WillB Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας, Έχω ενα πρόβλημα με τον μικρό μου υ/π,μήπως μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω για να το λύσω? Έκανα Scan με το Malwarebytes και έσβησα οτι trojan ειχε,αλλα πάλι τα ίδια.. Δείτε μερικές pics παρακάτω.: http://imgur.com/a/q8rWY
jim_p Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Οι εικονες, σε μενα τουλαχιστον, φαινονται πολυ μικρες (160*120) και δεν γινεται να διακρινει καποιος κατι περιεργο, εκτος του οτι ειναι μια ψιλοκουνημενη φωτο Βγαλε καλυτερα ενα screenshot απο ολο το desktop σου και ανεβασε το σαν attachment στο ποστ σου.
mchls Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι αληθεια πως οι εικονες που ανεβασες θελουν μεγεθυνση φιλε... Παντως με λιγα λογια ποιο ειναι το προβλημα ; Μας το περιγραφεις σε γραπτο λογο, και φυσικα ανεβασε οπως ειπωθηκε παραπανω, και τις φωτο!
WillB Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 http://imgur.com/a/wJsSn Να τες οι φωτογραφίες και σε μεγαλύτερη ανάλυση.. Φιλε @mchls το προβλημα μου με λίγα λόγια : Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες μου τα βγάζει όλα σε "ακαταλαβήστικη" γλώσσα και δεν μπορώ να δουλέψω,ουτε να καταλάβω τι λέει. Επίσης υπάρχει ενα μικρό λάθος στον τίτλο του θέματος και θα ήθελα να τον διορθώσω.. Το πρόβλημα μου είναι με τα Windows XP και όχι με τα 7. Ευχαριστώ!
jim_p Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μου φαινεται πως το συστημα σου χρησιμοποιει λαθος γραμματοσειρα για να γραψει τα διαφορα πραγματα σε εικονιδια και μενου. Αν εινια μονο αυτο το προβλημα, πηγαινε στις ρυθμισεις εμφανισης των παραθυρων και ορισε τα ολα με μια πιο κοινη γραμματοσειρα, πχ arial. (κλικ στο κουμπι advanced κλπ)
jim_p Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μια προσπαθεια ακομα. Αναγκασε το συστημα να κανει rebuild την cache των γραμματοσειρων. Πηγαινε στο c:/windows/system32, σβησε το αρχειο fntcache.dat και επανεκκινησε.
WillB Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μια προσπαθεια ακομα. Αναγκασε το συστημα να κανει rebuild την cache των γραμματοσειρων. Πηγαινε στο c:/windows/system32, σβησε το αρχειο fntcache.dat και επανεκκινησε. Το έκανα..Τίποτα πάλι ακαταλαβήστικα μου βγάζει...
mchls Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Θα σου λεγα κανε κανενα scan μπας και εχει ***** τις γραμματοσειρες ή καμια reg κανενα ''ζωυφιο'', αλλα δεν ξερω αν λυθει... Επισης η λυση του φορματ, που ειθισται σε περιπτωσεις που δεν βγαινει ακρη, ο χρηστης δεν εχει αρχεια να χασει μιας και εχει κανει πρωτα back-up, και φυσικα γνωριζει ο ιδιος να το κανει το φορματακι [τα κοροιδα πεθαναν, και μαζι και οι εποχες που σκαγαμε 30ευρα στο καθε Πλαισιο για ενα σκ@τοφορτμα]... Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2011 από alexzzz με επιτρεπτή φρασεολογία
alexzzz Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Το πρόβλημα μου είναι με τα Windows XP και όχι με τα 7. Ευχαριστώ! Το διόρθωσα. Μόνο κάτω από τα εικονίδια γίνεται αυτό ή σε όλο το σύστημα; Και στους κειμενογράφους (πχ notepad/word) ;
WillB Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Το εκανα ήδη scan απο την αρχή..Το ξερα πως χρειαζόταν φορμάτ απλως πόσταρα για να δώ αμα όντος γίνεται χωρίς αυτό..Εχω θέμα γιατι είναι notebook και δεν πέρνει και cd(αρα μονο με usb)..
mchls Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Το εκανα ήδη scan απο την αρχή..Το ξερα πως χρειαζόταν φορμάτ απλως πόσταρα για να δώ αμα όντος γίνεται χωρίς αυτό..Εχω θέμα γιατι είναι notebook και δεν πέρνει και cd(αρα μονο με usb).. Αυτο δεν ειναι προβλημα... Το bios κατα πασα πιθανοτητα θα υποστηριζει boot from usb... Εκτος και αν δεν εχεις στικακι...Αυτο ειναι οντως, προβλημα...
WillB Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Το διόρθωσα. Μόνο κάτω από τα εικονίδια γίνεται αυτό ή σε όλο το σύστημα; Και στους κειμενογράφους (πχ notepad/word) ; Μονο τα εικονίδια..Οταν παω ανοίξω τον "Ο υπολογιστής μου" μου γραφει πάνω οτι λέγεται "Ο υπολογιστής μου" αλλα το όνομα ειναι στα ακαταλαβήστικα... Αυτο δεν ειναι προβλημα... Το bios κατα πασα πιθανοτητα θα υποστηριζει boot from usb... Εκτος και αν δεν εχεις στικακι...Αυτο ειναι οντως, προβλημα... Δεν έχω στικακι,ειχα ενα philips αλλα για κακη μου τυχη το χασα (16gb)
alexzzz Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 (επίσης μόλις μετέφερα το topic στην κατηγορία "windows" ... δεν φταίμε εμείς οι νέοι μοντ για το χάλι που μας παρέδωσαν οι προηγούμενοι!) Μόνο μία φορά μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, όταν πέρασα γραμματοσειρές που ήδη είχα αλλά με άλλη κωδικοποίηση και αντικατέστησε αυτές που ήταν ήδη εγκατεστημένες... έχεις κάνει κάτι παρόμοιο τώρα στα κοντά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα