markos9 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 για σας παιδιά λοιπόν έχω ένα "iphone" και θέλω να αγορά και το καινούργιο αλλα δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω με το itune πως θα το δουλέψω με 2 κινητά???? επίσης παλεύω εδώ και καιρό και δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει μετά βίας κάνω δυο δουλειές εκεί θα ήθελα κάποιος να μου πει.αναλυτικά πως δουλεύει αυτό το πρόγραμμα. αλλη απορία που έχω είναι ότι έχω 2 ΠΣ και το itune το έχω και θα δυο το θέμα είναι ότι άλλο κάνει το ένα και άλλο κάνει το άλλο στο ένα δηλαδή m περνάει παλιές εφαρμογές και στο άλλο της βγάζει όλες.
garfito Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 θα κανεις ενα νεο χρηστη στο pc σου και θα βαλεις το itunes και θα συγχρονιζεις εκει το νεο σου μηλο
markos9 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 θα κανεις ενα νεο χρηστη στο pc σου και θα βαλεις το itunes και θα συγχρονιζεις εκει το νεο σου μηλο αυτο πως το κανουμε?
x_vagos_x Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Κατ' αρχήν: κάθε iPhone μπορεί να συγχρονίζεται μόνο με ένα iTunes. Ένα συγκεκριμένο, και κανένα άλλο. Συνεπώς, και μόνο με έναν υπολογιστή. Ωστόσο, μπορείς στο ίδιο iTunes να συγχρονίζεις και δεύτερο iPhone. Απλά σιγουρέψου ότι όλες οι εφαρμογές, εικόνες, και μουσική σου είναι σε ένα "σταθερό" iTunes και θα είσαι ΟΚ. Θα συγχρονίζεις μόνο σε αυτόν τον συγκεκριμένο υπολογιστή και μόνο με αυτό το iTunes.
markos9 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Κατ' αρχήν: κάθε iPhone μπορεί να συγχρονίζεται μόνο με ένα iTunes. Ένα συγκεκριμένο, και κανένα άλλο. Συνεπώς, και μόνο με έναν υπολογιστή. Ωστόσο, μπορείς στο ίδιο iTunes να συγχρονίζεις και δεύτερο iPhone. Απλά σιγουρέψου ότι όλες οι εφαρμογές, εικόνες, και μουσική σου είναι σε ένα "σταθερό" iTunes και θα είσαι ΟΚ. Θα συγχρονίζεις μόνο σε αυτόν τον συγκεκριμένο υπολογιστή και μόνο με αυτό το iTunes. aaaa ωραία ευχάριστο πολύ να ρωτήσω κάτι άλλο αν και δεν είναι επί του θέματος θέλω να βάλω στο pc μου λογισμικό μήλου αξίζει τον κόπο? και πως δουλεύει?
dkotanid Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μπορείς ας πούμε να συχρονίσεις ένα νέο iphone με το itunes το δικό σου, αλλά να τσεκάρεις μόνο τις εφαρμογές, μουσική , εικόνες και ΟΧΙ τις επαφές...οπότε θα έχεις ίδιες εφαρμογές σε όλα σου τα iphone αλλά όχι ΕΠΑΦΕΣ...Πρόσεξε να μην συχγρονίσεις τις Επαφές!!! Και μετά πρόσεχε τα εξής: 1) Να πας να σβήσεις αν παίρνει δικό σου apple id 2) Να δεις τι γίνεται με το icloud 3) Να δεις τι γίνεται με το findmyphone 4) Να δεις τι γίνεται με το imessage Αυτά τσέκαρέ τα!
x_vagos_x Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 aaaa ωραία ευχάριστο πολύ να ρωτήσω κάτι άλλο αν και δεν είναι επί του θέματος θέλω να βάλω στο pc μου λογισμικό μήλου αξίζει τον κόπο? και πως δουλεύει? Να 'σαι καλά. Να ξέρεις, πάντως όσον αφορά τα Mac on PC, πως κάνοντας κάτι τέτοιο θα είναι πολύ "πειραματικό". Δηλαδή ίσως και να μην δουλεύουν βασικά πράγματα [LAN, π.χ.] ή ασήμαντα [το sleep]. Έλα μια βόλτα στο topic εδώ και πες μας τα specifications του PC σου, να δούμε αν υπάρχει κάποιος τρόπος εγκατάστασης Mac. Ο βαθμός δυσκολίας εξαρτάται από το hardware σου καθαρά. Για κάθε τύπο hardware υπάρχει και από ένας-δυο τρόποι εγκατάστασης. Τέρμα το offtopic, όμως.
markos9 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Να 'σαι καλά. Να ξέρεις, πάντως όσον αφορά τα Mac on PC, πως κάνοντας κάτι τέτοιο θα είναι πολύ "πειραματικό". Δηλαδή ίσως και να μην δουλεύουν βασικά πράγματα [LAN, π.χ.] ή ασήμαντα [το sleep]. Έλα μια βόλτα στο topic εδώ και πες μας τα specifications του PC σου, να δούμε αν υπάρχει κάποιος τρόπος εγκατάστασης Mac. Ο βαθμός δυσκολίας εξαρτάται από το hardware σου καθαρά. Για κάθε τύπο hardware υπάρχει και από ένας-δυο τρόποι εγκατάστασης. Τέρμα το offtopic, όμως. a ok έχω στήλη εκεί μην πριν από λίγο τώρα θέλω απεγνωσμένα να μάθω τέλεια το οίτινε που θα βρω έναν οδηγό οτιδήποτε με βοηθήσει Μπορείς ας πούμε να συχρονίσεις ένα νέο iphone με το itunes το δικό σου, αλλά να τσεκάρεις μόνο τις εφαρμογές, μουσική , εικόνες και ΟΧΙ τις επαφές...οπότε θα έχεις ίδιες εφαρμογές σε όλα σου τα iphone αλλά όχι ΕΠΑΦΕΣ...Πρόσεξε να μην συχγρονίσεις τις Επαφές!!! Και μετά πρόσεχε τα εξής: 1) Να πας να σβήσεις αν παίρνει δικό σου apple id 2) Να δεις τι γίνεται με το icloud 3) Να δεις τι γίνεται με το findmyphone 4) Να δεις τι γίνεται με το imessage Αυτά τσέκαρέ τα! όπα δεν έχω και μεγάλη γνώση του θέματος λίγο ποιο απλά αν γίνετε τι είναι όλα αυτά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα