Anaksimandros4 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Αυτη η νεα μπλε info-μπαρα απο σημερα που εμφανιζει η GOOGLE στην αναζητηση της πώς αφαιρειται? Πώς μπορει να απενεργοποιηθει ωστε να μην την βλεπουμε? Εννοω αυτη με το μηνυμα: "Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε την κοινή χρήση στο Google+" Οπου αν πατησεις αναζητηση, γινεται ακομα πιο εκνευριστικη κρυβοντας ενα μερος του κειμενου της αναζητησης.
deesnider Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος, αλλά - τουλάχιστον στον chrome που χρησιμοποιώ εγώ - μπορείς να το κάνεις με το πρόσθετο AdBlock. Σήμερα την είδα κι εγώ τη συγκεκριμένη μ...κία και με το AdBlock την έστειλα να δει αν έρχομαι...
mchls Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Παντως Anaksimandre, σε εμενα ενω εμφανιζεται η μπλε μπαρα κανονικα οπως εσενα, οταν πατησω αναζητηση εξαφανιζεται...Χρησιμοποιω chrome... Κοιτα
Anaksimandros4 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Παντως Anaksimandre, σε εμενα ενω εμφανιζεται η μπλε μπαρα κανονικα οπως εσενα, οταν πατησω αναζητηση εξαφανιζεται...Χρησιμοποιω chrome... Κοιτα Ισως γιατι ξυπνησες(κυριολεκτικη λεξη) αργα. Πλεον και σε εμενα εξαφανιζεται(Firefox και Chrome). Καταλαβαν πιθανοτατα την ηλιθιοτητα τους και το εβγαλαν οταν γινεται μια αναζητηση. Πλεον ειναι λιγοτερο εκνευριστικο αλλά και παλι δεν το θελω. Ή απλά να φτιάξετε google+ Δεν θα 'σαι καλα. Και να ηθελα να φτιαξω(που δεν θελω), αν αυτος ο τροπος που μου το προτεινουν ειναι για διαφημιση για αυτο, με κανουν απο αντιδραση και μόνο να μην θελω να φτιαξω.
nimda Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Με την αρχικη του firefox που ειναι μεν google αλλα εχει διαφορετικο layout δεν εχει αυτα τα μπιχλιμπιδια και τελιωνει η υποθεση...! Problem solved!
mchls Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Τελικα το αφαιρεσαν εντελως...Δεν υπαρχει πουθενα...Ουτε στο Γουγλη, ουτε στην αναζητηση...Τσαμπα αγχωθηκαμε...
mchls Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Το ξαναπροσθεσαν στην αρχικη... Καλα παιζουν εκει περα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα