travsaro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μηπως καποιος εχει ιδεα γιατι ενω το ΜΒ ειναι πληρες λειτουργικο σε ολα δεν μπορω να βγαλω καθολου ηχο απτο πισω πανελ? Εχω βαλει τους πιο καινουργιους οδηγους Realtek® ALC 892 8-Channel High Definition Audio CODEC σωστες ρυθμισεις στο software panel αλλα... μούγκα Αν μπορει να βοηθησει καποιος δεν θελω να βαζω εχτρα καρτα ηχου αυτη που εχει πανω του ειναι αρκετα καλη.... Ευχαριστω
Michaels_V2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 εχουμε την ιδια μητρικη..γιατι εβαλες καινουργιους?βαλε αυτους που εχει στο cd!
travsaro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 εχουμε την ιδια μητρικη..γιατι εβαλες καινουργιους?βαλε αυτους που εχει στο cd! Michaels φιλε μου το ΜΒ το πηρα απο ενα παιδι στο Isomnia αν και ηταν στο κουτι του το CD του ηταν κατεστραμενο Δεν επανερχεται δοκιμασα. Εγω εχω Win7x64 υπαρχουν αλλου drivers εκτος του site της ASUS ή εχεις εσυ?.Κωστας Μήπως στο BIOS είναι απενεργοποιημένη ;; Ειναι οκ στο ΒΙΟS περασμενοι οι drivers βλεπω τα ρυθμιστικα να δουλευουν, ενταση κλπ τα ηχεια οκ αλλα... ηχος γιόκ...
STORM1978 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Michaels φιλε μου το ΜΒ το πηρα απο ενα παιδι στο Isomnia αν και ηταν στο κουτι του το CD του ηταν κατεστραμενο Δεν επανερχεται δοκιμασα. Εγω εχω Win7x64 υπαρχουν αλλου drivers εκτος του site της ASUS ή εχεις εσυ?.Κωστας Ειναι οκ στο ΒΙΟS περασμενοι οι drivers βλεπω τα ρυθμιστικα να δουλευουν, ενταση κλπ τα ηχεια οκ αλλα... ηχος γιόκ... Η αλλαγη του ΜΒ εγινε χωρις φορματ? Αν ναι μπορει και για αυτο να κολλαει, προσφατα ετυχα σε αντιστοιχη μητρικη η οποια αλλαχθηκε σε win7 64bit και ενω ολα τα αλλα δουλευαν οταν πηγαινα να εγκαταστησω drivers ειχα ακομη και BSOD και επανεκινησεις. Ακομη και Driver cleaner εκανα αλλα τιποτα. Μετα το φορματ εστρωσε το μηχανημα μια χαρα!
travsaro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Η αλλαγη του ΜΒ εγινε χωρις φορματ? Αν ναι μπορει και για αυτο να κολλαει, προσφατα ετυχα σε αντιστοιχη μητρικη η οποια αλλαχθηκε σε win7 64bit και ενω ολα τα αλλα δουλευαν οταν πηγαινα να εγκαταστησω drivers ειχα ακομη και BSOD και επανεκινησεις. Ακομη και Driver cleaner εκανα αλλα τιποτα. Μετα το φορματ εστρωσε το μηχανημα μια χαρα! Καινουργιος δισκος Νεα εγκατασταση των W7 και drivers απο την μαμα ASUS....!!!
50EuroUser Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δες στο priority στο control panel μην έχει 1η την κάρτα απο τo HDMI της κάρτας γραφικών. Πολύ συχνό αυτό.
STORM1978 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δες στο priority στο control panel της realtek μην έχει 1η την κάρτα απο τo HDMI της κάρτας γραφικών. Πολύ συχνό αυτό. Σωστο και αυτο! Ακομη και χωρις τους οδηγους της ASUS θα επρεπε να δουλευει με τους generic των windows! Για πες αυτον τον driver Realtek HD Audio Driver v6.0.1.6151 for Windows 32/64bit Vista& 32/64bit 7.(WHQL) κατεβασες?
travsaro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δες στο priority στο control panel μην έχει 1η την κάρτα απο τo HDMI της κάρτας γραφικών. Πολύ συχνό αυτό. Θα το τσεκαρω κι αυτο... Σωστο και αυτο! Ακομη και χωρις τους οδηγους της ASUS θα επρεπε να δουλευει με τους generic των windows! Για πες αυτον τον driver Realtek HD Audio Driver v6.0.1.6151 for Windows 32/64bit Vista& 32/64bit 7.(WHQL) κατεβασες? Ναι αυτον κατεβασα λες να παιζει οτι δουλευει καλυτερα ο ποιο παλιος αποτ ειπε και ο προηγουμενος φιλος ??
STORM1978 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Θα το τσεκαρω κι αυτο... Ναι αυτον κατεβασα λες να παιζει οτι δουλευει καλυτερα ο ποιο παλιος αποτ ειπε και ο προηγουμενος φιλος ?? Τι να πω δεν κανεις και κανενα bios update μηπως τα βλεπει κολλυωμενα?
travsaro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Τι να πω δεν κανεις και κανενα bios update μηπως τα βλεπει κολλυωμενα? Αχ βρε φιλε μου κι αυτο το εκανα να γιατι εχω τρελαθει... Το μονο που μενει φτου κι απτην αρχη? Τι να πω...
STORM1978 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Αχ βρε φιλε μου κι αυτο το εκανα να γιατι εχω τρελαθει... Το μονο που μενει φτου κι απτην αρχη? Τι να πω... Απο την αρχη μετα το φορματ το εκανε ή αφοτου εβαλες τους οδηγους? Αν ναι για το πρωτο, κανε ενα system restore σε προηγουμενη κατασταση και ελεγξε τις ρυθμισεις του λειτουργικου στον ηχο. Μετα περνα τον οδηγο επανεκινηση και ξανα ελεγχος. Δες και στο bios αν ειναι ενεργοποιημενη η συσκευη ηχου και αν εχει ρυθμιση για front panel first κατι , κλειστην και διαλεξε rear panel enable.
travsaro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Ok Θα τα τσεκαρω αυτα και βλεπουμε σευχαριστω STORM1978
Michaels_V2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 να η εκδοση που εχει μεσα στο cd και που χρησιμοποιω!Realtek High Definition Audio Driver 6.0.1.6039!αλλα δν βρηκα λινκ για κατεβασμα.κατεβασε απο δω http://uk.asus.com/Motherboards/AMD_AM3/M4A88TV_EVOUSB3/#download τον driver μπα και γινει δουλεια
travsaro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 να η εκδοση που εχει μεσα στο cd και που χρησιμοποιω!Realtek High Definition Audio Driver 6.0.1.6039!αλλα δν βρηκα λινκ για κατεβασμα.κατεβασε απο δω http://uk.asus.com/M...OUSB3/#download τον driver μπα και γινει δουλεια Νασαι καλα Michaels θα το δοκιμασω πριν τα ξαναπερασω ολα. Ευχαριστω. Κωστας να η εκδοση που εχει μεσα στο cd και που χρησιμοποιω!Realtek High Definition Audio Driver 6.0.1.6039!αλλα δν βρηκα λινκ για κατεβασμα.κατεβασε απο δω http://uk.asus.com/M...OUSB3/#download τον driver μπα και γινει δουλεια Mickael φιλε περασα και αυτους τους drivers και κανει ακριβως τα ιδια και στο Realtek HD audio Manager μου εχει γκριζα το back panel και ενεργο το front panel. Ενταση δειχνει να ανεβοκατεβαινει αλλα ηχος τιποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα