barman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 ΚΑλησπερα παιδια. Εχει ΒΑΛΕΙ καποιος στο seat ibiza το τελευταιο μοντελο 1.4. 85ps Υγραεριο ; Ενδιαφερομαι να του βαλω αλλα θελω να μαθω τι θα κερδισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Πόσα km κάνεις/έτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δεν εχω ιδεα τον Μαιο το αγορασα ! Μεχρι στιγμης εχω κανει 6200. Δηλαδη σε 6 μηνες και κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δέν νομίζω οτι αξίζει να ασχοληθείς.Η υγραεριοκίνηση είναι πιο συμφέρουσα σε οχήματα που κάνουν πολλά χιλιόμετρα (20Κ+ ανα έτος) ή οχήματα που το κόστος λειτουργίας/κίνησης κρίνεται ασύμφορο (Land rover-Hammer κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Ξερεις ποσο μου "ρουφαει " ;;;; Στην κινηση 10-15. Καθε 2 μερες θελει 20Ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Ξερεις ποσο μου "ρουφαει " ;;;; Στην κινηση 10-15. Καθε 2 μερες θελει 20Ε. καει καπως πολλα η ειναι η ιδεα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 καει καπως πολλα η ειναι η ιδεα μου? ΡΟΥΦΑΕΙ δεν καιει !! Δεν ξερω τι γινεται,δευτερα θα το παω στη SEAT για ελεγχο. ΚΑτι δεν παει καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Ολα τα Ibiza ρουφανε παιδια .Υπαρχει και σχετικο θεμα εδω...Του γιου μου το 1.2 του 2006 καει πιο πολυ απο το 1.8 civic το δικο μου που ειναι και αυτοματο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Ολα τα Ibiza ρουφανε παιδια .Υπαρχει και σχετικο θεμα εδω...Του γιου μου το 1.2 του 2006 καει πιο πολυ απο το 1.8 civic το δικο μου που ειναι και αυτοματο. Ναι ρουφανε γιαυτο ας μας πει καποιος τι γινεται αν του βαλεις υγραεριο..Γλυτωνεις χρηματα Η οχι ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Η κατανάλωση θα πάει 12-18. Το σύστημα πες έχει 1000€. Βάλτα κάτω και δες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Η κατανάλωση θα πάει 12-18. Το σύστημα πες έχει 1000€. Βάλτα κάτω και δες. 120-18 ;;; Εχεις ο ιδιος το αυτοκινητο ;;; Μου φαινονται πολλα ρε συ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Η Seat εχει και δικο της kit...Ρωτα ποσο κανει να μην βγεις και απο την εγγυηση αν εχεις ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Η Seat εχει και δικο της kit...Ρωτα ποσο κανει να μην βγεις και απο την εγγυηση αν εχεις ακομα. Το ξερω οτι εχει ! 6 μηνων ειναι το αυτοκινητο-Εχει 1,5 χρονο ακομα εγγυηση. Το θεμα ειναι ΠΟΣΟ θα καιει αν του βαλω υγραεριο. Αν ειναι στα ιδια δεν αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Η κατανάλωση θα πάει 12-18. Το σύστημα πες έχει 1000€. Βάλτα κάτω και δες. Μισα τα λες. Η κατανάλωση όντως ανεβαίνει (αλλά μόνο κατά 2-3 λίτρα κι όχι όσο είπες) αλλά επειδη το κόστος του lpg είναι το μισό ανά λίτρο (καπου στα 0.80/λίτρο παίζει) σε σχέση με τη βενζίνη πάλι εισαι κερδισμένος, αρκετά μάλιστα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 ΜΙΣΟ γιατι το χασαμε. ΤΟ δικο μου ηδη εχει καταναλωση 10-15 Εντος πολεως-οποτε ποσο θα παει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα