traganeus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά με έχει φάει ένας φίλος να του κάνω format το λάπτοπ και δεν έχει τα cd. Οπότε για να μην ταλαιπωρηθώ θέλω ένα προγραμματάκι που να κάνει extract όλους τους drivers σε ένα .exe ετσι ώστε μόλις του περάσω τα 7 να το τρέξω και να μπούν όλοι οι drivers. Έχετε κατα νου κάποιο που αν γίνετε να είναι και δοκιμασμένο? Γιατί το είχα επιχειρήσει με ένα μια φορά και πήρα πούλο δεν τα έκανε εγκατάσταση......
jmallen3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Driver Genius το καλυτερο φιλε μου και με εχει βγαλει ασπροπρόσωπο πολλες φορες.το μονο μειον οτι ειναι επι πληρωμη...
SPANK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Το πιο σωστό ειναι να βρείς το μοντέλο του laptop και να κατεβάσεις τους drivers απο το site του κατασκευαστή
traganeus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Το πιο σωστό ειναι να βρείς το μοντέλο του laptop και να κατεβάσεις τους drivers απο το site του κατασκευαστή να ήταν για το δικό μου θα το έκανα, για αγκαρία που θα κάνω βαριέμαι και μόνο στην σκέψη!!!!
3leven Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 να ήταν για το δικό μου θα το έκανα, για αγκαρία που θα κάνω βαριέμαι και μόνο στην σκέψη!!!! Βρες ποιο ειναι το λαπτοπ , πες μας το , και θα σου βρουμε εμεις το drivers pack..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα