Προς το περιεχόμενο

Ενσωματωση υποτιτλων

m4jor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπαρχει κανα καλο, απλο, ευελικτο και ευχριστο προγραμμα για τον λογο που ζηταω παραπανω. Δοκιμασα το submerge αναθεμα το να πουμε για προγραμμα δεν βγαζω ακρη , το isubtitle ψηλο καλο αλλα τα export format που εχει πολυ φτωχα και επισης αρκετα αργο

ευχαριστω!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε τι αρχεία θέλεις να ενσωματώσεις τους υπότιτλους;

Εγώ πάντως, χρησιμοποιώ

Για MKV: το MKVToolNix, το οποίο περνάει soft subtitles στα MKV, εύκολα και σχετικά γρήγορα. Πήρε 3:30 :-( λεπτά στο iMac της υπογραφής για να τους περάσει σε αρχείο MKV 6.43GB 720p.

Για AVI: σπάνια, μεν, αλλά έχω το Submerge που είναι αρκετά αργό, λόγω του ότι κάνει burn-in τους υπότιτλους (συνεπώς και ώωωωωρες ατελείωτες να τελειώσει :rolleyes: ).

Για ΜP4, MOV, M4V: το iSubtitle. Όταν λες export format, τι εννοείς; :huh: Προσωπικά το χρησιμοποιώ για να περάσω soft subtitles στους ενλόγω τύπους αρχείων [και να γίνονται εύκολα on/off όπως στα MKV].

Θέλεις μαζί με την ενσωμάτωση να κάνει και convert; Δώσε ένα clue παραπάνω ^_^

Σε τι αρχεία θέλεις να ενσωματώσεις τους υπότιτλους;

Εγώ πάντως, χρησιμοποιώ

Για MKV: το MKVToolNix, το οποίο περνάει soft subtitles στα MKV, εύκολα και σχετικά γρήγορα. Πήρε 3:30 :-( λεπτά στο iMac της υπογραφής για να τους περάσει σε αρχείο MKV 6.43GB 720p.

Για AVI: σπάνια, μεν, αλλά έχω το Submerge που είναι αρκετά αργό, λόγω του ότι κάνει burn-in τους υπότιτλους (συνεπώς και ώωωωωρες ατελείωτες να τελειώσει :rolleyes: ).

Για ΜP4, MOV, M4V: το iSubtitle. Όταν λες export format, τι εννοείς; :huh: Προσωπικά το χρησιμοποιώ για να περάσω soft subtitles στους ενλόγω τύπους αρχείων [και να γίνονται εύκολα on/off όπως στα MKV].

Θέλεις μαζί με την ενσωμάτωση να κάνει και convert; Δώσε ένα clue παραπάνω ^_^

αυτο που ηθελα εγω ηταν πολυ απλα να του πεταξω ενα αρχειο μεσα avi, mkv κτλ και να μου ενσωματωσει του υποτιτλους και να εχω την ευχερια να το εξαγω σε διαφορους τυπους αρχειων πχ για dvd, dvix, mpg4 για psp, android κτλ και να μην εχω 150 προγραμματα αλλο για να ενσωματωνω αλλο για να κανεi convert αλλο για MKV αλλο για AVI. Εγω προσωπικα απο soft subtitles και burn in δεν γνωριζα τωρα μπηκα στο αθλημα των movies αν και χρονος πολυς δεν παιζει για να ασχοληθω και πολυ. Βρηκα 2 καλα προγραμματακια για αυτα που ζητησουσα, το ενα λεγετε Roadmovie και το δευτερο που ειναι ακομα πιο χρησιμο γιατι αναλαμβανει να σου γραψει και το dvd αμα το θες για το σαλονι σου ειναι τοv Visualhub

Είναι να βρεις τον κατάλληλο συνδυασμό. :wacko:

Κοίτα σε τι συσκευές θες να έχεις τα βίντεό σου, και έλεγξε μήπως υπάρχει ένας κοινός τύπος που όλα δέχονται.

Π.χ. εμένα όλες οι συσκευές μου αναπαράγουν mp4 και mov με soft υπότιτλους. Οπότε ότι κατεβάζω, αν ξέρω ότι υπάρχει περίπτωση να το δω κάπου αλλού εκτός από το PC, το μετατρέπω στο εν λόγω format. ;)

Το να έχεις δυο προγράμματα δεν είναι τόσο τραγικό, ειδικά όταν σου γλιτώνει χρόνο από το conversion. Αντί να έχεις ένα πρόγραμμα που κάνει 1-2 ώρες, έχεις δυο που στο κάνουν σε 5 λεπτά. B)

To VisualHub το χρησιμοποιώ όταν θέλω να μετατρέψω οτιδήποτε ΣΕ avi, για να παίξει παντού [εκτός από iPhone/iPad... :mrgreen: ]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...