sakmex Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα! Εχω ενα βίντεο τραβηγμενο σε 1920x1080 25p και θέλω να κανω καποια κοματια απο το βιντεο σε αργη κινηση με το premiere.επιλεγω το speed/duration και κατεβαζω την ταχυτητα του βίντεο στο 50 ή πηγαινω στο time remapping και δινω την τιμη 50 στο speed.υπαρχει καποιος αλλος τροπος ωστε να εχω καλυτερο δυνατο αποτελεσμα?το λεω αυτο γιατι παλαιοτερα που εγγραφα σε 1920x1080 50i εκανα ακριβως την ιδια διαδικασια + δεξι κλικ και επιλογη frame blend και ειχα ενα καλυτερο αποτελεσμα σε αργη κινηση απο οτι εχω τωρα(η επιλογη frame blend δε μου δουλευει σε progressive).τωρα δεν ξερω αν ειναι μονο οι παραπανω τροποι για slow motion ή αν ειναι και οι σωστοι ,γιαυτο ρωταω... αν γνωριζει καποιος ασ μου απαντησει. ευχαριστω εκ των προτερων!
da-vinci Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 αργη κινηση,δεξι speed-duration και frame blend για ομαλη κινηση,αν θες κανεις ulnink ωστε να αφησεις τον ηχο ως εχει και η εικονα σε αργη η το αντιστροφο
sakmex Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 απλως σε progressive δε βλεπω διαφορα με το frame blend. ok σε ευχαριστω παντος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα