να εβλεπα 9. Τωρα κατω απο 10 δεν το βλεπω ποτε. τοτε οντως σου καει πολλα ειχα το προηγουμενο ibiza και τοσα δεν μου εκαιγε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 τοτε οντως σου καει πολλα ειχα το προηγουμενο ibiza και τοσα δεν μου εκαιγε... Μπορει να εχει καποιο κουσουρι-δευτερα θα το παω στην Seat και θα μαθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Καλά, αν καίει τόσο το απλό, τα fr/cupra πόσο καίνε βρε παιδιά; Σε έναν στη Πειραιώς που ρώτησα για υγραέριο, μου είπε 920+φπα. Ένα πράμα που έχει σημασία όμως, είναι πως πρέπει να ζεσταθεί ο κινητήρας με βενζίνη, και μετά να μπει το αέριο. Άρα, αν κάνεις μικρές διαδρομές, δεν συμφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Καλά, αν καίει τόσο το απλό, τα fr/cupra πόσο καίνε βρε παιδιά; Σε έναν στη Πειραιώς που ρώτησα για υγραέριο, μου είπε 920+φπα. Ένα πράμα που έχει σημασία όμως, είναι πως πρέπει να ζεσταθεί ο κινητήρας με βενζίνη, και μετά να μπει το αέριο. Άρα, αν κάνεις μικρές διαδρομές, δεν συμφέρει. Φιλος που το εβαλε μου ειπε οτι φτανουν λιγες εκατονταδες μετρα για αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Με υγραέριο έχεις ~ +20% αύξηση στην κατανάλωση σε σχέση με την βενζίνη. Άρα από τα 10λ/100κμ πας στα 12. Πες τώρα και 1000€ η εγκατάσταση. Πες οτι κάνεις και 10.000κμ τον χρόνο. Θες 1000λ βενζίνη και 1200λ υγραέριο. Με τιμή 1,6 και 0,8 έχουμε 1600€ και 960€. Διαφορά 640€. Απόσβεση εγκατάστασης 1,5 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Με υγραέριο έχεις ~ +20% αύξηση στην κατανάλωση σε σχέση με την βενζίνη. Άρα από τα 10λ/100κμ πας στα 12. Πες τώρα και 1000€ η εγκατάσταση. Πες οτι κάνεις και 10.000κμ τον χρόνο. Θες 1000λ βενζίνη και 1200λ υγραέριο. Με τιμή 1,6 και 0,8 έχουμε 1600€ και 960€. Διαφορά 640€. Απόσβεση εγκατάστασης 1,5 χρόνια. Αν δεν υπαρχει εγγυηση στο αυτοκινητο νομιζω αξιζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 το +20% ειναι υπερβολικο η αθξηση που θα εχεις στην καταναλωση θα ειναι της ταξεως του 10% το ανωτερο. Εμενα εκαιγε 8-10 λιτρα βενζινη στα 100 τωρα καιει 9-11 αεριο στη χειροτερη η μεση κατανσλωση ειναι 8,5 - 9. οσων αφορα το ζεσταμα το αυτοκινητο ξεκιναει με βενζινη και σε 2 με 3 λεπτα γυρναει σε αεριο (αυτο ισχυει και χειμωνα με θερμοκρασιες κατω απο 5 βαθμους) το οικονομικο (αλλα κ ψυχολογικο ) οφελος ειναι παρα πολυ μεγαλο κυριως γιατι βαζεις 20 ευρω αεριο και πιανουν τοπο (με 20 ευρω κανω 260 - 280 χλμ) το εχω εδω και εναμιση χρονο σε peugeot 306 cabrio 1,6 του 2001, δεν μου εχει βγαλει καννενα προβλημα και το συστηνω ανεπιφυλακτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Απ' ότι βλέπω τα συστήματα LPG είναι υβριδική τεχνολογία, καθώς η βενζίνη παραμένει στο αυτοκίνητο; Τότε ρε παιδιά ποιός ο λόγος που κάνουν κάποιοι για την ασφάλεια πως είναι μεγαλύτερη με το υγραέριο; Αφού και τα δυο ντεπόζιτα είναι πάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Για δειτε και αυτο.. http://carbloggergr....og-post_09.html Οριστε και ενα ΤΕΣΤ http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=2692 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Απ' ότι βλέπω τα συστήματα LPG είναι υβριδική τεχνολογία, καθώς η βενζίνη παραμένει στο αυτοκίνητο; Τότε ρε παιδιά ποιός ο λόγος που κάνουν κάποιοι για την ασφάλεια πως είναι μεγαλύτερη με το υγραέριο; Αφού και τα δυο ντεπόζιτα είναι πάνω; To LPG είναι <<υβριδική τεχνολογία>> ή το αυτοκίνητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα